ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ στην Πατρα: Αυτή είναι η 27χρονη αθλήτρια του στίβου που ανασύρθηκε πνιγμένη!!!

Θρήνος στην κοινωνία της Πάτρας, καθώς η 27χρονη αθλήτρια του στίβου, ανασύρθηκε πνιγμένη από τον πάτο του κολυμβητηρίου Πατρών «Α. Πεπανός» το μεσημέρι της Τρίτης.
Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Πάτρας μετά το θάνατο -λόγω πνιγμού- της Θεοδώρας Αντύπα στο κολυμβητήριο της πόλης. 
Η νεαρή γυναίκα ήταν αθλήτρια του στίβου, ενώ υπήρξε και κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών παλαιότερα. Η Θεοδώρα Αντύπα κολυμπούσε στις ώρες κοινού, όπως συνήθιζε και κάποια στιγμή οι υπόλοιποι αθλητές διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στο κολυμβητήριο βρέθηκε διασώστης που προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη κοπέλα, ενώ ταχύτατα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσπάθησε να της κάνει ανάνηψη, χωρίς όμως να καταφέρει να την κρατήσει στη ζωή.

Η είδηση του θανάτου της Θεοδώρας Αντύπας σκόρπισε θρήνο στην αθλητική κοινωνία της πόλης, καθώς ήταν γνωστό πως η άτυχη γυναίκα είχε ιδιαίτερη αγάπη για τα σπορ, ενώ τα αίτια του πνιγμού της παραμένουν άγνωστα.

Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το συμβάν στο κολυμβητήριο Πατρών, λίγες ώρες πριν η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίσει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία για το World League, στις 20:00. 

sport-fm.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: