ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αυτές είναι οι πραγματικές ηλικίες παρουσιάστριων και παρουσιαστών της Ελληνικής ΤV

Οι περισσότεροι από αυτούς προσπαθούν να κρύψουν χρόνια, όταν υπάρχει όμως ακόμη η δημοσιογραφική έρευνα δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί, ιδιαίτερα αυτοί που...
είναι πολλά χρόνια στο χώρο.

Στον Alpha λοιπόν έχουμε τους Δέστε τους. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει και μεγάλο θέμα με την ηλικία της μιας και είναι μόλις 28 ετών, οι άλλοι δύο φίλοι της όμως και συνομήλικοι Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη έχουν πατήσει εδώ και μήνες τα 37.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι στα 44, τρία χρόνια μικρότερη δηλαδή από την Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι 47 ετών και ένα χρόνο μεγαλύτερη από την 43χρονη Αννίτα Πάνια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που σε λίγες μέρες θα ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού είναι 31. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι 58 ετών και έχει την ίδια ηλικία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Είκοσι χρόνια περίπου νεώτερος, δηλαδή 41 ετών, είναι ο Αντώνης Σρόιτερ.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία παρουσιάστρια του Alpha είναι η Αγγελική Νικολούλη που είναι 60 και οι μικρότερες μαζί με την Καινούργιου, η Αντωνία Καλλιμούκου που είναι 27 και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι 28.

Ο μεγαλύτερος τώρα παρουσιαστής σε ηλικία στον Ant1 αλλά και όλου αυτού του άρθρου είναι ο Γιώργος Παπαδάκης που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από την Νικολούλη, δηλαδή 62 ετών. Ακολουθεί ο Βαγγέλης Περρής 57 ετών και ο Θέμος Αναστασιάδης 55 ετών.

Ο συμμαθητής της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Λιάγκας είναι επίσης 44 ετών και μάλιστα στο δίπλα θρανίο θα μπορούσε να κάθεται και η Ναταλία Γερμανού αλλά και ο Αντώνης Κανάκης (ειδικά για τους δυο τελευταίους κάποιοι λένε ότι έχουν περάσει τα 48).

Η Φαίη Σκορδά δεν θα προλάβαινε καν τον σύζυγό της στο σχολείο αφού είναι μόλις 33 ετών, άρα 11 χρόνια μικρότερή του.

Τα καρντάσιανς τώρα, Μαρία Μπεκατώρου και Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι 40 και 41 ετών αντίστοιχα και η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Μαρία Χούκλη είναι 52 ετών.

Η Δούκισσα Νομικού και η Λάουρα Νάργες έχουν υπάρξει και οι 2 «κορίτσια» του Θέμου και είναι μικρές και φρέσκες 26 ετών η πρώτη και 24 η δεύτερη.

Στο Mega τώρα, παρατηρείται πως όλη η πρωινή ζώνη αποτελείται από άντρες 50plus, αφού η μέρα μας ξεκινάει με τον 56χρονο Γιώργο Οικονομέα και τον 52χρονο Δημήτρη Καμπουράκη και τη σκυτάλη παίρνει ο 59χρονος Πέτρος Κωστόπουλος.

Μετά την ενημέρωση από την 50 ετών Όλγα Τρέμη, σε λίγο καιρό η 35χρονη Ζέττα Μακρυπούλια θα μας παρουσιάζει το Just the two of us.
Πενήντα έξι ετών και ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είναι 8 χρόνια μεγαλύτερος από την Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις μικρότερες στο Star, με ηλικία 35 χρονών, αφού στο ίδιο κανάλι βλέπουμε την 48χρονη Μαρία Μπακοδήμου με τον κολλητό της Φώτη Σεργουλόπουλο που είναι 50 ετών, την 41 χρονη Τατιάνα Στεφανίδου και στο ενημερωτικό καθαρά κομμάτι βλέπουμε την Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου, 46 και 51 ετών αντίστοιχα.

Υπάρχουν και κάποια άλλα πρόσωπα που δεν τα βλέπουμε πια με μεγάλη συχνότητα στα μεγάλα κανάλια και όχι επειδή έχουν μεγαλώσει αλλά έχουν αποστασιοποιηθεί ή βρίσκονται σε άλλα μικρότερα κανάλια. Κάποιοι από αυτούς είναι: η Μαρία Σταματέρη η οποία είναι 54 χρονών, η Φλορίντα Πετρουτσέλη 28 χρονών και η Τζωρτζέλλα στα 37.

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός λίστας την Έλενα Παπαβασιλείου που είναι πια 33 ετών και τη Μαίρη Συνατσάκη στα 29.

Η αγαπημένη πολλών Ρούλα Κορομηλά είναι 56 ετών, η Σοφία Αλιμπέρτη 49, η Ράνια Θρασκιά 39 και η Βάσια Λόη 35.

gossip-tv.gr
seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: