ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

AKARSU: «Η Προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (133 - 134 - 135 - 136 - 137)

Ο Κενάν βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γλιτώσει και από το τελευταίο του «εμπόδιο», τη Σελμά. Καταφέρνει και...

Star: Καθημερινά στις 18:40

Δευτέρα 17/3
Επεισόδιο 133

Ο Κενάν βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γλιτώσει και από το τελευταίο του «εμπόδιο», τη Σελμά. Καταφέρνει και παίρνει έγγραφο ιατρικής γνωμάτευσης ότι η Σελμά δεν είναι νοητικά υγιής. Ήρθε η ώρα αυτή η γνωμάτευση να επιβεβαιωθεί και στο δικαστήριο. Ο γιατρός Ταρίκ κλείνει ραντεβού για την Αϊλίν και σε έναν άλλον γιατρό. Παρόλο, που η Αϊλίν, πηγαίνει με το ζόρι στον γιατρό, εκείνος της δίνει ελπίδες. Μετά από εντολή του Σονέρ, ο Σουλεϊμαν ασχολείται με την υπόθεση του Μετέ και καταφέρνει να βρει έναν μάρτυρα, που θα επηρεάσει την εξέλιξη της ανάκρισης.

Τρίτη 18/3
Επεισόδιο 134
Ο μοναδικός μάρτυρας την ώρα της δολοφονίας του Χακί, ο γιος του οδηγού, από φόβο δεν μιλάει. Η Τζεμιλέ πιστεύει πως ο Μετέ είναι αθώος και δεν τo βάζει κάτω. Ωστόσο ο Μετέ επιμένει πως ο ίδιος δολοφόνησε τον Χακί. Όλη η οικογένεια βρίσκεται δίπλα στον Μετέ. Η Τζεμιλέ και ο Αλί δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν το παιδί τους ενώ ο Κενάν παραλαμβάνει από το λιμάνι τη δεύτερη δόση από τα λαθραία. Ο Αλί πηγαίνει στο λιμάνι, συναντάει κάποιον γνωστό του και αντιλαμβάνεται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Καλεί αμέσως τον Κεμάλ. Η Τζεμιλέ συνεχίζει τη δουλειά της ως μοδίστρα και λαμβάνει την πρώτη της πληρωμή. Αυτό το νέο το μαθαίνει η Καρολίν. Η Καρολίν αρχίζει να ζηλεύει τρελά το ενδιαφέρον του Αλί προς την Τζεμιλέ και προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει εμπόδια στη δουλειά της Τζεμιλέ και στα λιγοστά χρήματα, που βγάζει.

Τετάρτη 19/3
Επεισόδιο 135
Είναι η επέτειος των γενεθλίων του Μουράτ και η Αϊλίν πηγαίνει στο νεκροταφείο να αφήσει λίγα λουλούδια στον τάφο του. Εκεί συναντάει τον Σουλεϊμάν και αρχίζει να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με το πώς πέθανε ο Μουράτ. Ο Σουλεϊμάν αιφνιδιάζεται και καθώς δεν ξέρει τι να της απαντήσει και πέφτει σε αντιφάσεις. Η δίκη της Μπερίν και του Χακάν πλησιάζει στο τέλος της. Η Μπερίν θέλει πολύ να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης της. Η κατάσταση της Σελμά χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Τζεμιλέ και να της ζητήσει βοήθεια. Η γιατρός Γκιουλάι ολοκληρώνει τη θεραπεία του Σονέρ αλλά προσπαθεί να βρει τρόπο να τον ξανασυναντήσει. Η Τζεμιλέ, καθώς περιμένει τον Μετέ, χάνει τις αισθήσεις της. Ο Νεντίμ και ο Αλί προσπαθώντας να την πάνε στο νοσοκομείο, τσακώνονται. Ο Σουλεϊμάν καταφέρνει να πείσει τον μάρτυρα «έκπληξη» να μιλήσει στο δικαστήριο. Η μέρα της δίκης για τον Μετέ και τη Νιχάλ πλησιάζει. Όμως ένα απρόσμενο γεγονός θα τους αναστατώσει όλους.

Πέμπτη 20/3
Επεισόδιο 136
Με την κατάθεση του μάρτυρα υπεράσπισης και την πιστοποίηση του πρότερου έντιμου βίου, ο Μετέ αφήνεται ελεύθερος αλλά οι άντρες του Χακί ζητούν εκδίκηση. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου η κατάσταση περιπλέκεται. Η οικογένεια της Νιχάλ θεωρεί τον Μετέ υπεύθυνο για όσα συνέβησαν. Ο Σονέρ και η Αϊλίν συναντιούνται τυχαία στο νεκροταφείο και η συνάντηση αυτή αποδεικνύεται επίπονη και για τους δύο. Ο Σονέρ καταλαβαίνει ότι ο Σουλεϊμάν ετοιμάζεται με την πρώτη ευκαιρία να αποκαλύψει στην Αϊλίν τα πάντα σχετικά με τον θάνατο του Μουράτ και προσπαθεί να τον αποτρέψει μιλώντας του με πολύ σκληρά λόγια. Ο Σονέρ θέλει η Αϊλίν να ξαναφτιάξει τη ζωή της και για αυτό δεν πρέπει ποτέ να μάθει την αλήθεια. Είναι όμως ο Σονέρ έτοιμος να δεχτεί ότι η Αϊλίν μπορεί να αγαπήσει κάποιον άλλον; Και ο ίδιος είναι ικανός να αγαπήσει άλλη εκτός από την Αϊλίν; Ο πατέρας της Γκιουλάι καταλαβαίνει το ενδιαφέρον της κόρης του για τον Σονέρ και ψάχνει τρόπο για να τους φέρει πιο κοντά.

Παρασκευή 21/3
Επεισόδιο 137
Στο σχολείο του Οσμάν θα ανεβάσουν θεατρική παράσταση και κάνουν πρόβες για τη Χιονάτη και τους 7 Νάνους. Ο Οσμάν κάνει πρόβες με τη γιαγιά του για να εξασφαλίσει τον ρόλο του πρίγκιπα. Πλησιάζει επίσης ο καιρός για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο της Μπερίν και του Χακάν. Το βράδυ, πριν την έκδοση του διαζυγίου, ο Αχμέτ δεν μπορεί να συγκρατηθεί και πηγαίνει να δει την Μπερίν για να τη στηρίξει. Η οικογένεια Ακάρσου δεν αφήνει μόνη της την Μπερίν και τη συνοδεύει στο δικαστήριο για συμπαράσταση. Εν αναμονή της δικαστικής ετυμηγορίας, ο Χακάν κάνει μια εντελώς απρόσμενη δήλωση σε σχέση με τη δουλειά του. Η Καρολίν και ο Κενάν βγαίνουν για φαγητό σε ένα εστιατόριο μακριά από τα μάτια του κόσμου, όμως στην έξοδο τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: