ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Μαρτίου Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.
Το να αγαπάς είναι σαν να παίρνεις μια γεύση από τον Παράδεισο.

Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε αρχίσει και δέχεστε ότι κάτι θα γίνει και θα υποκύψετε σε κάποιες αξίες που είναι καλές αλλά εσείς ζορίζεστε πάρα πολύ από αυτές. Ο Άρης που είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας και βρίσκεται στον άξονά σας δηλαδή (Κριού- Ζυγού) γυρνάει από σήμερα ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι κάποια λάθη που έχουν γίνει σε σχέση με άλλα άτομα ή υποχρεώσεις που δεν έχετε ξεπληρώσει και οφείλετε, θα αναγκαστείτε να τις εξοφλήσετε και δεν αφορά μόνο στα οικονομικά αλλά και στον τρόπο που θα ενεργήσετε ή θα συμβιβαστείτε σε μια υπόθεση.
Ερωτικά: Η πολυπλοκότητα των συναισθημάτων σας ίσως σας υποχρεώσει να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν και μάλιστα σε μια σχέση που σας έχει πονέσει αρκετά. Καλύτερα να μην αφεθείτε μέσα σε αυτό το χάος γιατί δεν θα έχετε ούτε τέλος, αλλά ούτε και αρχή. Πάντως την σχέση σας με έναν Ζυγό ίσως χρειαστεί εξαιτίας αυτών που νιώθετε να την διαφοροποιήσετε. Δηλαδή αν νιώθετε αδικημένοι, χωρίς όμως να παρεμβαίνει εγώ σας, καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίζατε. Η επαφή με Αιγόκερω ίσως να είναι πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα μέσα σε μια δουλειά που μόλις έχετε ξεκινήσει και ίσως αυτό να σας βαρύνει αρκετά γιατί δείχνει σαν να θυσιάζεστε στον βωμό χωρίς όμως να έχετε την πλήρη ευθύνη. Η σωστή σας κρίση θα είναι αυτή που τελικά θα σας οδηγήσει σε σωστό ή λάθος δρόμο.
Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα γιατί η φόρτιση που είναι συνδεδεμένη με μνήμες, νοσταλγία και οτιδήποτε έχει να κάνει με συναισθήματα που σας κάνει καλό και σας χαλαρώνει δεν είναι και τόσο αρνητική, απλά δεν σας αφήνει χωρίς το στίγμα της. Η μουσική και η τέχνη σε όλες της τις μορφές θα σας βγάλουν στην επιφάνεια το καλό σας κομμάτι.
Ερωτικά: Η σχέση σας με Ζυγό είναι αρκετά δύσκολη γιατί μπορεί αν έχετε χωρίσει να θέλει να επανέρθει αλλά επειδή αν δεν βρεθούν οι ισορροπίες δεν θα πρέπει να προχωρήσετε σε αποφάσεις. Από την άλλη στη σχέση σας με ένα Σκορπιό που είχε διαταραχτεί θα μπει στην μέση το συναίσθημα και θα εξυγιάνει τα πάντα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ακόμα και σήμερα μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας βγάλει από αδιέξοδο και προσωπικό αλλά και μιας συνεργασίας, ακόμα και με έναν μεσίτη ο οποίος μπορεί να σας ανακοινώσει ότι θα κάποιος καλός πελάτης ενδιαφέρεται για το ακίνητό σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε πάντως μια καλή ευκαιρία για να πάρετε χρήματα ή να έχετε υποστήριξη από συγκεκριμένο άτομο. 
Γενικά: Η αισθαντικότητά σας μερικές φορές μπορεί να είναι πιο έντονη και από την λογική σας. Αν νιώθετε έτσι μην αφήνετε να χαλάσει η γαλήνης σας και η ηρεμία αλλά μην γίνετε και θύματα μιας κατάστασης. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και δημιουργήστε γύρω σας ένα πόλο έλξης για να μην νιώθετε μόνοι.
Ερωτικά: Η σημαντικότητα ενός Ιχθύ στην ζωή σας δεν είναι και τόσο εύκολη να μπει σε πρακτική εφαρμογή γιατί τις πιο πολλές φορές υπάρχει σύγχυση και αδράνεια. Αν όμως θέλετε να παλέψετε για κάτι μην αφήνετε τις καταστάσεις να σας επηρεάζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πλάνα τα οποία πρέπει να γίνουν με σειρά προτεραιότητας και πιθανόν να μην μπορέσετε να τα βάλετε στην τάξη που χρειάζεται γιατί δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί τι μέλλει γενέσθαι. Παραμείνετε ψύχραιμοι και ευέλικτοι για να μην χάσετε ακόμα και μια μικρή πόρτα που μπορεί να σας ανοιχτεί. 
Γενικά: Η συμπεριφορά σας είναι πολύ θετική για αυτό θα μπορέσετε να δικαιωθείτε είτε από μια κοινωνική ομάδα είτε από φίλους οι οποίοι κάποιες φορές δεν παίρνουν τα δίκια σας. Η νέα γνώση βοηθάει στο να μετατρέψετε κάτι από αρνητικό σε θετικό αρκεί να έχετε την δυνατότητα μεγαλύτερης κατανόησης.
Ερωτικά: Οι συζητήσεις με Υδροχόο σας δίνουν την δυνατότητα να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια μεταξύ σας για να κατανοήσετε τι ακριβώς θέλει από εσάς χωρίς να έχετε κόντρες και αντιθέσεις. Αντίθετα με Σκορπιό ή Ιχθύ θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε μεταξύ σας τον συναισθηματικό κόσμο που έχετε ανάγκη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα δείτε ότι κάτι πάει να γίνει που θα βγει υπέρ σας και τα νήματα θα τα κινήσει ένα πρόσωπο που συνεργάζεται μαζί σας ή η καλή σας εικόνα εν γένει. Μην αφήσετε περιθώρια να σας μπουν σκέψεις που θα σας διαταράξουν την ηρεμία. 
Γενικά: Νιώθετε σαν να κινάει κάποιος άλλος τα νήματα της ζωής σας και εσείς να είστε θεατές ενός πολύχρωμου πάζλ που άλλες φορές συμμετέχετε και άλλες όχι. Η αφέλεια μερικές φορές που διαθέτετε δεν σας αφήνει να χρησιμοποιήσετε τα όπλα σας.
Ερωτικά: Έχετε επιβαρυνθεί αρκετά συναισθηματικά γιατί από την μια θα πρέπει να κάνετε κάπως το κορόιδο σε θέματα που δεν συμφωνείτε και από την άλλη ίσως να φοβάστε ότι η παθητικότητα μπορεί να μην ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σας. Όμως είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις κόντρες κυρίως με Σκορπιό και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να επιβληθείτε περισσότερο σε μια κατάσταση η οποία σας αποπροσανατολίζει και σας δημιουργεί χαοτικά συναισθήματα. Για αυτό ίσως να περιμένετε να κατασταλάξει μέσα σας οτιδήποτε δουλεύετε γιατί θα γίνετε τελικά πιο συγκεκριμένοι και με στόχο.
Γενικά: Η αντίληψή σας για θέματα που σας αφορούν άμεσα είναι αρκετά οξυμένη. Απλά τα συναισθήματα σας δεν βοηθούν γιατί έχετε μέσα σας λύπη ή ακόμα και υπερβολική φαντασία η οποία σας εμποδίζει να δείτε τον κόσμο με τα μάτια της αλήθειας. Η ενασχόλησή σας με τους άλλους θα σας απορροφήσει αρκετή ενέργεια αλλά τουλάχιστον θα είστε δίπλα τους.
Ερωτικά: Κάτι μέσα σας πεταρίζει και μάλιστα αλλόκοτα οπότε θα βρεθείτε ξαφνικά να μιλάτε με έναν Κριό ο οποίος μπορεί να σας μαρκάρει στενά. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας για να οριοθετήσετε και εσείς τις δικές σας ανάγκες. Εσείς που έχετε σχέση χρόνια χρειάζεστε μια γενική ανανέωση στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας γνώμη θα γίνει αποδεκτή όταν θα είστε σίγουροι για τα λεγόμενα σας τα οποία μπορείτε να αποδείξετε και από τα πεπραγμένα σας. Η επαφή με Ζυγό μπορεί να σας βγάζει έξω από κάποιες λογικές διαδικασίες και ίσως να τον προστατεύετε χωρίς να καταλάβετε το γιατί.
Γενικά: Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σας από σήμερα γίνεται ανάδρομος και θα παραμείνει μέχρι και τις 20/5 οπότε θα συγυρίσει τα λάθη που έχουν γίνει όλη αυτή την περίοδο στον τρόπο χρήσης της ενέργειας από την πλευρά σας σε σχέση με τον εαυτό σας αλλά και στους άλλους. Αν έχετε κάνει υπερβολικές υποχωρήσεις θα σας το δείξει γιατί θα βλέπετε ότι ο τρόπος που κινείται μια υπόθεση δεν είναι ο σωστός. Οι γεννημένοι τις τρείς τελευταίες ημέρες θα έχετε εξελίξεις γιατί θα μιλήσει περισσότερο το πρέπει αλλά και το δίκιο. Η εμφάνισή σας και ίσως η αλλαγή στα κιλά θα είναι ένα κομμάτι που θα σας απασχολήσει.
Ερωτικά: Η σχέση σας με τον Αιγόκερω θα είναι κάπως περίεργη γιατί θα χρειαστείτε να κάνετε κάποιες ιδιαίτερες υποχωρήσεις οι οποίες ίσως να έχουν και μεγάλη σκοπιμότητα. Η σχέση με Κριό θα σας δημιουργήσει εντάσεις και θα αντιστρέψετε μια κατάσταση η οποία μέχρι τώρα δεν ήταν με το μέρος σας, αρκεί να πάρετε τις σωστές αποστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Τώρα που είναι ο Άρης ανάδρομος όσοι έχετε αφήσει εκκρεμότητες με συνεργασίες ή από προσωπικές πρωτοβουλίες τις οποίες τις είχατε κατά κάποιο τρόπο ξεχάσει θα δείτε ότι θα χρειαστεί να τις επαναφέρετε για να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε.
Γενικά: H προσπάθειά σας να ξεπεράσετε τα όρια σας και να δείτε έξω από αυτά θα γίνει πιο εύκολα με το να βάλετε τα συναισθήματά σας να δουλέψουν γιατί χρειάζεστε έμπνευση η οποία θα σας κάνει να κερδίσετε ακόμα και ένα καλλιτεχνικό διαγωνισμό. Τo σπίτι σας είναι το ήρεμο λιμάνι σας. Όσοι ρισκάρετε για να βρείτε την ταυτότητά σας δεν θα χάσετε, να είστε σίγουροι.
Ερωτικά: Η τόλμη μαζί με το στοιχείο της εξιδανίκευσης ενός προσώπου θα σας βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία. Πάντως επειδή έχετε ανάγκη την έκφραση του συναισθήματος καλύτερα να το δηλώσετε και να το δείξετε εσείς με την παρουσία σας στο άλλο πρόσωπο για να έχετε άμεσα αποτελέσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται ακόμα και σήμερα να κάνετε τις επαφές σας για να καταλήξετε σε ένα θέμα που μπορεί να αφορά σε ένα ακίνητο. Το πιο σημαντικό είναι να πιστέψετε ότι θα γίνει κάτι καλό και να μην βγάζετε από το μυαλό σας ή με την κοινή λογική κρίσεις και αποτελέσματα προτού έρθετε σε επαφή με την πραγματική του υπόσταση. 
Γενικά: Νιώθετε την ανάγκη να μην κάνετε κάτι και μερικοί ίσως να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε και να κουρνιάσετε στο σπίτι σας. Αν βρέχει κιόλας θα έχετε έναν λόγο παραπάνω να μην πάτε πουθενά και να μείνετε με ένα βιβλίο στο χέρι ή με το άλμπουμ των φωτογραφιών σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή αν το επιδιώξετε θα περάσει μια πολύ καλή φάση γιατί εσείς δεν θέλετε να οξύνετε τα πράγματα. Η επαφή με τον Δίδυμο πιθανόν να σας δημιουργεί κάποια μικρά προβλήματα με τις ήξεις αφήξεις που υπάρχουν. Μερικές φορές πρέπει να βγάζετε σωστή κρίση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας συμμετοχή ίσως να μην βοηθάει τόσο πολύ γιατί μάλλον θα είστε κάπως φλου και χαλαροί. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν κάνετε προσπάθειες, αλλά κάποια στιγμή βγαίνει και η κούραση.
Γενικά: Είστε σε μια φάση που όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Για αυτό μην μαυρίζετε την ψυχή σας με θέματα που ίσως να μην τόσο σημαντικά. Αν πρέπει να τα επιλύσετε με πολύ αγάπη και προσοχή στην παραπληροφόρηση. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα κάνετε γενικά υποχωρήσεις γιατί είναι αναγκαίες.
Ερωτικά: Η αναφορά σας σε ένα πρόσωπο που έχετε εδώ και καιρό χαθεί και τώρα κάποιος κοινός φίλος προσπαθεί να σας φέρει πιο κοντά, μπορεί να μην είναι αληθινή γιατί παίζετε τους αδιάφορους και από μέσα σας καίγεστε. Αν δεν θέλετε να εκτεθείτε μην το κάνετε αλλά σταματήστε με το μυαλό σας να σαμποτάρετε αυτή την σχέση ή οποιαδήποτε άλλη σας δημιουργεί χαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να σκεφτείτε ελεύθερα και συγχρόνως να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχουν πρωτοποριακές ιδέες. Η συνεργασία με Λιοντάρι σίγουρα κάτι θα σας φέρει αρκεί να σέβεται ο ένας τον άλλον.
Γενικά: Ο Ερμής που έχει πάρει τον σωστό δρόμο δεν θα σας εμποδίζει πια να κλείνετε διάφορες υποθέσεις του παρελθόντος. Δείχνει ότι έχετε κάνει πλήρως το έργο σας και δεν έχετε άλλα μπερδέματα. Η εκκεντρικότητα με κάποιο τρόπο θα σας παιδεύει γιατί είναι ένα κομμάτι από τον χαρακτήρα σας είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι.
Ερωτικά: Η παραδοχή μιας σχέσης που στο παρελθόν ήταν πολύ δύσκολη για σας πιθανόν να μην σας αφήσει να πάρετε τις σωστές αποστάσεις. Ο Σκορπιός ή ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σας βγάζει για λίγο το λάδι γιατί θέλει να παίζετε με τους κανόνες του. Το ίδιο κάνει και ο Ταύρος για αυτό στο χέρι σας είναι πώς να βάλετε τα όριά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ ψάχνετε να βρείτε συνέχεια ευκαιρίες για να καλύψετε κάποιες τρύπες υπάρχουν ημέρες που σας παρουσιάζονται σαν από μηχανής Θεός και σώνεστε. Κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα και θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε εν μέρει μια ιδέα. 
Γενικά: Οι διακυμάνσεις στην διάθεσή σας δεν θα σας εμποδίσουν να κάνετε μια νέα αρχή σε προσωπικό επίπεδο. Το σημαντικότερο είναι ότι θα επανατοποθετήσετε καλύτερα όλες τις προσωπικές σας σχέσεις. Η μυστικότητα που θα καλύπτει τα σχέδιά σας ίσως είναι η βοήθεια σε πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Υπάρχουν αρκετές αναταράξεις αν είστε κυρίως γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαήμερου γιατί θα δείτε ότι θα χρειαστεί να έχετε μια πιο διπλωματική πολιτική. Είναι σίγουρα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μην χάνεστε πάντως από την ζωή ενός ατόμου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει η μεταξύ σας ροή ενέργειας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα που έχετε να τακτοποιήσετε. Το ζητούμενο είναι και να τα τακτοποιήσετε, τι θα γίνει; Γιατί χρειάζεστε πλάνο συγκεκριμένο το οποίο πρέπει να το σκεφτείτε βήμα βήμα.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: