ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Βρετανία: 17χρονος πέθανε από το πολύ... φτέρνισμα!

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η είδηση ότι ένα νεαρό αγόρι κατέρρευσε και, τελικά, πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από...
μία κρίση φτερνίσματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 17χρονοςΛίαμ Άντριουζ έπαθε την κρίση ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να φτερνιστεί 6 φορές στη σειρά.

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο όταν άρχισε να κάνει εμετό και να διπλώνεται από τους πόνους, ο έφηβος άφησε την τελευταία του πνοή 4 ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο .

«Εκείνο το πρωί, ο Λίαμ μου παραπονέθηκε ότι τον έπιασε πονοκέφαλος αμέσως μόλις φτερνίστηκε 6 φορές στη σειρά», είπε η μητέρα του άτυχου νεαρού.

«Αρχικά, δεν πίστεψα ότι ήταν κάτι σοβαρό και του είπα ότι θα του έφερνα λίγη παρακεταμόλη. Πολύ γρήγορα, όμως, η κατάστασή του χειροτέρεψε. Αρχικά παραπονιόταν ότι τον πονούσε το κεφάλι του και τότε άρχισε να κάνει εμετό. Τα μάτια του κουνιόνταν μπρος πίσω και κυλιόταν στο πάτωμα από τους πόνους. Δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια του. Κάλεσα έντρομη ένα ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά», προσέθεσε.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου, προτού, τελικά, μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τζέιμς Κουκ, στο Μίντλεσμπρο.

Το νεαρό αγόρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θρόμβου στον εγκέφαλό του και πέρασε 4 ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ένιωσα σοκαρισμένη και απαρηγόρητη όταν πέθανε. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι τόσο απλό όσο μερικά φτερνίσματα θα μπορούσαν να σκοτώσουν ένα υγιές νεαρό αγόρι», δήλωσε η μητέρα του Λίαμ, η οποία ζήτησε αμέσως να γίνει μία εξειδικευμένη νεκροψία στο σώμα του γιού της, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο 17χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας.

«Δε νομίζω ότι μπορούσε κανείς να κάνει κάτι για να σώσει τον Λίαμ. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Απλά είμαι ευγνώμων που ήμουν εκεί και προσπάθησα να τον βοηθήσω και δεν ήταν ολομόναχος», κατέληξε η μητέρα του άτυχου εφήβου.

directNEWS
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: