ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες της σελίδας Γρεβενά - Grevena, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στο άμεσο προσεχές διάστημα θα εγκαινιάσουμε την λειτουργία ενός...
ηλεκτρονικού καταστήματος - πλατφόρμα στο οποίο παραγωγοί των Γρεβενών θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους σε όλη την Ελλάδα. 

Τα Γρεβενιώτικα προϊόντα χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και είναι φτιαγμένα με αγνές μεθόδους και πολύ μεράκι. Είναι κρίμα λοιπόν να μην υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να γίνουν γνωστά και να πωλούνται μέσω διαδικτύου σε όλη τη χώρα! Με αυτό το σκεπτικό, ετοιμάζουμε πυρετωδώς το Ntopio.com και θα ανακοινωθεί σύντομα η επίσημη λειτουργία του.

Θέλουμε να καλέσουμε όσους παράγουν προϊόντα στα Γρεβενά, να δηλώσουν συμμετοχή στην πλατφόρμα μας (δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής), έτσι ώστε οι επισκέπτες του Ntopio.com να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα Γρεβενιώτικων προϊόντων. Κάποιες κατηγορίες προϊόντων έχουν ήδη συμπληρωθεί (π.χ. Μαρμελάδες, Γλυκά Κουταλιού) και κάποιες είναι ακόμη ανοικτές, όπως για παράδειγμα:
Χειροποίητα προϊόντα: πατλίκια, διάφορα πλεκτά, κεντήματα, κτλ
Διακοσμητικά: κατασκευές από ξύλο, χάλκινα, βάζα, κτλ
Αναμνηστικά: σουβενίρς από τα Γρεβενά, μαγνητάκια, κρεμαστά, κτλ

Επίσης, όποιος διαθέτει φωτογραφικό υλικό από τα Γρεβενά σε υψηλή ανάλυση και επιθυμεί να το εμπορευθεί μέσα από το Ntopio.com, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. 

Στο eshop θα υπάρχει ενότητα με φωτογραφίες από τον Νομό για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει φωτογραφίες για την παραγωγή card postal, αφισών, εξώφυλλων βιβλίων κτλ.

Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή στο Ntopio.com μπορείτε να στείλετε μήνυμα με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο και κάποια ενδεικτικά προϊόντα που παράγετε) στην σελίδα (https://www.facebook.com/messages/greveniotes), είτε email στο contact@ntopio.com


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: