ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μήνυμα Αγνής Σμπόνια για την 25η Μαρτίου

Γιορτάζουμε την έναρξη του Αγώνα του 1821 για την απελευθέρωση από τα 400 χρόνια σκλαβιάς του Έθνους μας και το μήνυμα του τότε «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ»,
παραμένει πάντα επίκαιρο. 
Μόνο που τα τελευταία χρόνια η ελευθερία δεν έχει να κάνει με την άλωση της Ελλάδας μας από μια αλλότρια χώρα και τον αγώνα για την απελευθέρωσή της, αλλά προσδιορίζει μια άλλη πάλη. Έναν αγώνα για μια πατρίδα πραγματικά ανεξάρτητη, που θα στέκεται στα πόδια της, δίχως δεκανίκια και δανεικά.

Για να τα καταφέρουμε, πρέπει όλοι μας να θάψουμε τον κακό μας εαυτό και να αγωνιστούμε για τις τέσσερις αρετές της Ιδανικής Πολιτείας, όπως την περιγράφει ο Πλάτωνας, τη Σοφία, την Ανδρεία, τη Σωφροσύνη και τη Δικαιοσύνη. 

Ας πάρουμε παράδειγμα από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, τους πρωτεργάτες και τους αγωνιστές, γιατί απέδειξαν ότι ο αγώνας και η ισχυρή θέληση ενός Έθνους μπορούν να αλλάξουν, αυτό που κάποιοι άλλοι, επιδιώκουν να ορίσουν ως μοίρα του. Ας σταθούμε όλοι οι έλληνες ενωμένοι, ώστε να γυρίσουμε σελίδα.Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για αυτή τη μεγάλη εθνική αλλά και θρησκευτική εορτή!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: