ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Θαύμα»! Η μητέρα του Αλβανού βαρυποινίτη «αναστήθηκε «και δίνει συνέντευξη!

Η δικαιολογία που είχε πει ο Αλβανός βαρυποινίτης που δολοφόνησε άγρια τον Έλληνα δεσμοφύλακα, ότι δεν του έδιναν άδεια να επισκεφθεί τη μητέρα του που...
νοσηλευόταν βαριά άρρωστη στην Ιταλία, αρχίζει σιγά-σιγά να καταρρέει,αφού η υπόθεση παίρνει νέα τροπή. Η Ράσεμι Κούμε, με δηλώσεις της στα αλβανικά ΜΜΕ είπε πως ο νεκρός γιος της πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να το δει για τελευταία φορά και προφανώς δεν είναι και τόσο ετοιμοθάνατη, όπως υποστήριζε ο Ιλι Καρέλι.

Αντίδραση από το ΥΠΕΞ της Αλβανίας
Η είδηση του θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη, Ιλι Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, προκάλεσε την αντίδραση του αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών .

Εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για την τραγική απώλεια του Καρέλι και του δεσμοφύλακα, Γιώργου Τσιρώνη- ο οποίος δολοφονήθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι από τον αλβανό κατάδικο- το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζητάει από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν θεσμικά και εκ του σύνεγγυς την κατάσταση.

«Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των αρχών επιβολής του νόμου, καθώς και κάθε πράξη βίας εναντίον των Αλβανών πολιτών που εκτίουν την ποινή τους σε φυλακές στην Ελλάδα. Ενθαρρύνουμε και ζητάμε από τις ελληνικές αρχές να αποσαφηνίσουν πλήρως το επεισόδιο, το οποίο θα επιτρέψει την παραπομπή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων» αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας.

hellasforce.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: