ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αυτοί μένουν στην ΑΕΚ

Οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος της ΑΕΚ (Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Μπάγεβιτς) έχουν σχηματίσει άποψη για...
το δυναμικό της ομάδας και έχουν πάρει τις περισσότερες, αν όχι όλες, αποφάσεις για το ποιοι από το υπάρχον «υλικό» θα παραμείνουν την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Σίγουρη θέση θεωρείται πως έχουν εννιά παίκτες. Ο λόγος για τους Γεωργέα, Τσιρίλο, Κορδέρο, Πεταυράκη, Ανάκογλου, Πλατέλλα και Μπρέσεβιτς, καθώς και τους δύο γκολκίπερ, Βούρα και Καραγκιολίδη, που αναμένεται να συνθέσουν την τριάδα μαζί με τον Ανέστη που έχει ήδη αποκτηθεί.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες για τους οποίους το τοπίο είναι ακόμη θολό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Ντακόλ, που έχει πετύχει μεν 17 γκολ αλλά είναι ασταθής, ο Τσουμάγκας που έχει χάσει έδαφος λόγω των τραυματισμών του, αλλά και ο Τσεβάς που ίσως παραμείνει ως ρεζέρβα για την επιθετική γραμμή.

Ο Μπρέσεβιτς κρίνει τα πάντα
Η συμμετοχή ή μη του Μπρέσεβιτς, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε ούτε χθες, θα κρίνει τα πάντα για τη σύνθεση της ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας στο Μενίδι.

Στη χθεσινή δοκιμή, ελλείψει του Κροάτη φορ, έπαιξαν οι Βούρας (τερματοφύλακας), Γεωργέας (δεξί μπακ), Τσιρίλο, Σταθάκης (στόπερ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Ρόβας, Κορδέρο (κεντρικά χαφ), Πλατέλλας, Πόποβιτς (ακραία χαφ), Ανάκογλου (μεσοεπιθετικός) και Ντακόλ (σέντερ φορ).

Αν, πάντως, ο Μπρέσεβιτς συμπεριληφθεί στην αποστολή όλα θα αλλάξουν, αφού θα πρέπει να «θυσιαστεί» ένας ξένος (Πόποβιτς ή Τσιρίλο), ο Ντακόλ να γυρίσει πίσω από τον φορ και ο Ανάκογλου στον άξονα.


sport-fm.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: