ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ηλίας Δούμας: Το χρωστούσε η τύχη στον Πυρσό!!!

Ο αρχηγός και «χρυσός» σκόρερ των Γρεβενών μιλά στο dokari.gr για το θρίαμβο με τη Λάρισα, τις προεκτάσεις της επιτυχίας και ρίχνει τους τόνους πριν τη δύσκολη έξοδο με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.
Στα σύννεφα βρίσκονται άπαντες...
στον Πυρσό Γρεβενών μετά τον κυριακάτικο θρίαμβο με την πρωτοπόρο Λάρισα (Φωτό+videos) (1-0 εντός έδρας με γκολ του Δούμα στο 88΄), με τον Πέτρο Τσούκλη πάντως να επιχειρεί... προσγείωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 
Ο 27χρονος γηγενής κάπτεν των πράσινων, ο Ηλίας Δούμας, που «καθάρισε» για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας με κεφαλιά στο φινάλε, δήλωσε στο dokari.gr: «Αυτή η νίκη είναι από τις πιο σημαντικές στην ιστορία του Πυρσού συνολικά, βάσει αντιπάλου, δυσκολιών και αξίας. Θα απότελέσει σημείο αναφοράς, τουλάχιστον για φέτος. Ήμασταν το αουτσάιντερ, η ΑΕΛ ήταν το φαβορί. Δεν θεωρώ ότι μας υποτίμησε. 
Αυτή τη φορά είχαμε την τύχη με το μέρος μας, στο δοκάρι του αντιπάλου και επιβραβευθήκαμε στο τέλος για την υπομονή μας και την καλή αμυντική λειτουργία μας, βάζοντας το γκολ της νίκης. Θα λέγαμε ότι μας το χρωστούσε η τύχη, γιατί προερχόμασταν από δυο άδικες ήττες, από τον Καμπανιακό λόγω διαιτησίας και από τη Φιλιππιάδα λόγω ατυχίας. Πεισμώσαμε με όλα αυτά. Είχαμε συγκέντρωση... 95 λεπτά και πιστέψαμε πραγματικά στο τρίποντο, δεν είναι σχήμα λόγου. Κινδυνέψαμε λιγότερο απ' ότι περιμέναμε, η Λάρισα απλώς είχε την κατοχή».

dokari.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: