ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαρτίου

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα. 
Το σκοτάδι δεν νικιέται με κτυπήματα αλλά με φως.
Γενικά: Η προσωπική σας γοητεία θα γίνει αιτία να πετύχετε πολύ πιο εύκολα αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Η θετική σας στάση θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προσωπικά σας κομμάτια τα οποία πιθανόν να ανήκουν στο παρελθόν σας.
Ερωτικά: Η συνεχής και επίμονη αναφορά σε ένα πρόσωπο θα είναι τέτοια, οπότε αναγκαστικά αυτό που θέλετε θα γίνει πραγματικότητα. Το Λιοντάρι και ο Ζυγός θα είναι άτομα που θα βοηθήσουν σε αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πιθανή αναζήτηση νέων πηγών και νέων ευκαιριών σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον για να ξεκινήσετε κάτι ξεχωριστό. Η πρωτοτυπία και ό, τι θα είναι αρκετά πρωτοποριακό πιθανόν να σας συγκινήσει και να το ακολουθήσετε με κλειστά τα μάτια. 
Γενικά: Ίσως προσπαθείτε να βρείτε τη διαφορετικότητα μέσα από πολλά πράγματα και να διεκδικείτε με τον δικό σας τρόπο την μοναδικότητα. Το σπίτι σας θα είναι ένα σημείο αναφοράς και εκεί πιθανόν να πρέπει να δώσετε περισσότερο την ενέργειά σας.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι θα σας απασχολήσει αρκετά γιατί πιθανόν να είναι δύσκολο να ανταλλάξετε τις σωστές πληροφορίες μεταξύ σας. Από την άλλη η φιλική συμπεριφορά από έναν Τοξότη ή Υδροχόο πιθανόν να σας μπερδεύει γιατί δείχνει ότι δεν ξέρει τι θέλει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να είστε απόλυτοι σε συμφωνίες και σε απόψεις γιατί δεν θέλετε με τίποτε να μετακινηθείτε ούτε ένα βήμα πίσω. 
Γενικά: Θα νιώθετε την ανάγκη να γίνετε δυνατοί και μεγαλόψυχοι η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε το αίμα σας πίσω κι ίσως με τον τρόπο σας δείξετε πως θα είναι καλό να συμπεριφερθείτε ακόμα και στους εχθρούς σας με ανωτερότητα. Πιθανόν η επικοινωνία με ένα πρόσωπο να σας αλλάξει κάποιες σκέψεις οι οποίες δεν σας έκαναν και πολύ καλό.
Ερωτικά: Η προσωπική εξομολόγηση από ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο θα σας αιφνιδιάσει γιατί εσείς θα θέλατε να κάνετε το πρώτο βήμα για να είστε τουλάχιστον οι σωστοί ή οι από πάνω. Ο Κριός επίσης θα σας κινήσει έντονα το ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σταθερότητα της πρόθεσής σας και του στόχου σας θα βοηθήσει ώστε να συσσωρεύσετε χρήματα ή ακόμα και να ξεμπλέξετε πιο εύκολα με συνεργασίες που μερικές φορές σας δείχνουν ότι κάποιος είναι ήξεις αφήξεις, κυρίως αν είναι Ιχθύς.
Γενικά: Η προσωπικότητά σας είναι έντονη γιατί θέλει να είστε το επίκεντρο. Επίσης κάποιες αγορές που μπορεί να είναι αρκετά ακριβές ή πολύ ποιοτικές πιθανόν να σας δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Θέλετε να είστε το επίκεντρο και αυτό πιθανόν να σας καταπιέσει γιατί μπορεί να υποχρεώνετε το πρόσωπο που είστε μαζί να σας φέρεται με μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Πιθανόν Κριός, Λιοντάρι ή Υδροχόος να είναι τα άτομα που θα σας μαγνητίσουν παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να θέλετε να φανείτε παραπάνω και οι κινήσεις σας να είναι κάπως πομπώδεις και απόλυτες. Αυτό από την μια θα σας κάνει καλό γιατί θα ξέρετε πλέον τι ακριβώς θέλετε και από την άλλη ίσως να δείξετε με τον δικό σας τρόπο την δύναμή σας. 
Γενικά: Αντιλαμβάνεστε ότι έχετε μια ιδιαίτερη αξία η οποία θα σας δώσει αίγλη αλλά και ένα άνοιγμα πολύ προσωπικό. Η φιλία, η ελευθερία και γενικά η ανοιχτή συμπεριφορά σας θα είναι ό, τι χρειάζεται για να ξεφύγετε από τις δυσκολίες.
Ερωτικά: Έχετε καθορίσει μια συγκεκριμένη στάση, κυρίως με ένα Υδροχόο ο οποίος μια φορά σας δείχνει ένα μεγάλο ερωτισμό και από την άλλη ξαφνικά μπορεί να έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Επίσης ο Ιχθύς έχει μυστηριώδη συμπεριφορά που δεν μπορείτε να την καταλάβετε απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ δοτικοί και πιθανόν συγχωρητικοί με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι συνεργάτης ο οποίος συνεχίζει να σας βάζει τρικλοποδιές. Για αυτό θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τις αντιπαλότητες των άλλων. Μια ομάδα θα σας προστατέψει ιδιαιτέρως. 
Γενικά: Πιθανόν να αμύνεστε και για αυτό να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Ίσως να ήρθε η ώρα της ατομικότητας σε πολλά πράγματα και γι' αυτό να απέχετε από πρακτικές δουλειές.
Ερωτικά: Η μυστική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Υδροχόος θα σας δώσει ένα νέο μήνυμα. Ο λόγος είναι ότι αναγκαστικά θα πρέπει να εκδηλωθείτε περισσότερο γιατί χρειάζεστε να ανταλλάξετε μια μεγάλη αγκαλιά. Μην ξεχνάτε υπάρχει και ο Ιχθύς που μπορεί να σας δείχνει ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα σε μια περίπτωση που δεν είναι εύκολη να την εμφανίσετε προς τα έξω. Πιθανόν να κάνετε κινήσεις που δεν θα είναι και πολύ φανερές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχετε αποτελέσματα.
Γενικά: Η διάθεσή σας να γίνετε το επίκεντρο πιθανόν να μην είναι και τόσο συνειδητή. Με τον δικό σας τρόπο θα βρεθείτε να είστε πολύ μαγνητικοί και να υπάρχουν άτομα που είναι κοντά σας έτοιμα να σας δεχτούν ή να βοηθήσουν χωρίς ανταλλάγματα.
Ερωτικά: Έχετε πλέον επιλέξει τι θα πρέπει να κάνετε και με ποιον και είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία σας γιατί αυτές τις ημέρες είστε αρκετά ευαίσθητοι και πιθανόν να απέχετε από τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην διστάζετε να ρισκάρετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιώσετε την εσωτερική σας παρόρμηση η οποία σας σπρώχνει με κάποιον τρόπο να κινηθείτε σε νέα σχήματα και συνεργασίες. 
Γενικά: Κάνετε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να στολίσετε ένα έργο δικό σας ή ακόμα να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση γιατί θέλετε να είστε στο κέντρο της ομάδας ή μιας παρέας.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι θα είναι από την μια πολύ δυνατή αλλά συγχρόνως πολύ ασφυκτική γιατί σας πιέζει προς μια συγκεκριμένη συμπεριφορά η οποία μπορεί να σας κάνει να ξεφεύγετε από τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε μεν προσεκτικοί με τα έξοδά σας αλλά θέλετε να είστε καλοί και να προπορεύεστε που όλο αυτό σας δημιουργεί πίεση και απόσταση από πολύ κόσμο για να μην σας σταματήσει. 
Γενικά: Η ανταπόκριση σε κάτι καλό που περιμένετε εδώ και καιρό θα βοηθήσει στο να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, χωρίς όμως να χάσετε και τα υπόλοιπα που κάνετε συνέχεια.
Ερωτικά: Είστε πολύ ερωτικοί και δοτικοί. Πιθανόν η φιλική συμπεριφορά αλλά και η ευγενική αγάπη ενός Λιονταριού ή Υδροχόου να σηματοδοτήσει μια νέα κατάσταση. Με τον Ιχθύ κρατήστε όσο μπορείτε τα όρια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να υπάρξουν προτάσεις που θα σας δικαιώσουν σε οικονομικά θέματα. Ίσως να υπάρχει ένας νέος συνεργάτης ο οποίος θα σας ενδυναμώσει σε πολλά και πρακτικά επίπεδα. 
Γενικά: Η προσωπική αναφορά σε πολλά θέματα ίσως σας βοηθήσει να καταλάβετε και ένα κομμάτι από τις ανάγκες σας το οποία μερικές φορές σας βάζει σε μπελάδες επειδή δεν αποδέχεστε πολλά πράγματα με ευκολία.
Ερωτικά: Αναγκαστικά δεν μπορείτε να παραμείνετε αδιάφοροι ή κριτές μιας κατάστασης επειδή δεν εκπληρώνει με κάποιο τρόπο τις φιλοδοξίες σας. Καλύτερα να συγκεντρωθείτε στα συναισθήματά σας και όχι στα υλικά οφέλη. Το Λιοντάρι μαζί με τον Δίδυμοι έχουν προτεραιότητα αλλά πρέπει να εκτιμήσετε σωστά τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ακούτε αλλά μπορεί να αναβάλετε μια συνεργασία επειδή θα σας φανεί πολύ μεγάλη για τα δικά σας μέτρα. Πάντως δεν σημαίνει ότι δεν θα ρισκάρετε γιατί εσείς πάντα στην δουλειά δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό.
Γενικά: Η φιλική Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή συνεχίζουν να σας πυροβολούν για να ασπαστείτε πλήρως την αξία των δύο πλανητών με μεγαλύτερη συμμετοχή στην ζωή αλλά και στα προβλήματα.
Ερωτικά: Έχετε στα χέρια σας κάποιες συγκεκριμένες ευκαιρίες οι οποίες σίγουρα θα σας σπρώξουν, θέλετε δεν θέλετε, να κάνετε νέα γνωριμία την οποία δεν θα πολυκαταλάβετε πώς έγινε. Ο Ταύρος, το Λιοντάρι και η Παρθένος σίγουρα θα σας κρατήσουν το χέρι ακόμα και στα δύσκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η φιλική σας συμπεριφορά βοηθάει στο να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις από το παρελθόν και επειδή έχετε πράξει καλά θα δείτε ότι θα γυρίσουν πολλά πράγματα πίσω σε σας. 
Γενικά: Η αυθεντικότητα είναι αυτό που τελικά είναι απαραίτητο για να έχετε καλές σχέσεις αλλά και τυπικές με όλα τα άτομα που σας ακολουθούν.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σας είναι κάπως τρωτή γιατί στην ουσία ποτέ δεν είχατε ξεκόψει από ένα πρόσωπο. Αντίθετα, αφού έφυγε, εσείς το παίζατε θύματα, κλαίγοντας την μοίρα σας και περιμένατε να γυρίσει πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί δεν θέλετε να διακινδυνέψετε κάποια κεκτημένα, οπότε αντί να κάνετε μπροστά, πηγαίνετε πίσω γιατί χωρίς να το καταλάβετε εκεί έχετε ρίξει τον σπόρο σας.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: