ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΒΟΜΒΑ! «Είναι κι ΑΥΤΗ εδώ;» Τι έγινε όταν Γερμανού, Σπυροπούλου και Αραβανή βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί;

Πώς τα φέρνει η ζωή… Δεν μπορείς να ξεφύγεις από πουθενά. Ειδικά όταν στο παρελθόν έχεις βγάλει τα μαχαίρια με συναδέλφους, που τώρα τους βλέπεις μπροστά σου.


Αν οι celebrities θεωρούν ότι κάθε φορά που τσακώνονται με κάποιον δεν θα τον ξαναδούν ποτέ μπροστά τους, τότε πλανώνται πλάνην οικτράν. Μερικές φορές τα πράγματα έρχονται έτσι που σε πιάνει πανικός, δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις και εύχεσαι να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί.

Κάτι τέτοιο συνέβη ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Ευαγγελία Αραβανή. Η καθεμία τα έχει… μαζεμένα στην άλλη, κάτι που σημαίνει ότι μία πιθανή συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή. Κι όμως συνέβη…

Την περασμένη Πέμπτη οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν (άθελά τους) στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί, κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν… Μόλις αντιλήφθηκαν τι τους «χτύπησε», πάγωσαν. Ίσως να καταράστηκαν την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισαν να πάνε σ’ αυτό μαγαζί και συγκεκριμένα εκείνη τη μέρα. Ναταλία, Κωνσταντίνα και Ευαγγελία όχι απλώς δεν αντάλλαξαν λέξη, αλλά ούτε ματιά. Θερμοκρασία υπό του μηδενός στο νυχτερινό κέντρο!

Η καθεμία ήταν με την παρέα της και φυσικά η… υποκριτική είχε τον πρώτο λόγο. Γνωρίζοντας η μία την παρουσία της άλλης, δεν έλειψαν οι μουρμούρες. Αλλά τι να το κάνεις; Το κακό είχε ήδη γίνει!

Η Γερμανού και η Σπυροπούλου, ως γνωστόν, βρίσκονται στα χαρακώματα από την εποχή του «Μες την καλή χαρά» και όταν η Ναταλία ήταν η κεντρική παρουσιάστρια. Από τις πρώτες εκπομπές φαινόταν ότι οι δύο κυρίες δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά μεταξύ τους. Κόντρες, ειρωνείες και «καπελώματα» ήταν το κύριο μενού κάθε Σαββατοκύριακο.

Αλλά πριν απ’ αυτό υπήρχε μία αποχώρηση από την εκπομπή με πολύ παρασκήνιο. Η Ευαγγελία Αραβανή φεύγει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έρχεται. Αυτή η αλλαγή συζητήθηκε πολύ, με αποτέλεσμα η Αραβανή να δηλώνει ότι αυτή εξέλιξη της στοίχισε όσο τίποτα άλλο. Πώς λοιπόν αυτές οι τρεις γυναίκες μπορούν να συνυπάρξουν; Μάλλον κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αλλά η θεά τύχη παίζει άλλα παιχνίδια…

Περιοδικό YES!
youweekly
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: