ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τι αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου για τον Μιχάλη Ασλάνη;

Σχεδόν 8 μήνες μετά τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, η Ηρώ Μουκίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» και...
μίλησε για τον σχεδιαστή με τον οποίο ήταν φίλοι επί είκοσι χρόνια.

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε για το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος ήταν καλός φίλος της επί είκοσι χρόνια και, όπως εξομολογήθηκε, ήταν αυτός που την έμαθε να είναι γενναιόδωρη.

«Δεν του άξιζε αυτό που του συνέβη» είπε η ηθοποιός για το σχεδιαστή, έναν άνθρωπο που «ήξερε μόνο να δίνει» και αποκάλυψε ότι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του Μιχάλη Ασλάνη ήταν ότι «δεν ανοιγόταν». Βοηθούσε τους πάντες και ήταν γενναιόδωρος ακόμα και με ανθρώπους που δεν γνώριζε, είπε. Ωστόσο, αν και είχε φίλους, συμπλήρωσε, δεν άφηνε τους άλλους να τον βοηθήσουν, κλεινόταν, χαμογελούσε, έλεγε «όλα καλά», αν και φαινόταν ότι μέσα του «έβραζε». «Είχε φίλους δίπλα του αν απευθυνόταν. Δεν απευθυνόταν. Δεν μιλούσε ο Μιχάλης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα μετά από αυτήν την αποκάλυψη της η ηθοποιός προέτρεψε τους πάντες να μιλάνε για τα προβλήματα τους, να απευθύνονται, να λένε «έλα να πιούμε ένα καφέ να σου πω τα προβλήματά μου» γιατί, όπως υποστήριξε, αν το είχε κάνει και ο σχεδιαστής αυτό, θα ζούσε ακόμα.

astrology.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: