ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σάλος στην Κεφαλονιά με Κασιδιάρη-Μπαρμπαρούση: γιατί τους πέταξαν έξω [video]

Προς παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς έσπευσαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Κώνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, μεταφέροντας ...
δύο φορτηγά γεμάτα τρόφιμα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.

Πρώτος σταθμός των εκπροσώπων του κόμματος ήταν το Ληξούρι, όπου τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης όσο και ο Κώνσταντίνος Μπαρμπαρούσης φέρεται πως αποδοκιμάστηκαν από τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι ζητούσαν την άμεση αποχώρησή τους. Οι Κεφαλονίτες, εμφανώς αγανακτισμένοι τους προέτρεψαν να φύγουν απο το νησί, λέγοντάς τους πως δε θέλουν ούτε τα τρόφιμα αλλά ούτε και τη βοήθειά τους.

Όμως, υπήρχαν κι εκείνοι που δέχτηκαν τα τρόφιμα, που τους προσέφεραν οι δύο Βουλευτές δηλώνοντας πως «η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα, που έφερε τρόφιμα στην Κεφαλονιά «.

Ωστόσο, αφού ολοκλήρωσαν την αποστολή τους στο νησί της Κεφαλονιάς, οι δυο τους επισκέφθηκαν τα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Καμπάνας.

Δείτε φωτό + video από την επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στην Κεφαλονιά:

Ωστόσο, υπήρξαν και άλλοι οι οποίοι τον χειροκρότησαν φωνάζοντάς του, πως η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα που έφερε τρόφιμα στην Κεφαλονιά.

Μετά την περιοδεία στο Ληξούροι οι Ηλ. Κασιδιάρης και Κ. Μπαρμπαρούσης, είχαν ευρεία σύσκεψη με στελέχη του κόμματος της Κεφαλονιάς στα γραφεία τους στην πλατεία Καμπάνας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ο Ηλ. Κασιδιάρης ισχυρίζεται ότι δεν τον αποδοκίμασαν οι κάτοικοι.



fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: