ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Ρωτάω τις φίλες μου γιατί δεν με φλερτάρουν οι άντρες»! Ποια γνωστή παρουσιάστρια το είπε;;; (VIDEO)

Η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Όλα καλά» μίλησε για τη τηλεόραση, το φλερτ και αν σκέφτεται το γάμο.
«Η τηλεόραση είναι ένα...

μέσο πάρα πολύ ανοιχτό στον κόσμο. Μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων, οπότε δέχεται τις περισσότερες κριτικές και από τους περισσότερους. 

Είναι πολύ σκληρός ο κόσμος της τηλεόρασης, αλλά είμαι τρομερά χαρούμενη και ευγνώμων για το πώς με έχουν δεχτεί», είπε η Νάντια Μπουλέ. 

Μπορεί να αγαπάει το τραγούδι αλλά όπως είπε η τηλεόραση είναι η δουλειά της. «Η τηλεόραση είναι η δουλειά μου, από αυτή ζω. Δεν ζω ούτε από το τραγούδι, ούτε από το μιούζικαλ. Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν συμβαίνει. Ούτως ή άλλως έχω μεγαλώσει μέσα στην τηλεόραση και την αγαπώ, κάνω τηλεόραση από τα 18. 

Οπότε, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κάνω ξανά τηλεόραση». Εξομολογήθηκε ότι δεν τη φλερτάρουν εύκολα. «Δεν με φλερτάρουν τόσο εύκολα. Ρωτάω κι εγώ τις φίλες μου γιατί συμβαίνει αυτό. Όταν είμαστε έξω, σαφέστατα και φλερτάρουν πιο εύκολα τις φίλες μου και όχι εμένα». 

Όσο για το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα είπε: «Ακούω πολλές φίλες και συμμαθήτριές μου να γίνονται μανούλες και να μπαίνουν σε μια νέα φάση. Έτσι και εγώ αναλογίζομαι σε τι φάση βρίσκομαι. Μέχρι σήμερα δεν σκεφτόμουν τον γάμο, αλλά σίγουρα δεν είμαι σε τέτοια φάση. 

Δεν έχω κάνει τέτοια όνειρα, καμία σχέση. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που δεν είχε καμία σχέση με αυτό, ήταν πολύ λογικά όλα στην οικογένειά μου. Δεν θυμάμαι τη μαμά μου να μιλάει για γάμους, αλλά για σπουδές, ξένες γλώσσες και πράγματα που θα με κάνουν εμένα ολοκληρωμένη και μετά όλα τα υπόλοιπα».

gossip-tv.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: