ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΙΚΗΣΗ - INTIKAM: Τα νέα επεισόδια (16 - 17 - 18 - 19 - 20)

Είναι η επέτειος του γάμου της Σαχικά και του Χαλντούν και το γεγονός γιορτάζεται με κάθε επισημότητα.

Mega: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 10/2


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Είναι η επέτειος του γάμου της Σαχικά και του Χαλντούν και το γεγονός γιορτάζεται με κάθε επισημότητα. Η Σελέν ψεύδεται στη Ντερίν/Γιαγμούρ λέγοντας πως ο Εμρέ την χτύπησε αλλά δεν γίνεται πιστευτή. Ο Εμρέ, μετά από την περιπέτειά του, το προηγούμενο βράδυ, βρίσκεται να απολογείται στον Ρουζγκιάρ ο οποίος όμως αδυνατεί να τον συγχωρέσει. Ο Αντέμ υποψιάζεται τη Ντερίν/Γιαγμούρ και θα κάνει τα πάντα για να μάθει το μυστικό που κρύβει αυτή και ο Χακάν.

Τρίτη 11/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Η συμπεριφορά της Σελέν σιγά σιγά την θέτει εκτός της οικίας των Αρσόι! Ο Αντέμ από την άλλη συνεχίζει την έρευνα για τη Ντερίν/Γιαγμούρ και ψάχνει να βρει νέες πηγές ενημέρωσης για τις προθέσεις της. Η Ντερίν/Γιαγμούρ ενημερώνεται για το πόσο αποφασισμένος και πιεστικός είναι ο Αντέμ αλλά δεν φοβάται. Τέλος ο Χακάν, που νωρίτερα είχε αποσυρθεί από το πλευρό της φοβούμενος για τη ζωή του, επιστρέφει και της υπόσχεται να συνεχίσει να την βοηθάει υπό έναν όρο...

Τετάρτη 12/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Ένα γεύμα στην οικία των Αρσόι θα αποδειχθεί επεισοδιακό. Όλοι οι παρευρισκόμενοι γνωρίζουν μεγάλες αλήθειες. Λίγο η αφέλεια λίγο το τυφλό πάθος και λίγο τα συμφέροντα, κινδυνεύουν να τινάξουν το γεύμα στον αέρα καθώς μεγάλες αλήθειες θα πέσουν στο τραπέζι. Ο Αντέμ είναι πολύ κοντά να αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική Γιαγμούρ αλλά η ίδια έχει άλλα σχέδια. Λίγο πριν ο Αντέμ τα αποκαλύψει όλα, χάνονται τα ίχνη του και παρ' όλες της προσπάθειες η Σαχικά δεν μπορεί να τον εντοπίσει στο τηλέφωνο.

Πέμπτη 13/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Η Σαχικά ενημερώνει τον γιο της για όσα πρόλαβε να μάθει και η ΛεΊλά ξυπνάει από το κώμα προσπαθώντας να μάθει ποιός της το έκανε αυτό. Όλοι της λένε ότι ήταν ατύχημα ενώ ο γιατρός προσθέτει ότι μάλλον είναι αδύνατο να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς. Η Ντερίν/Γιαγμούρ διαισθάνεται από τη συμπεριφορά του ότι ο Εμρέ τής κρύβει κάτι αλλά ο ίδιος δεν το παραδέχεται. Ακριβώς την ίδια τακτική ακολουθεί και η ίδια με την αληθινή Γιαγμούρ στον Χακάν.

Παρασκευή 14/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Ο Χαλντούν είναι πολύ χαρούμενος που ο γιος του θα επιστρέψει στην εταιρεία. Αργότερα ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο ενημερώνει τον Χαλντούν πως ο Αντέμ είναι νεκρός. Η αληθινή Γιαγμούρ φλερτάρει με τον Ρουζγκιάρ και δείχνει να της αρέσει, κάτι που αργότερα παραδέχεται. Η Σαχικά βρίσκει άλλο ένα αποδεικτικό στοιχείο της ενοχής της για την παγίδα που στήθηκε στον Αντίλ Τσελίκ, τον πατέρα της Ντερίν, και το οποίο άνηκε στη Λεϊλά.


vipnews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφεις στις περιγραφές γίνονται ως και το επεισόδιο 18, άρα οι περιγραφές σου στα επεισόδια 19-20 είναι των επεισοδίων 17-18