ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε καφενεία!!!

Συνελήφθησαν χθες (26-03-2014) το απόγευμα στο Φελλί Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών και της...
Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ένας 30χρονος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κι αντίσταση, καθώς και ένας 29χρονος γιατί βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών από καφενεία στον Κονισκό Τρικάλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων ένας ταξιδιωτικός σάκος, ο οποίος περιείχε είδη καπνού, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των ογδόντα τεσσάρων (84) ευρώ σε κέρματα, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο γυναικεία ρολόγια χειρός, τα οποία, όπως προέκυψε είχαν αφαίρεσει από κοινού τις βραδινές ώρες της 23-03-2014 από δύο καφενεία στον Κονισκό Τρικάλων, προκειμένου να τα πουλήσουν.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης από 21-09-2012 για «Κλοπή κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους που είχαν ενωθεί να διαπράττουν κλοπές και από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και της αντίστασης».

Τα ανωτέρω αντικείμενα αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


greveniotis.gr 

 ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: