ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πανθρακικός - Άρης 2-1 [βίντεο]

Τέλος στα όνειρα του Άρη για να σώσει την χρονιά έβαλε ο Πανθρακικός. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην...
Κομοτηνή, έπειτα από γκολ του Κύργια, κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε αρκετά καλό πρόσωπο στην Κομοτηνή και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Κύργια στο 35’. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου «κυνήγησαν» το γκολ είχαν δύο δοκάρια και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ισορροπήσουν και να φτάσουν στο 1-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μολίνα. Οι «κίτρινοι» είχαν ξεμείνει από δυνάμεις ο Πανθρακικός έδειχνε φρέσκος και γύρισε τούμπα το ματς με τον Ίγκορ να κάνει το 2-1 στο φινάλε 90’.

Έτσι, ο Άρης έμεινε στους 20βαθμούς και απέχει οκτώ πόντους από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Τους 40 έφτασε ο Πανθρακικός που ανέβηκε μετά από καιρό στην 6η θέση.

Το ματς:
Αρκετά δραστήριες ήταν οι δύο ομάδες με αποτέλεσμα το ματς στην Κομοτηνή να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης έδειχνε πιο επικίνδυνος στα πρώτα λεπτά βγάζοντας γρήγορες επιθέσεις κυρίως με τον Τάτο, όμως ο Πανθρακικός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, καθώς ο Διούδης γλίτωσε τους «κίτρινους» στο 16’ από αυτογκόλ του Καμινιώτη.

Το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου ευνόησε το καλό ποδόσφαιρο και τη δημιουργία φάσεων τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από τους γηπεδούχους. Ο Πανθρακικός δημιουργούσε αρκετά προβλήματα από τα άκρα και άγγιξε το γκολ με τον Ίγκορ, όμως ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και σημάδεψε το δοκάρι (32’). Ο Άρης δεν φοβήθηκε από τις φάσεις της ομάδας του Μάντζιου και συνέχισε να πιέζει μέχρι που δικαιώθηκε. Ο Αθανασιάδης έκανε άστοχη έξοδο στο 36’ ο Κύργιας βρέθηκε στο σωστό σημείο και άνοιξε το σκορ στο 36’. Μετά το γκολ, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του και ο Άρης κράτησε με επιτυχία το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο.

Με ξεκάθαρο στόχο την επίτευξη της ισοφάρισης μπήκε ο Πανθρακικός στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έγινε πιο επιθετική με την είσοδο των Χασομέρη και Μολίνα και δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Διούδη. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έγινε πιο «σφιχτός» μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ωστόσο, έχασε την «αύρα» του στο επιθετικό κομμάτι και με μοναδικό δραστήριο παίκτη μεσοεπιθετικά τον Τάτο, ήταν δύσκολο να γίνει απειλητικός.

Με το πέρασμα των λεπτών οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να κλείσουν τους «κίτρινους» στα καρέ του Διούδη. Η είσοδος του Μολίνα αποδείχτηκε ευεργετική αφού ο μέσος του Πανθρακικού με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 72΄ έκανε το 1-1. Η ομάδα της Κομοτηνής συνέχισε σε επιθετικό μοτίβο πρέσαρε τους παίκτες του Άρη, που ρίσκαραν αλλά δεν είχαν τύχη επιθετικά. Τελικά, ο Ίγκορ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Διούδη και με ψύχραιμη ενέργεια στο 90’ έκανε το 2-1.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης (64’ Ηρακλής), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος (75' Κουσίδης), Τσιάρας (82' Αγγελούδης)

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Τριανταφυλλάκος, Νταμαρλής, Σουνάς

Πανθρακικός (Βαγγέλης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μπεν Σαμπάτ, Παπαγεωργίου (46’ Χασομέρης), Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζανής (86' Καθάριος), Ντιόγκο (46’ Μολίνα)

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης, Σεϊδάν

Διαιτητής: Δελφάκης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής


sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: