ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΙΚΗΣΗ - INTIKAM: Τα νέα επεισόδια (21 - 22 - 23 - 24 - 25)

Ο Εμρέ επιστρέφει μετά από καιρό στην εταιρεία της οικογένειάς του και αναλαμβάνει και πάλι δράση...

Mega: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 17/2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Ο Εμρέ επιστρέφει μετά από καιρό στην εταιρεία της οικογένειάς του και αναλαμβάνει και πάλι δράση. Η Ντερίν/Γιαγμούρ ενημερώνεται πως η αληθινή Γιαγμούρ δεν έφυγε όπως της είχε ζητήσει διότι όπως είπε μία φωνή μέσα της, της έλεγε πως πρέπει να μείνει... και βρίσκεται στο σκάφος μαζί με τον Ρουζγκιάρ!

Τρίτη 18/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Η Λεϊλά έχει επανέλθει πλήρως και έχει ανακάμψει ενώ έχει αποκτήσει ξανά τη μνήμη της και αρχίζει να θυμάται τα πάντα. Εν τω μεταξύ οι έρευνες για τον θάνατο του Αντέμ συνεχίζονται και κάποια αποδεικτικά στοιχεία θα χρήσουν τον Χαλντούν βασικό ύποπτο. Ο Χαλντούν ελπίζει η Σαχικά να μην κάνει κάτι ανόητο στο εξής και εκείνη τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως θα φύγει αμέσως μόλις τελειώσει ο σάλος που ξέσπασε με τον Αντέμ.

Τετάρτη 19/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Η Γιαγμούρ εκνευρίζεται βλέποντας την αληθινή Γιαγμούρ ξανά με τον Ρουζγκιάρ και υποπτεύεται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Από την άλλη ο Μπαρίς λέει στην Τζεμρέ πως η μητέρα της του πρόσφερε λεφτά για να την αφήσει. Η Ντερίν/Γιαγμούρ αποφασίζει πως πρέπει αργά η γρήγορα να ξεφορτωθεί την αληθινή Γιαγμούρ και τη Σελέν που στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά της. Για κάτι τέτοιο θα χρειαστεί νέους συμμάχους... Ο Χαλντούν κινεί τις διαδικασίες του διαζυγίου του και αναγκάζει τη Σαχικά να αναζητήσει νέους συμμάχους για την επερχόμενη δικαστική διαμάχη.

Πέμπτη 20/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Η αληθινή Γιαγμούρ ερωτεύεται τον Ρουζγκιάρ και προσπαθεί να πάρει τη θέση της Ντερίν, του παιδικού έρωτά του. Όταν όμως ο Ρουζγκιάρ, που υποπτεύεται το ψέμα, την ρωτάει πράγματα από το παρελθόν τους δεν έχει να του δώσει κάποια πειστική απόδειξη. Η Τζεμρέ, στην είδηση ότι οι γονείς της χωρίζουν, σοκάρεται και το συζητάει με τον αδερφό της. Από αυτή τη συζήτηση τα δύο αδέλφια συνειδητοποιούν πως η μητέρα τους, Σαχικά, δεν θα έχει πια λόγο στη ζωή τους και θα μπορούν πια ελεύθεροι να σχεδιάσουν το μέλλον τους.

Παρασκευή 21/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Ο Ρουζγκιάρ δείχνει να πείθεται από τις δικαιολογίες της αληθινής Γιαγμούρ και πιστεύει πως είναι ο παιδικός του έρωτας, η Ντερίν. Ο Χαλντούν θέλει να διώξει τη Σελέν από το σπίτι του αλλά δεν μπορεί καθώς γνωρίζει αρκετά μυστικά της οικογένειας και μπορεί να τους καταστρέψει, όμως η Σαχικά παίρνει την κατάσταση στα χέρια της...

vipnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: