ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια στο νέο κτιρίου του Ε.Κ.Α.Β. Γρεβενών

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του τομέα Ε.Κ.Α.Β. Γρεβενών στο χώρο του...
παλιού Νοσοκομείου της πόλης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κος Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο οποίος συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την επίλυση των προβλημάτων των τομέων & των παραρτημάτων του Ε.Κ.Α.Β. της περιφέρειας, θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 (έως και την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014) έκτακτη περιοδεία στους σταθμούς των Ε.K.A.B.: Χαλκίδας, Λαμίας, Βόλου, Λάρισας, Κατερίνης, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Γιαννιτσών, Έδεσσας, Φλώρινας, Πτολεμαΐδας, Καστοριάς, Κοζάνης, Τρικάλων, Καρδίτσας, Άμφισσας, Λειβαδιάς και Θήβας.

Η πραγματοποίηση των επισκέψεων στα προαναφερόμενα σημεία, εντάσσεται στα γενικότερα πλαίσια του σχεδίου της ευρύτερης αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας προς όφελος των πολιτών.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων αυτών, ο κος Παπαγιαννίδης θα έχει συναντήσεις τόσο με τους εργαζομένους και τους αντιπροσώπους των σωματείων τους στους τομείς και στα παραρτήματα, όσο και με άλλους φορείς υγείας. 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: