ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο βουλευτής που ροχάλιζε την ώρα που μιλούσε ο Αβραμόπουλος

Την ώρα που ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος παρουσίαζε τις προτάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα, ένας περίεργος θόρυβος ακούστηκε. Κάτι σαν...
ροχαλητό. Και αυτό ήταν!

Ταυτόχρονα με τη φωνή του υπουργού ακούστηκε κι ένα έντονο... «χρρρ, χρρρ, χρρρ», γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.


Ο Δ. Αβραμόπουλος παρουσίαζε στα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας τις προτάσεις για το πώς θα γίνονται οι προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, παρουσία παρουσία και ενός αρχηγού κόμματος.


Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, «ελάχιστοι έδωσαν σημασία στα απανωτά και κλιμακούμενα σε ένταση «χρρρ, χρρρ, χρρρ,», αλλά όταν αυτά συνοδεύθηκαν και από ένα υπόκωφο... σφύριγμα ανέλαβε δράση ο εκ των υφυπουργών Θανάσης Δαβάκης να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.


Εντόπισε λοιπόν έναν εύσωμο «γαλάζιο» βουλευτή να κοιμάται μακαρίως. Επειδή οι συνεδριάσεις τέτοιου τύπου χαρακτηρίζονται απόρρητες, ρώτησα τον κ. Δαβάκη ποιος ήταν αυτός ο βουλευτής. Και μου τον «έδωσε» χωρίς δυσκολία.


Ηταν ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος!».

Newsit.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: