ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Γ’ Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στην Κοζάνη - Δικαίωμα στο όνειρο έχουν οι ερυθρόλευκοι – Σημαντικό παιχνίδι και στα Γρεβενά.. Πίστη για νίκη σωτηρίας

Την πρωτοπόρο ΑΕΛ υποδέχεται η Κοζάνη την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης όπου μετά από πολύ καιρό αναμένεται να παραβρεθούν πολλοί φίλαθλοι απ όλο το Νομό , αλλά και από τη Λάρισα.

Δικαίωμα στο όνειρο έχουν οι ερυθρόλευκοι που μάζεψαν αθόρυβα την διαφορά στους πέντε βαθμούς και με μια πιθανή νίκη θα τη μειώσουν στους δύο μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο ανόδου .

Τέτοιες στιγμές είναι αλήθεια ότι είχαμε καιρό να τις ζήσουμε .
Η αποχή των φιλάθλων της πόλης αλλά και του νομού γενικότερα από το γήπεδο με την δικαιολογία της μη εδώ και χρόνια σοβαρής προσπάθειας ,το ερυθρόλευκο στρατόπεδο δείχνει να την καταρρίπτει με την πορεία του ..Τόσο κοντά στην άνοδο για τη Β’ εθνική είχαμε καιρό να βρεθούμε .

Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν τον δρόμο στους φιλάθλους , αρκεί και οι φίλαθλοι να μπουν σ’ αυτόν και να οδηγηθούν την Κυριακή στο ΔΑΚ …!!!!!

Προβίδας στο «Μ»: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα»
Η Κοζάνη κατόρθωσε να «αλώσει» τη Χαλάστρα και να πάρει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια, που κάνει για να αναρριχηθεί στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Προβίδα πήραν τη νίκη και «βλέπουν» πλέον το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο σκόρερ της αναμέτρησης στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό έχει φορέσει για επτά χρόνια τη φανέλα των «βυσσινί». Μίλησε στο «Μ», πρωτίστως για τη νίκη της Κυριακής. «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Παίζαμε με μία πολύ σοβαρή ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες», δήλωσε επί λέξει ο Προβίδας.

«Στόχοι πιο δύσκολοι»
Την Κυριακή, η Κοζάνη φιλοξενεί τη Λάρισα με τη διαφορά να είναι πλέον στους πέντε βαθμούς. Πρώτη η ΑΕΛ και δεύτερη η Κοζάνη. Έτσι, η αναμέτρηση αποκτά τεράστια βαθμολογική σημασία. «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Όταν έχεις αντίπαλο την Λάρισα, οι στόχοι σου γίνονται ακόμη πιο δύσκολοι. Το μέγεθος της ΑΕΛ είναι τεράστιο. Όσοι δεν έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα, δεν μπορούν να το καταλάβουν. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο».

«Αρκεί να μπορείς…»
Η Κοζάνη με τον Βασίλη Παπαδόπουλο στον πάγκο της μετράει πλέον 9 νίκες και 3 ισοπαλίες, από τότε που ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο: «Αυτό δείχνει μία σοβαρότητα και μία σταθερότητα την οποία έχει η ομάδα». Όσο για τους στόχους; Μπορεί την άνοδο η Κοζάνη; «Έχουμε στόχο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Όλοι μπορεί να έχουν ως στόχο την άνοδο, αρκεί να μπορείς να φτάσεις εκεί».

Για νέο τρίποντο σωτηρίας ο Πυρσός
Σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή του δίνει και ο Πυρσός με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στα Γρεβενά .
Οι τελευταίες εμφανίσεις των παικτών και τα θετικά αποτελέσματα έφεραν άνεμο αισιοδοξίας  και παραμονής που θα φυσήξει ακόμα περισσότερο σε περίπτωση νέας επιτυχίας .

Κομπιουτεράκια… σωτηρίας στα Γρεβενά
Η ανακούφιση του Πυρσού για τις νίκες στο φινάλε με Λάρισα-Θεσπρωτό, οι οιωνοί σωτηρίας και το πρόγραμμα που στρώνει θεωρητικά. Ματς κλειδί το επόμενο εντός, με Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μόνη απουσία ο Κυριακίδης. 
Η... φλόγα του Πυρσού Γρεβενών αρχίζει να δυναμώνει.
Η σπίθα σωτηρίας που άναψε με τη νίκη με τη Λάρισα, έγινε... πυρκαγιά, αφού ακολούθησε διπλό-οξυγόνο με το Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Κοινός παρονομαστής;
Τα δυο νικητήρια γκολ μετά το 85΄, στα τελευταία λεπτά. Του Δούμα με την ΑΕΛ και του Τζερεμέ στην Ήπειρο και έξι βαθμοί χρυσάφι στο σακούλι.
Το μείον έξι από τη θέση σωτηρίας έγινε μείον τρία για τους πράσινους, ένα δύσκολο πρόγραμμα «κλείνει» με τον εντός έδρας αγώνα που έπεται με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ο Πέτρος Τσούκλης έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί.

«Σε αυτά τα παιχνίδια ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, σε σχέση με προηγούμενα ματς με Καμπανιακό και Φιλιππιάδα, που μείναμε με απωθημένα. Πήραμε δυο καθοριστικές νίκες με Λάρισα και Θεσπρωτό, που τονώνουν την ψυχολογία μας και μας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο» τόνισε αρχικά στο dokari.gr ο τεχνικός του Πυρσού για να συνεχίσει: «Και στα δυο ματς σκοράραμε σε καίρια σημεία, οι αντίπαλοι δεν είχαν χρόνο αντίδρασης. Τελευταία δημιουργούμε παραπάνω ευκαιρίες, έχουμε υπομονή και δικαιωνόμαστε. Μας περιμένει το κρίσιμο ματς στην έδρα μας με τον Οικονόμο και πρέπει να συνεχίσουμε νικηφόρα, για να μη γκρεμίσουμε ότι χτίζαμε. Μετά το πρόγραμμα στρώνει θεωρητικά. Είναι πιο βατό και προσφέρεται για βαθμοθηρία. Τα δύσκολα περάσανε. Στη συνέχεια θα παίξουμε με ομάδες που είναι από κάτω μας βαθμολογικά, όπως Κάστορας, Θεσπρωτικό, Κρανούλα, Πρέβεζα. Σε λίγες αγωνιστικές θα είμαστε εκτός κινδύνου όπως αισιοδοξώ και υπολογίζω».
Μοναδική απουσία για τα Γρεβενά στο παιχνίδι με την Τσαριτσάνη θα είναι ο τιμωρημένος Σάββας Κυριακίδης.

Δύσκολο παιχνίδι στην Κρανούλα δίνουν οι γουναράδες ..αλλά η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και όλοι στο στρατόπεδο της Καστοριάς πιστεύουν σ ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους εδραιώσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας . Ο Κάστωρ θα επιδιώξει νίκη γοήτρου στην έδρα του με αντίπαλο τον Θεσπρωτό

Κερδίζει σε… βάθος η Καστοριά
 Άλλη ομάδα οι «γουναράδες» πλέον με τους Μαντζάνα, Σουμέλα και Α. Παπαδόπουλο, έχοντας πληθώρα επιλογών. Μόνη απουσία ο Τούλιος για τον Λέτσιο ενόψει Κρανούλας.
Επανήλθαν τα χαμόγελα στην Καστοριά μετά την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Η προηγούμενη ήττα στην Πρέβεζα ξεπεράστηκε έμπρακτα και η ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου βάζει πλώρη για σωτηρία χωρίς... καρδιοχτύπια στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου». Προς αυτή την κατεύθυνση εξυπηρετεί η επανένταξη των Ανδρέα Σουμέλα, Γιώργου Μαντζάνα και Αλέκου Παπαδόπουλου, που αυξάνουν τις επιλογές για το τεχνικό τιμ και τον ανταγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ καλύπτονται και τα κενά των Βελλίδη και Κουρτίδη, που έχουν αποχωρήσει.
Για τον επόμενο αγώνα, με την ανεβασμένη Δόξα Κρανούλας (διπλό στο Κορδελιό με τον Οδυσσέα) ο τεχνικός των «γουναράδων» δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Αναστάσιο Τούλιο.

23η αγωνιστική
Κοζάνη – ΑΕ Λάρισας
Πυρσός Γρεβενών – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Δόξα Κρανούλας – Καστοριά
Κάστωρ – Θεσπρωτός
Δόξα Πενταλόφου – Καμπανιακός
Πρέβεζα – Εθνικός Φιλιππιάδας
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Όλυμπος Κέρκυρας
Οδυσσέας Κορδελιού – Τηλυκράτης Λευκάδας

Βαθμολογία
AE Λάρισας  51
Κοζάνη 46
Οικονόμος Τσαριτσάνης 45
Εθνικός Φιλιππιάδας 39
Καστοριά 39
Οδυσσέας Κορδελιού 38
Καμπανιακός 36
Θεσπρωτός  36
Δόξα Πενταλόφου  36
Πυρσός Γρεβενών 33
Δόξα Κρανούλας 28
Πρέβεζα 21
Κάστορας 17
Όλυμπος Κέρκυρας 14
Κεραυνός Θεσπρωτικού 14
Τηλυκράτης Λευκάδας  αποχώρησε

Επόμενη αγωνιστική 
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη
Κάστωρ – Πυρσός Γρεβενών
Θεσπρωτός – Πρέβεζα
Τηλυκράτης Λευκάδας – Καστοριά
Εθνικός Φιλιππιάδας – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Όλυμπος Κέρκυρας – Δόξα Κρανούλας
Λάρισα – Δόξα Πενταλόφου

Καμπανιακός – Οδυσσέας Κορδελιού 
matiesstasport

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: