ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Απο τα Γρεβενά η εκκίνηση για το 10ο Εαρινό Ραλλυ - Ραλλυ λιμνών της ΛΕΚΑΜ

Το 10ο Εαρινό Ραλλυ- Ραλλυ λιμνών της ΛΕΚΑΜ παίρνει εκκίνηση την 11.00 ώρα της 22 Μαρτίου 2014 από την Κεντρική Πλατεία των Γρεβενών. Έναρξη της εκδήλωσης και...
άφιξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων από 09.00.

Η εκδήλωση αυτή τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών και του Δήμου Μετσόβου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πληρώματα με αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με κάρτα FIVA και φέρουν πινακίδες E.O FILPA . ELPA και Υπουργείου Μεταφορών [Κρατικές ]. 


Τα παραπάνω αυτοκίνητα πρέπει να είναι ασφαλισμένα. Παράβολο συμμετοχής Euro 140 που περιλαμβάνει ...Διανυκτέρευση 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Μετσόβου με πρωινό, γεύμα απονομής , αγωνιστικές πινακίδες , επιπλέον ασφάλιση των αγωνιζόμενων αυτοκινήτων, έπαθλα νικητών και αναμνηστικά του αγώνα.
Το Δ.Σ της ΛΕΚΑΜ και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα απαγορεύουν την χρήση κάθε βοηθήματος που μπορεί να επηρεάσει την μέτρηση της ταχύτητας κατά την διάρκεια του αγώνα [ HALDA -RETROTRYP και οτιδήποτε άλλο ηλεκτρονικό η μηχανικό βοήθημα ].. Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με πυροσβεστήρα , τρίγωνο ασφαλείας , ζώνες και φαρμακείο . Οι οδηγοί πρέπει να φέρουν μαζί τους την άδεια οδήγησης και κυκλοφορίας να την δείξουν δε στον τεχνικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί πριν την εκκίνηση των αυτοκινήτων . Για πληροφορίες στα γραφεία της ΛΕΚΑΜ 2310.816180 και στο 6975.909100.

greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: