ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (119 - 120 - 121 - 122 - 123) (VIDEOS)

Η Ευρυδίκη επισκέπτεται τη Μελίνα θέλοντας τάχα να της ζητήσει συγνώμη για όσα...


ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.3.14

Επεισόδιο 119

Η Ευρυδίκη επισκέπτεται τη Μελίνα θέλοντας τάχα να της ζητήσει συγνώμη για όσα έχει κάνει. Ο Σήφης υπερασπίζεται τη Μελίνα απέναντι στην Αναστασία, ενώ στην Κύπρο το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει άλλον ένα καυγά με αφορμή την επικοινωνία της Μελίνας με τον Σήφη. Ο Αχιλλέας βγαίνει για φαγητό με την καινούργια οινολόγο της εταιρίας, την Αλεξία, η οποία τον φλερτάρει. Στο μεταξύ ο Ματθαίος, με το πρόσχημα της συνεργασίας με τον Διαμαντή, πηγαίνει στα Χανιά μαζί με την Αλεξία, γεγονός που εξοργίζει την Αναστασία όταν τη βλέπει ξανά μπροστά της μετά τη Ρώμη. Ο Γιώργος Αγγελιδάκης έχει μείνει χωρίς άλλοθι και συλλαμβάνεται ξανά. Ο Νεκτάριος προσλαμβάνει τον ντέντεκτιβ προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί σχετικά με την υιοθεσία του, παρότι τα αδέρφια του αρνούνται να την επιβεβαιώσουν. Η Βασιλική συγχωρεί τελικά τον Μηνά, αλλά αποφασίζει να τον τσεκάρει σε κάθε του βήμα, προκαλώντας τα γέλια όλων των άλλων και την αγανάκτηση του Μηνά.


Τρίτη 18/3/14
Επεισόδιο 120

Η μυστική επαφή Διαμαντή – Ευρυδίκης και τα σχέδια που καταστρώνουν, θα οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Ματθαίος στην προσπάθειά του να εμποδίσει την Αναστασία να προχωρήσει στον γάμο με τον Αντώνη, πετυχαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς η σύγκρουσή τους είναι σφοδρή. Ο Αχιλλέας έχοντας φτάσει στα όριά του εξαιτίας των επαφών που εξακολουθεί να έχει η Μελίνα με τον Σήφη, αρχίζει να εφαρμόζει νέα τακτική. Αυτή η αλλαγή, τρομάζει τη Μελίνα και τη γεμίζει ανασφάλειες. Η αντίδραση του Αχιλλέα απέναντι στη Μελίνα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, καθώς δεν αργεί να θυμηθεί τον παλιό εαυτό του. Ο Μάρκος κάνει προσπάθειες να κρατήσει κοντά του τη Δάφνη, μετά την αποκάλυψη του φόνου που είχε διαπράξει πριν χρόνια στη Θεσσαλονίκη.


Τετάρτη 19/3/14
Επεισόδιο 121

Η Μελίνα, εξομολογείται στη Βασιλική την πίκρα της για την ξαφνική αλλαγή του Αχιλλέα, απέναντί της. Παρόλα αυτά, υπόσχεται στον Σήφη, να είναι στο πλευρό του όταν εκείνος χειρουργηθεί. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας, δωροδοκεί τον ντέντεκτιβ, προκειμένου να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή του Νεκτάριου. Ο Σήφης, αναπολεί ευτυχισμένες στιγμές που έζησε με τη Μελίνα, ενώ παράλληλα πιέζει ψυχολογικά την Αναστασία, ώστε να πάψει να ‘χει επαφές με τον Ματθαίο. Μαθαίνοντας το ενδεχόμενο να παρευρεθεί η Δάφνη στον γάμο της Αναστασίας, ο Διαμαντής αντιδρά άσχημα. Ο Μάρκος, αναχωρεί για Θεσσαλονίκη ελπίζοντας ν’ ανακαλύψει ποιος ψάχνει το ένοχο παρελθόν του. Την ηρεμία της Δάφνης, δεν θ’ αργήσουν να χαλάσουν ο Μανωλιός, η Εύα, αλλά κι η Βασιλική, με τα ερωτικά τους προβλήματα. Ο Αχιλλέας, εξακολουθεί να φέρεται «επικίνδυνα» στη Μελίνα, ενώ ο Ματθαίος, συναντά την Αναστασία, αποφασισμένος να της αποκαλύψει τον λόγο που τον ανάγκασε να την εγκαταλείψει στο παρελθόν.


Πέμπτη 20/3/14
Επεισόδιο 122

Ο Ματθαίος επιτέλους αποκαλύπτει στην Αναστασία το τρομερό μυστικό που τον ανάγκασε να την αφήσει πριν οκτώ χρόνια. Η Αναστασία παθαίνει σοκ και αντιλαμβάνεται πως η ιστορία του έχει πολλά κενά. Κι ο Διαμαντής όμως, θα διαψεύσει για μια ακόμα φορά τον Ματθαίο, παρουσιάζοντας στην Αναστασία τη δική του αλήθεια, που διαφέρει πολύ από αυτήν του Ματθαίου. Στο μεταξύ, η προκλητική στάση του Αχιλλέα εξακολουθεί να τρομάζει και να προβληματίζει τη Μελίνα, καθώς ο Αχιλλέας αρχίζει να βγαίνει για δείπνο εργασίας όλο και πιο συχνά με την Αλεξία. Ο Σήφης, όσο πλησιάζει ο γάμος, τόσο πιο πολύ ανησυχεί για την Αναστασία και την επιρροή που της ασκεί ο Ματθαίος , ενώ παράλληλα, η αγάπη και η τρυφερότητα της Στεφανίας είναι το σημαντικότερο στήριγμα του Σήφη στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Ο Νεκτάριος, προβληματισμένος από το θέμα της υιοθεσίας, αρχίζει να στρέφεται προς τη Δήμητρα, ενώ το μυστικό της Δάφνης (η εγκυμοσύνη της) θα αποκαλυφθεί με απρόσμενο τρόπο στον Διαμαντή.


Παρασκευή 21/3/14
Επεισόδιο 123

Ο Σήφης απειλεί τον Αχιλλέα σχετικά τον Ματθαίο, που εξακολουθεί να βρίσκεται στα Χανιά, και ο Αχιλλέας τα βάζει για μια ακόμα φορά με τη Μελίνα, κατηγορώντας την πως δίνει θάρρος στον Σήφη. Όσο πλησιάζει η μέρα για τον γάμο της Αναστασίας και οι ετοιμασίες κορυφώνονται, τόσο ο Ματθαίος μοιάζει πιο αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον σταματήσει. Ο Σήφης δίνει εντολή σε δικούς του άντρες να φυλάνε συνεχώς έξω από το σπίτι την Αναστασία. Η αγωνία του Νεκτάριου για το θέμα της υιοθεσίας γίνεται όλο και μεγαλύτερη, καθώς ο ντεντέκτιβ στον οποίο έχει αναθέσει την έρευνα έχει εξαφανιστεί. Ο Μάρκος επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη και λέει στη Δάφνη τις πληροφορίες που έμαθε. Και οι δυο καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πίσω απ’ αυτούς που ψάχνουν, κρύβεται ο Διαμαντής. Η Μελίνα υπόσχεται στον Σήφη ότι θα κατέβει στα Χανιά, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα του όταν θα μπει στο χειρουργείο. Παραμονή του γάμου της Αναστασίας με τον Αντώνη, και η αγωνία κορυφώνεται… κυρίως για τον Ματθαίο, που αρνείται να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και κάνει μία τελευταία κίνηση προς την Αναστασία.



ΔΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

vasolefk είπε...

eisai kai o protos................