ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Bρέθηκε ανθρώπινο αίμα στο ύποπτο αυτοκίνητο, για τη μεταφορά του πτώματος του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα

– Πώς, πότε και πού πουλήθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη (2 βίντεο διάρκειας 30′ με τα ντοκουμέντα “φωτιά”).


Το ντοκουμέντο που ανακάλυψε και στη συνέχεια αποκάλυψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, φωτίζει το σκοτάδι στην ανεξιχνίαστη – προ τριετίας – δολοφονία του Κωστή Πολύζου από την Σιάτιστα Κοζάνης. Ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα που «πνίγουν» τρία χρόνια τώρα, την αλήθεια για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου 23 χρόνων. Καρέ- καρέ η βαθιά έρευνα του «Τούνελ» που αξιολόγησε τα ευρήματα στον τόπο της ταφής του άτυχου νέου. Εντόπισε στη συνέχεια ένα ύποπτο αυτοκίνητο για τη μεταφορά του πτώματος. Έφτασε στο πλυντήριο αυτοκινήτων που το έπλυνε πριν πουληθεί και κατέληξε στο νέο ιδιοκτήτη του… Στη συνέχεια οι έρευνες στα ειδικά εργαστήρια αποκάλυψαν ότι στο κάλυμμα της καρότσας υπήρχε ανθρώπινο αίμα. 
Δείτε τα όλα στα δύο βίντεο που σας μεταφέρει το kozan.gr…
Α’ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 10′


Β’ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 20′

(Περιέχει την αποκάλυψη από τον υπεύθυνο του ειδικού εργαστηρίου, ότι στο κάλυμμα - κουκούλα της καρότσας του ύποπτου αυτοκινήτου για τη μεταφορά του πτώματος του Κωστή Πολύζου, υπήρχε ανθρώπινο αίμα


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: