ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κάτω Παρτάλι: Mε ποιον δηλώνει φουλ ερωτευμένη η Νάντια Κοντογεώργη;

Η Νάντια Κοντογεώργη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Mou και μίλησε και για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί το Κάτω Παρτάλι!

Η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη τόνισε πως...

είναι χαρούμενη για τη σειρά και μάλιστα πως περιμένει πως και πώς να δει την σειρά, όπως όλοι κάθε Δευτέρα! 

Όσο για το αν είναι ερωτευμένη, η Νάντια Κοντογεώργη, ανέφερε μερικές πτυχές της ζωής της, λέγοντας πως είναι τριάντα ετών κι έχει ζήσει πολύ όμορφα και όταν συζήτηση έφτασε στα προσωπικά της, η ηθοποιός δήλωσε μόνη στη ζωή αλλά πολύ ερωτευμένη με τον συνάδελφό της… Jude Law!

Για την πιο όμορφη φάση που ζει αυτή την περίοδο, μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, η Νάντια Κοντογεώργη, η ηθοποιός που «κλέβει» τις εντυπώσεις στο νέο επιτυχημένο σίριαλ του Mega Κάτω Παρτάλι.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη με το σίριαλ. Είναι ένα δώρο από το σύμπαν. Ζω το εσωτερικό μου καλοκαίρι και περιμένω τα καλύτερα που θα έρθουν. Το Κάτω Παρτάλι είναι κάτι που μου δίνει τρομερή χαρά, είναι ένα μεγάλο κομμάτι μου».

Η παρουσιάστρια, όπως είπε, εκτίμησε τη Νάντια Κοντογεώργη ακόμη περισσότερο, όταν στο τέλος της συνέντευξης στο «Πρωινό Mou» ανακάλυψε ότι ακόμη μιλάει στον πληθυντικό, τόσο στην ίδια όσο και στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δείτε τι δήλωσε Νάντια Κοντογεώργη που είναι πρωταγωνίστρια στο Κάτω Παρτάλι:

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: