ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Μαρτίου

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.
Ποτέ μην μισήσεις κάποιον που αγάπησες πολύ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγαπήσεις περισσότερο. 
Γενικά: Η ομάδα ίσως είναι κάτι που σας πηγαίνει πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο από το να λειτουργείτε μεμονωμένα. Ένας φίλος σας βοηθάει στο να σταθείτε εκεί που πρέπει για να επιβιώσετε με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σας θα είναι τόσο γεμάτη που δεν θα προλάβετε να δείτε κάποια πράγματα που ίσως δεν σας εκφράζουν. Η αγάπη για ένα Υδροχόο ίσως να είναι κάπως πιο εύκολη αυτή την περίοδο αρκεί να κρατάτε και εκεί τα προσχήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε ένα σπρώξιμο για να λειτουργήσετε και να κάνετε νέες εκκινήσεις αλλά και πιο ξεκάθαρα βήματα από παλιά. Η ενέργεια όσων έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα είναι τόσο δυνατή που θα σας ανεβάσει όσο χρειάζεται για να βρείτε τον δρόμο σας. 
Γενικά: Οι φίλοι είναι απαραίτητοι για αυτό να μην φερθείτε περίεργα ή αλλοπρόσαλλα σε μια κατάσταση που δεν αντιλαμβάνεστε άμεσα.
Έρωτας: Δεν χρειάζεται να χαλάτε μια κατάσταση επειδή έχετε δικές σας απόλυτες αντιλήψεις. Είναι πιο έξυπνο να τις διαχειρίζεστε με διπλωματία γιατί μπορεί να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο και τελικά να έχετε κάνει λάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές οι υποθέσεις που αντιμετωπίζετε είναι για σας απλές αλλά τις δυσκολεύετε με την δική σας λάθος αντιμετώπιση γιατί δεν θέλετε με τίποτε να αντικαταστήσετε το παλιό με το καινούργιο. 
Γενικά: Είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε το καλό σας κομμάτι και να το χρησιμοποιήσετε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Για αυτό θα δουλέψετε στο να διατηρήσετε την ποιότητα και να δείτε μέσα σας πολύ πιο βαθιά και αληθινά.
Έρωτας: Θέλετε να είστε όσο μπορείτε περισσότερο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Χρειάζεται όμως να μην εξιδανικεύσετε οτιδήποτε ακούσετε γιατί υπάρχει μια τέτοια τάση από την πλευρά σας. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ πιθανόν να είναι αρκετά μπερδεμένη. Με Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο θα είναι πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε σταθεροί και σίγουροι για αυτό που λέτε και κάνετε μέχρι να καταλήξετε να διατηρήσετε μια πολιτική η οποία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Χρήματα μπορεί να σας έρθουν από μια δουλειά που θα ρισκάρετε. 
Γενικά: Ενώ μπορείτε να συζητήσετε και να περάσετε στους άλλους αυτά που νιώθετε υπάρχει μια αντίφαση που δεν είναι εύκολο να την καταλάβετε. Πρέπει να είστε περισσότερο ανοικτοί και φιλικοί σε θέματα που ίσως να μην αντιλαμβάνεστε με την πρώτη.
Έρωτας: Η προσωπική σας επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει πιθανόν να χρειαστεί να γίνει βαθύτερη γιατί μερικές φορές δεν θέλετε ή αποφεύγετε ακόμα και να μιλήσετε για σας με ένα πιο άμεσο τρόπο. Η σχέση με Υδροχόο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Σκορπιός και Ιχθύς είναι περισσότερο συμβατοί με σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα χρειαστείτε την συνεργασία κάποιων ατόμων που ίσως να σας φαίνονται περίεργα ή ακόμα και αντιφατικά. Επενδύστε περισσότερο στην αξία σας και μην περιμένετε κάποιος άλλος να το κάνει για σας. 
Γενικά: Χρειάζεστε μεγαλύτερη δεκτικότητα και κατανόηση γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ευνοηθεί οτιδήποτε κάνετε. Η συμπάθεια που έχουν για σας κάποια άτομα μπορεί να μετατραπεί σε καλή φιλία.
Έρωτας: Είστε αρκετά κοινωνικοί και ανοικτοί σε καινούργιες καταστάσεις για αυτό μπορεί να δεχτείτε να βγείτε με νέες παρέες όπου εκεί θα γνωρίσετε ένα Υδροχόο πολύ φιλικό και κοντινό προς εσάς. Από την άλλη οι δεσμευμένοι έχετε κάποιες προϋποθέσεις να περάσετε καλά γιατί θα είστε λιγότερο καυστικοί και συγχωρητικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να βρεθείτε κοντά σε μια ευκαιρία την οποία όμως για να την αντιληφθείτε και να την εκμεταλλευτείτε χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα οικονομικής συνεργασίας. 
Γενικά: Έχετε ήδη βρεθεί σε καταστάσεις οι οποίες σας βοηθούν να προχωρήσετε και να γίνετε πιο ανοικτοί σε εμπειρίες. Όμως, μερικές φορές κρατάτε κάποια θέματα βαθιά μέσα σας τα οποία τα στριφογυρίζετε συνέχεια, χωρίς να μπορείτε να τα εξωραΐσετε γιατί ο τρόπος που σκέφτεστε είναι αρκετά χαοτικός.
Έρωτας: Έχετε γίνει ξαφνικά πολύ επαναστάτες για τα δικά σας δεδομένα κι αυτό σας βοηθάει να ξεκολλήσετε από θέματα που σας ταλαιπωρούν και πάνω από όλα δεν σας αφήνουν να ζήσετε. Αυτό που μετράει είναι η προσαρμογή κι όσο περισσότερο γίνεται από την πλευρά σας, τόσο καλύτερα θα περνάτε. Η επαφή με Υδροχόο θα βοηθήσει σε αυτό. Αντίθετα με τον Ιχθύ έχετε πολύ στενότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αλλαγές που θα χρειαστεί να υποστηρίξετε για να γίνουν όπως πρέπει. Μπορεί να πάρετε χρήματα από ένα συνεργάτη ή αν σχετίζεστε με πολύ κόσμο και κοινό, θα έχετε κάποια εύνοια λόγω των συμπαθειών που υπάρχουν από τους άλλους. 
Γενικά: Είστε πιο έτοιμοι να οριοθετήσετε τα πράγματα για αυτό θα κάνετε κινήσεις ανεξαρτησίας χωρίς όμως να θίγετε κάποιον. Η μοναδικότητά σας θα φανεί και θα έχει σαν αποτέλεσμα να μαζέψετε γύρω σας φίλους και άτομα που θα περνάτε καλά.
Έρωτας: Η επαφή με τον Υδροχόο όσο πάει γίνεται καλύτερη, αρκεί να τα λέτε όλα μεταξύ σας και να μην κρύβετε κάτι γιατί αυτό ίσως είναι η αιτία αρκετών παρεξηγήσεων. Η επαφή με Παρθένο και Ιχθύ είναι πιο δύσκολη αλλά αξίζει να επιμείνετε, αν υπάρχει καλή ενέργεια μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη δράση και κυρίως αν ασχολείστε με τα κοινά ή δουλεύετε με ομάδες θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Να περιμένετε πάντως μια μικρή επιτυχία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. 
Γενικά: Έχετε μια τάση να χαλάτε το καλό που μπορεί να πάρετε γιατί κουράζεστε ή σας φαίνεται κάπως δύσκολο το να είστε συνέχεια σε μια ομάδα και να ακολουθείτε οτιδήποτε κάνει. Χρειάζεστε και τον χρόνο σας για αυτό πιθανόν να απομονωθείτε ή να απομακρυνθείτε από όλους, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Έχετε μια εσωτερική ανησυχία η οποία μερικές φορές σας κάνει κάπως απόμακρους και όχι πολύ θετικούς σε ανοίγματα και εξομολογήσεις. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο πιθανόν να μην είναι και τόσο ζεστή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει πολλά στο κεφάλι σας και ίσως δοκιμαστείτε αρκετά. Η πίεση για τελειότητα δεν θα έχει τέλος, αν δεν μπορέσετε να δείτε και έξω από εσάς. Προσπαθήστε να μην δημιουργείτε μεγάλες αποστάσεις ή εντάσεις γιατί δεν βοηθάει κανέναν. 
Γενικά: Το ζητούμενο είναι να βρείτε την άκρη στη ζωή σας και να μην αφήσετε κανέναν να μπει στην μέση και να σας την χαλάσει. Για αυτό πρέπει να γίνετε περισσότερο μαχητικοί για το οτιδήποτε υπάρχει και σας τροφοδοτεί με καλή ενέργεια.
Έρωτας: Η καλή διάθεση θα βοηθήσει στο να γυρίσετε υπέρ σας με μοναδικό τρόπο όλα τα δύσκολα κομμάτια που είναι ικανά να χαλάσουν την σχέση σας. Με την φιλική σας διάθεση θα κατορθώσετε ένα Λιοντάρι, που θυμώνει και ξεθυμώνει, να το φέρεται εκεί που θέλετε. Ο Ταύρος είναι πιο δύσκολο να σας πλησιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις και κυρίως όσοι έχετε δουλέψει ομαδικά θα δείτε ότι θα γίνει κάτι που θα σας ευχαριστήσει πάρα πολύ. 
Γενικά: Η φιλική σας διάθεση θα είναι αυτή που θα αλλάξει κάπως το σκηνικό και συγχρόνως θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε κάτι που σας ανήκει με τρόπο πιο πολιτισμένο ή άμεσο.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποια απωθημένα τα οποία με τον τρόπο σας χρειάζεται να τα βγάλετε στην επιφάνεια γιατί μπορεί να έχετε πληγωθεί βαθιά, πιθανόν από ένα Λιοντάρι, που δεν ξέρει με ποιο τρόπο θα δείξει τα συναισθήματά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική βοήθεια από ένα σημαντικό πρόσωπο μπορεί να είναι πολύτιμη, αν εσείς την δεχτείτε αυτούσια. Καλύτερα να βάλετε πέρα τον εγωισμό σας και να ζητήσετε αυτά που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. 
Γενικά: Το να παραμείνετε πιστοί στις αξίες σας και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς θα ήταν η λύση σε πολλά θέματα που σας αφορούν. Η αλλαγή και η καλυτέρευση στην προσωπική εμφάνιση αλλά και στην παρουσία θα είναι η αιτία που θα συγκεντρώσετε την προσοχή των άλλων με επιτυχία.
Έρωτας: Έχετε μεγαλύτερη θέληση από άλλες φορές, αρκεί να μην χάνετε την ψυχραιμία σας σε θέματα που μερικές φορές σχετίζονται με το παρελθόν σας. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ίσως να είναι η αιτία της προσωπικής σας εξέλιξης.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που θα πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν κάπως την ροή των καταστάσεων και πιθανόν να είναι περισσότερο θετική, αν τολμήσετε να κάνετε αυτό που θέλετε με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. 
Γενικά: Έχετε αφεθεί σε πράγματα που ίσως δεν σας αφορούν αποκλειστικά και παίζετε με τις λέξεις ή κάνετε κάποιες δικές σας συνθέσεις γιατί πιστεύετε ότι έχετε μια ιδιαιτερότητα ή μια δυναμική που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άμεσα.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι μπορεί να σας πονάει γιατί δεν θέλετε ακόμα να πιστέψετε ότι ίσως τελικά η σχέση μαζί του έχει τελειώσει ή δεν μπορείτε να τη διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Αντίθετα η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό θα είναι πιο εύκολη αρκεί να είστε ξεκάθαροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες τις οποίες χρειάζεται να τις κυνηγήσετε αλλά ίσως δεν το κάνετε γιατί δεν σας είναι εύκολο να συμβιβαστείτε τόσο εύκολα και το πιο δύσκολο, να συνεργαστείτε.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: