ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Βίντεο - Σοκ: Περιπολικό έσυρε γυναίκα για 300 μέτρα και τη σκότωσε [βίντεο+φωτο]

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα περιπολικό να σέρνει μία γυναίκα για μέτρα σε έναν από τους...
πιο πολυσύχναστους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία.

Η 38χρονη Claudia Ferreira Da Silvaτραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην παραγκούπολη όπου διέμενε και οι αστυνομικοί την έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος, το οποίο άνοιξε ενώ το αυτοκίνητο απομακρυνόταν.

Η άτυχη γυναίκα -μητέρα τεσσάρων παιδιών- σύρθηκε πίσω από το αυτοκίνητο για πάνω από 300 μέτρα, μέχρι τη στιγμή που σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι.

Στη συνέχεια, δύο αστυνομικοί βγήκαν από το αυτοκίνητο, την έβαλαν ξανά στον χώρο αποσκευών και τη μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Βίντεο του περιστατικού προβλήθηκε στην τηλεόραση της Βραζιλίας. «Ο θάνατος της Κλόντια σόκαρε το έθνος. Η Κλόντια ντα Σίλβα Φερέιρα είχε τέσσερα παιδιά, ήταν παντρεμένη και σηκωνόταν νωρίς το πρωί για να δουλέψει σε ξενοδοχείο του Ρίο», έγραψε η πρόεδρος Ρούσεφ στον λογαριασμό της στο Twitter.

Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμπεριφέρθηκαν απάνθρωπα και αγνόησαν εκκλήσεις πολιτών για σταμάτημα του αυτοκινήτου.

Συγγενείς της 38χρονης γυναίκας δήλωσαν, ότι αντιμετωπίστηκε με κτηνωδία πιθανότατα επειδή οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ήταν μπλεγμένη με τοπικές συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών.

«Νόμισαν ότι ήταν εγκληματίας και για αυτό την πήραν. Δεν ήταν για να σώσουν τη ζωή της», δήλωσε η κόρη της, Ταΐς Λίμα, στην εφημερίδα «Ο Globo».










directNEWS.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: