ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τον σκότωσε στη μέση του δρόμου με μια γροθιά! (video)

Ποινή φυλάκισης 4,5 ετών επιβλήθηκε σε έναν νεαρό, ο οποίος κατηγορούνταν ότι σκότωσε για ασήμαντη αφορμή έναν 40χρονο με Σύνδρομο Asperger, με μία μόνο γροθιά, στη μέση του δρόμου,
στις 6 Νοεμβρίου του 2013 σε πολυσύχναστο δρόμο του Dorset.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος Andrew Young περπατούσε στον δρόμο, όταν συνάντησε τον Victor Ibitoye, που έκανε ποδήλατο πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο 40χρονος Young του απηύθυνε τον λόγο, λέγοντάς του ότι ήταν επικίνδυνο για τους πεζούς.

Ο ποδηλάτης αποχώρησε από το σημείο, όμως δευτερόλεπτα αργότερα, ένας φίλος του, ο Lewis Gill, πλησίασε τον Young και τον χτύπησε στο πρόσωπο με μία γροθιά.

Ο 40χρονος έπεσε στο έδαφος, χτύπησε το κεφάλι του και παρέμεινε ακίνητος.

Παρότι είδε το θύμα του να σωριάζεται στο έδαφος, ο 20χρονος Gill αποχώρησε με την παρέα του. Περαστικοί έσπευσαν άμεσα, να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 40χρονο. Ο Young μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου την επόμενη ημέρα άφησε την τελευταία του πνοή, από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο και έτσι η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου ο Gill δήλωσε ένοχος.

«Ήμουν στο πλευρό του γιου μου, όταν πέθανε. Εύχομαι να μην δήλωνε ένοχος, γιατί τότε η ποινή του θα ήταν αυστηρότερη. Η ποινή είναι εντελώς αστεία. Είμαι χριστιανή, αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος αφαιρέσει τη ζωή κάποιου, θα πρέπει να είναι έτοιμος να χάσει τη δική του. Είναι πολλοί οι εγκληματίες σε αυτήν τη χώρα, που διαπράττουν δολοφονίες και ποτέ δεν εκτίουν την ποινή που πρέπει», δήλωσε η μητέρα του θύματος μετά την ανακοίνωση της ποινής.

dailymail.co.uk
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: