ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

3.000 Προσλήψεις: Ειδικοί Φρουροί, Οπλίτες, Πυροσβέστες το 2014. Δικαιολογητικά

Σε νέες προσλήψεις, προχωρούν τα αρμόδια Υπουργεία σε 3.000 θέσεις, που αφορούν ειδικούς φρουρούς, οπλίτες σε Στρατό Ξηράς και Ναυτικό αλλά και πυροσβέστες για το έτος 2014.


Όσον αφορά στην προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς, ο αριθμός των θέσεων ανέρχεται σε 500 και αφορά σε άντρες και γυναίκες, απόφοιτους Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ηλικίας έως 28 ετών καθώς και ύψος τουλάχιστον 1,70 .

Σημειώνεται, ότι επιπλέον προβάδισμα κατά τη διαδικασία επιλογής, θα έχουν όσοι γνωρίζουν τουλάχιστον μια ξένοι γλώσσα, διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης και έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υπορεώσεις, ενώ τα προσόντα είναι τα εξής:

Υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, εξακριβωμένη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης.
Να μη φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους.
Να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.
Να έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και να μην πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες που να εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης.
Να μην έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα, για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή άλλων εγκλημάτων.
Να μην έχουν στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών δικαιωμάτων τους.
Να μην έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ανεξάρτητα αν τους επιβλήθηκε ή όχι ποινή για την πράξη τους αυτή με απόφαση δικαστηρίου Σχέδιο για προσλήψεις στο Στρατό μέσω αύξησης της Θητείας με κλήρωση.

Για τις 1000 προσλήψεις, που αφορούν στο στρατό, διευκρινίζεται πως θα γίνουν κατόπιν κλήρωσης, ώστε οι κληρωθέντες να συνεχίσουν την θητεία τους για ένα ακόμη χρόνο με δικαιωμα ανανέωσης για τρία χρόνια ,με αμοιβές που θα φτάνουν από 700 έως 800 ευρώ το μήνα.

Οι εν λόγω υποψήφιοι θα πρέπει είτε να ανήκουν είτε να έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις των ΕΔ και να έχουν ολοκληρώσει σχετικά σχολεία εξειδίκευσης, ενώ οι προσληφθέντες θα έχουν συμβόλαιο αρχικά για 3 χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για 5 χρόνια και μετά για άλλα 5 χρόνια- σύνολο 13 χρόνια.

Τέλος, ως προς τις προσλήψεις πυροσβεστών, που θα γίνουν έως τον Μάιο, αναμένεται επιλογή υποψηφίων από τις λίστες επιτυχόντων όπως έχουν διαμορφωθεί από το έτος 2003, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες τα δικαιολογητικά τους και τις βεβαιώσεις υγειονομικής περίθαλψης.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!