ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

6 Λάθη που προσθέτουν .. χρόνια!

Πολλές φορές μερικά beauty λάθη μπορούν να κάνουν ένα λαμπερό πρόσωπο να φαίνεται πιο κουρασμένο από ότι πραγματικά είναι.
Σκοπός μας είναι...
η επιδερμίδα μας να φαίνεται και να είναι πάντα λαμπερή και δροσερή. Ποια είναι όμως τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε και καταστρέφουμε τη νεανική μας όψη;

 1. Λάθος ποσότητα make-up: Oύτε πολύ, ούτε λίγο. Το πολύ make up φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Επιλέξτε ένα ελαφρύ προϊόν και απλώστε την κατάλληλη ποσότητα

2. Αφυδατωμένη επιδερμίδα: Μην κάνετε το λάθος και αφήνετε το δέρμα σας αφυδατωμένο. Η ενυδάτωση του οργανισμού σας είναι απόλυτο must για υγιές δέρμα. Απλώνετε πρωί-βράδυ τις κατάλληλες κρέμες και μάθετε να πίνετε πολύ νερό.

 3. Πολύ ποσότητα πούδρας: Η πούδρα μπορεί να κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο κουρασμένη. Αποφύγετε να την απλώνετε στην περιοχή των ματιών, καθώς έχει την ικανότητα να τονίζει ακόμη περισσότερο τις λεπτές γραμμές έκφρασης.

 4. Μεταλλικές σκιές: Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε μεταλλικά χρώματα, γιατί σας μεγαλώνουν. Προτιμήστε ματ αποχρώσεις για πιο ξεκούραστο βλέμμα.

 5. Πολύ σκούρα ρουζ: Τα σκούρα ρουζ μας μεγαλώνουν, γι’αυτό βάλτε τα στην black list και προτιμήστε πιο γλυκά χρώματα, όπως για παράδειγμα στο χρώμα του ροδάκινου. Θα σας χαρίσει λάμψη και ζωντάνια.

 6. Σκούρα ή ματ κραγιόν: Εάν τα χείλη σας έχουν χάσει τη λάμψη και τη νεανικότητά τους και έχουν λίγες παραπάνω γραμμούλες, τότε αποφύγετε τα πολύ σκούρα ή ματ κραγιόν, τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να μεγαλώνουν το πρόβλημα. Επιλέξτε πιο μαλακά και βελούδινα κραγιόν. Επιπλέον, φροντίστε να τα ενυδατώνετε με βαζελίνη σε συχνή βάση. Αυτά είναι τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε και προσθέτοντας τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική στη ζωή σας, θα δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματά τους στην επιδερμίδα σας.

 labellissima

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: