ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δραματικές εξελίξεις για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν -Παιδόφιλος που κακοποίησε πέντε κορίτσια ο ύποπτος

Επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή της και για πρώτη φορά οι αρχές βρίσκονται για κοντά στη λύση του μυστηρίου. Ψάχνουν για...
μαυρομάλλη άντρα με ιστορικό κακοποίησης ανηλίκων στην Πορτογαλία.

Ο ύποπτος κατηγορείται για άλλα πέντε περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων κατά τα οποία εισέβαλε σε σπίτια παραθεριστών στην Πορτογαλία. Εκεί που εξαφανίστηκε το 2007 η μικρή Μαντλίν. ΚΙ εκεί που ο παιδόφιλος επιτέθηκε σεξουαλικά τουλάχιστον σε άλλα πέντε ανήλικα κορίτσια ηλικίας μεταξύ 7 και 10 ετών ανάμεσα στο 2004 και το 2006 όπως δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των ερευνών Άντι Ρέντγουντ.

Την ώρα που η αστυνομία ερευνά τη σχέση του με 12 συνολικά επιθέσεις τέτοιου τύπου, με εισβολή σε σπίτια παραθεριστών που συνέβησαν στο ίδιο διάστημα. Σε αρκετά από αυτά τα περιστατικά, ο ύποπτος οδήγησε τα κορίτσια που βρήκε στο σπίτι, στο κρεββάτι, ενώ σε μια εισβολή του σε βίλα, κακοποίησε σεξουαλικά ταυτόχρονα δύο παιδιά.

Αρκετά από αυτά είχαν καταγγελθεί αμέσως στις πορτογαλικές αρχές, oι οποίες όμως δεν τα συνέδεσαν γιατί έγιναν σε μια ευρεία γεωγραφική ζώνη. Τα στοιχεία που συνθέτουν και ίσως λύσουν το παζλ, έγιναν γνωστά στους Βρετανούς ερευνητές μόλις το περασμένο φθινόπωρο μετά την τελευταία δημόσια επίκληση τους από τη τηλεόραση.

Οι μάρτυρες περιγράφουν τον ύποπτο σαν άντρα με μαυρισμένο δέρμα, κοντά σκούρα απεριποίητα μαλλιά, κοιλίτσα και ξενική προφορά αγγλικών με αργή προφορά και μπερδεμένη άρθρωση ενώ τρία από τα θύματα ανέφεραν ότι είχε μια χαρακτηριστική μυρωδιά. "Πρόκειται για έναν σεξουαλικό εγκλημαρτία με ένα επικίνδυνα ανώμαλο ενδιαφέρον σε λευκά μικρά ανήλικα κορίτσια στα οποία και επιτίθεται ενώ βρίσκονται στο κρεβάτι τους σε περίοδο διακοπών" δήλωσε ο Ρέντγουντ.

iefimerida.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: