ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Το πιο γλυκό ΑΤΜ στον κόσμο!!! (βίντεο)

Η νέα τρέλα των Νεοϋρκέζων είναι τα ροζ ΑΤΜ που αντί για χρήματα βγάζουν cupcakes 
- Είναι έτοιμο σε 10 δευτερόλεπτα - Μέχρι και πρόταση γάμου έκαναν μπροστά από το...
γλυκό ΑΤΜ.

Μήπως χρειάζεστε έναν άλλο τρόπο για να καταναλώνετε τα αγαπημένα σας cupcakes;

Οι Νεοϋρκέζοι τον χρειάζονται και τον έχουν.
Και φανταστείτε ότι καθώς περνάτε την κάρτα σας από το μηχάνημα να βγαίνει αμέσως φρεσκοψημένο, λαχταριστό cupcake, μέσα σε ένα αξιολάτρευτο μικρό κουτί

Είναι λίγο πολύ όπως ακούγεται. Φανταστείτε να περπατάτε προς το ΑΤΜ της τράπεζας της γειτονιάς σας. Ωστόσο, αντί για αυτό το βαρετό μπλε ή κόκκινο χρώμα, το εξωτερικό της τράπεζας να είναι ροζ. Και έχει ένα μηχάνημα που αντί να είναι γεμάτο με χρήματα είναι γεμάτο με λαχταριστά cupcakes.

Και φανταστείτε ότι καθώς περνάτε την κάρτα σας από το μηχάνημα να βγαίνει αμέσως φρεσκοψημένο, λαχταριστό cupcake, μέσα σε ένα αξιολάτρευτο μικρό κουτί.

Ε, όλο αυτό υπάρχει στη Νέα Υόρκη. Και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Η διαδικασία είναι απλή:
Αγγίξτε την οθόνη.
Επιλέξτε από εννέα γεύσεις (σοκολάτα, βανίλια, καρύδα, καφές Κούβας, μαύρη σοκολάτα, μαρέγκα λεμονιού, φράουλα, σοκολάτα γάλακτος κ.λπ).

Περάστε την κάρτα σας στο μηχάνημα για να γίνει η χρέωση, η οποία είναι 4,25 δολάρια ανά cupcake. Μικρή αναμονή 10 δευτερολέπτων μέχρι να ανοίξει η πόρτα στα δεξιά της οθόνης και εκεί βρίσκεται το λαχταριστό σας δημιούργημα, έτοιμο να το απολαύσετε.

Το ΑΤΜ ανεφοδιάζεται αρκετές φορές την ημέρα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, εξασφαλίζοντας ότι τα cupcake σας είναι πάντα φρέσκα.

Ακόμα και πρόταση γάμου στο ΑΤΜ
Οι Νεοϋρκέζοι έχουν πάθει τρέλα με αυτό το ροζ ΑΤΜ που παράγει τα μικροσκοπικά αγαπημένα σε όλους cupcakes. Φωτογραφίζονται και ανεβάζουν τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο facebook.

Κάποιος έφτασε σε σημείο να κάνει ακόμα και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του βάζοντας το δαχτυλίδι μέσα σε cupcake που βγήκε από ΑΤΜ. Πώς το κατάφερε; 
Δείτε το βίντεο.



thetoc.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: