ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Μαρτίου

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.
Πρέπει να γίνεις εσύ ο Ήλιος για να φωτίσεις τους σβησμένους Ήλιους των άλλων.
Η Πανσέληνος σήμερα που γίνεται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, θα δημιουργήσει κάποιες επιρρεπείς συμπεριφορές σε Παρθένους, Ιχθύς.
Επίσης χρειάζεται να είστε προσεκτικοί Δίδυμοι και Τοξότες γιατί θα γίνετε αρκετά ευεπηρέαστοι και πολύ αγχώδεις σε όλα σας τα θέματα. Πάντως δεν είναι και η ευκολότερη λύση να χωρίσετε ή να κάνετε ένα καβγά και να εξαφανιστείτε γιατί θα δείξετε πολύ επιπόλαιο πρόσωπο. Σύνεση, αγάπη και σοφία είναι τα συναισθήματα που θα πρέπει να τιμήσετε.
Γενικά: Είστε κάπως επιφυλακτικοί από τα μεταβαλλόμενα συναισθήματά σας για αυτό πιθανόν να παραμείνετε για λίγο μόνοι σας για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και για να μάθετε προς τα πού θέλετε να πάτε.
Έρωτας: Ανάμεσα στους φίλους σας υπάρχει ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι πονάει πολύ το δόντι του για σας αλλά εσείς λόγω εγωισμού πιθανόν να μην λέτε κάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αρκετά παραμύθια που θα πρέπει να αποδεχτείτε γιατί έχετε κάνει ένα μικρό λάθος με κάποιους συνεργάτες. Αν το κάνετε σωστά με τον τρόπο που καταλαβαίνετε και γνωρίζετε θα κερδίσετε αρκετά. 
Γενικά: Υπάρχει μια ευκολία γιατί μπορεί να περάσετε το συναίσθημά σας συγχρόνως με την λογική σας και το πρακτικό σας κομμάτι.
Έρωτας: Θα έχετε ισορροπία κι έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα τα περίεργα συναισθήματα που έχετε μερικές φορές και αμφισβητείτε ακόμα και μια πολύ σταθερή σχέση. Τα αισθήματα φιλίας που νιώθετε για ένα πρόσωπο πιθανόν να μετατραπούν σε ερωτικά. Ο Παρθένος για σας μπορεί να είναι έκπληξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα βρεθείτε σε μια κατάσταση και θα χρειαστεί να σκεφτείτε και πάλι αν πρέπει να ρισκάρετε ή να ακολουθήσετε συντηρητική πολιτική 
Γενικά: Είστε αρκετά αναστατωμένοι γιατί θα βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα είναι κάπως δύσκολη και θα έχετε σκαμπανεβάσματα.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από κάποια ανατρεπτικά συναισθήματα αν θέλετε να είστε μαζί με το ίδιο άτομο. Αλλιώς θα βρείτε μια ωραιότατη ευκαιρία να χαλάσετε μια σχέση που σας πιέζει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να έχετε σκαμπανεβάσματα γιατί από την μια θέλετε να ανοιχτείτε και να κάνετε διάφορα πράγματα και από την άλλη υπάρχει κάτι που σας κρατάει και δεν μπορείτε. Το θέμα ενός ακινήτου θα σας δημιουργήσει κάποιους κραδασμούς. 
Γενικά: Έχετε αμφιβολίες γιατί δεν ξέρετε ποια τακτική να ακολουθήσετε. Να είστε κοντά με το συναίσθημά σας που σας βοηθάει να είστε συνειδητοί ή να είστε με την λογική και τα λόγια σας να έχουν αρκετή σοφία και εξυπνάδα. Μάλλον θα τα κάνετε και τα δυο.
Έρωτας: Η ευκολία που έχετε για να ξεχωρίσετε την φιλία από την ερωτική ανταπόκριση τελικά θα σας δώσει την τελική σας στάση απέναντι σε ένα Παρθένο. Ένα ταξίδι ή μια σχέση που προέρχεται από το εξωτερικό πιθανόν να γίνει περισσότερο στενή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άμεσα. Για να μην χαθούν, μπορεί να χρειαστεί να γίνετε ακόμα και ισορροπιστές απέναντι σε ποικιλία συνεργασιών ή ατόμων που έχετε διαφορετικές ιδέες αλλά και τρόπος σκέψης.
Γενικά: Είστε κάπως αναστατωμένοι γιατί δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα έχετε την καλύτερη αντιμετώπιση από κάποια πρόσωπα. Πιθανόν η ανάγκη για ψυχανάλυση και αυτογνωσία να είναι πιο έντονη από ποτέ.
Έρωτας: Η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να είναι η αιτία που δεν θα έχετε και πολύ διάθεση για να είστε με ένα πρόσωπο που με τον τρόπο του σας βγάζει στην επιφάνεια δυσκολίες. Μπορεί με τον Ιχθύ να έχετε οικονομικές διαφορές και να χαθεί η σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει έτσι και αλλιώς να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι και με τον τρόπο σας θα κάνετε ένα αγώνα να μην παρασυρθείτε από λάθος ιδέες και συναισθήματα.
Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας και επηρεάζει άμεσα την προσωπική σας σχέση με τους άλλους θα σας φέρει μπροστά σε ένα δίλημμα και δεν θα ξέρετε τελικά τι θα πρέπει να κάνετε. Να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του εαυτού σας ή να διασπασθείτε για να ακολουθήσετε τους άλλους. Καλό είναι να βρείτε την χρυσή ισορροπία γιατί μόνο τότε εξελίσσεστε.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να νιώσετε κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Θα πρέπει δηλαδή να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες ή να δώσετε και ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας στο άλλο πρόσωπο, κυρίως αν είναι Ιχθύς. Αντίθετα ο Υδροχόος σας κλίνει το μάτι με ένα φιλικό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Το καλύτερο από όλα είναι να παραμείνετε αδιάσπαστοι και ολοκληρωμένοι για να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο οι συνεργασίες και οι επαφές.
Γενικά: Κλείνεστε για λίγο στον εαυτό σας με στόχο την απεξάρτηση από αρρωστημένα συναισθήματα ή λάθος επαφές. Μπορεί να είστε αρκετά επιρρεπείς σε κριτικές και λόγια ατόμων που δρουν πάντα παρασκηνιακά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα επηρεαστείτε ιδιαίτερα και θα χρειαστεί να γεφυρώσετε πολλά «άσχετα» κατά την κρίση σας πράγματα και ιδέες μεταξύ τους.
Έρωτας: Λειτουργείτε με ένα τρόπο που δείχνει ότι δεν έχετε ακόμα αποφασίσει αν τελικά θέλετε να είστε μαζί με ένα πρόσωπο ή όχι. Μια δεύτερη σχέση σας προβληματίζει αλλά δεν έχετε στόχο να είστε ξεκάθαροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η μυστικότητα που λειτουργείτε μπορεί να είναι ένας λόγος που δε σας αφήνει να δράσετε με όλη σας την δύναμη γιατί είστε αρκετά υποκειμενικοί. Θα χρειαστεί πάντως να γεφυρώσετε πολλά πράγματα για να μην γίνουν λάθη με συνεργάτες κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. 
Γενικά: Πιθανόν να νιώθετε ευάλωτοι ή ευαίσθητοι με μια κατάσταση η οποία σας επηρεάζει περισσότερο γιατί κάποιοι που είναι δίπλα σας μπορεί να διαδίδουν ψευδείς ιδέες και να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Αν μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας θα καταλάβετε τις αλήθειες αλλά και τι σας ξεφεύγει όσο αφορά σε μια πολύ προσωπική και δημιουργική δουλειά σας.
Έρωτας: Ενώ υπάρχουν διάφορες μεταβολές μέσα σας εσείς τελικά τα καταφέρνετε να παραμείνετε σταθεροί και να κάνετε συζητήσεις απ' που θα βγει άκρη κυρίως αν τα άτομα είναι Παρθένος ή Ιχθύς.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε μεταξύ λογικής και συναισθήματος και ίσως να μην μπορείτε ακόμα και σήμερα να πάρετε αποφάσεις. Αυτό που σας συμφέρει είναι να παραμείνετε σταθεροί και απόλυτοι σε κάποια θέματα. 
Γενικά: Έχετε διάφορες επιρροές τις οποίες παρόλο που νομίζετε ότι θα μπορέσετε να τις βγάλετε από πάνω σας ίσως η ευαισθησία σας να μην το επιτρέψει.
Έρωτας: Η αφέλειά σας μερικές φορές φαίνεται όταν τα πράγματα πάνε να γίνουν σοβαρά και εσείς τότε καταλαβαίνετε ότι πρέπει να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο για να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας. Να είστε ανεπηρέαστοι αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύ γιατί μπορεί να περάσετε μια πολύ γενναία κρίση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σταθερότητα στους στόχους σας είναι η πολύτιμη αξία σας. Μπορεί να πρέπει να ζείτε στο παρόν όπως πολλές φορές προβάλλετε αλλά για τώρα τουλάχιστον θα χρειαστεί να παραμείνετε επί των επάλξεων. 
Γενικά: Η θετική σας στάση θα βοηθήσει για να προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στην τρέχουσα πραγματικότητα.
Έρωτας: Έχετε ήδη αποφασίσει με ποιο πρόσωπο θα είστε και με ποιο δεν θα παραμείνετε. Πιθανόν να μην είναι η σωστή κίνηση γιατί μπορεί να πάρει η μπάλα πολλούς αλλά δεν έχετε την διάθεση να κάνετε συμβιβασμούς οι οποίοι όμως είναι απαραίτητοι για το καλό σας. Εσείς τελικά θα αποφασίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να έχετε κάποια επιτυχία έστω και ρευστή κατά τα δικά σας δεδομένα αλλά και αυτή θα σας προσφέρει κάτι καλό.
Γενικά: Η προσωπική σας πείρα είναι απαραίτητη για να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους που δείχνουν ότι είναι εκτός. Το πιο δύσκολο είναι να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες ιδέες που έχετε και από την άλλη να εξισορροπήσετε πάνω σε ευαίσθητα συναισθήματα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Το ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να γίνει με έναν Παρθένο ίσως να μην φαίνεται προς τα έξω γιατί γενικά σας πάει να κάνετε τον φίλο, οπότε με αυτόν τον τρόπο δεν φανερώνετε τίποτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βρει τον δρόμο αλλά με τον τρόπο σας μπορεί να κάνετε μια κίνηση και να τα μπερδέψετε όλα. Για αυτό καλύτερα να σκέφτεστε ή να παραμείνετε μόνοι σε μια δουλειά γιατί οι επιρροές δεν είναι και πολύ καλές.
Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα και κυρίως για σας τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο θα σας προβληματίσει γιατί θα βγει ξαφνικά στην επιφάνεια ένα κρυμμένο κομμάτι που είναι κάπως άγνωστο σε εσάς και στους γύρω σας προσπαθώντας να φανείτε λογικοί αλλά και πολύ υποκειμενικοί.
Έρωτας: Έχετε κάποιες διαφορές τις οποίες θα νιώσετε όταν θα πάτε να εκφράσετε πιο ανοικτά τις απόψεις σας. Επειδή θα υπάρχει διάσταση πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε υπομονή για να μην βρεθείτε με το πρόσωπο που θέλετε σε αντίθετα στρατόπεδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Από την μια λειτουργεί η λογική και από την άλλη το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που εμπεριέχει και αρκετό συναίσθημα λύπης και πιθανόν μιζέριας.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: