ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Κάτω Παρτάλι: τι είναι πραγματικά, η αλήθεια για το τι συμβαίνει..

Το Κάτω Παρτάλι είναι μια από τις πιο πετυχημένες σειρές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο φανατικό κοινό. Όμως υπάρχει μια...
αποκάλυψη που κανείς μας δεν περίμενε ότι θα γίνει τόσο σύντομα.

Όπως αναφέρει η Ντέπυ Γκολεμά στην στήλη της στην εφημερίδα Real News της Κυριακής, όλα όσα συμβαίνουν στο Κάτω Παρτάλι δεν είναι αληθινά. «Φαντάζεστε καθόλου τι είναι το Κάτω Παρτάλι; Αυτό το σίριαλ που βλέπεται και συζητιέται πιο πολύ από όλα τα άλλα; Ένα.. κατά φαντασίαν σίριαλ είναι, στο μυαλό ενός από τους πρωταγωνιστές… Και πολλά από όσα εμφανίζονται δεν υπάρχουν παρά στους εφιάλτες του».

Ο σεναριογράφος της σειράς Κάτω Παρτάλι, Λευτέρης Παπαπέτρου (σεναριογράφος και της κλασσικής σειράς «Τα εγκλήματα») αποκάλυψε: «Όλα έχουν το λόγο τους στο Κάτω Παρτάλι, ακόμα και το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου και θα εξηγηθούν όταν πρέπει. Με αφορά ότι κέρδισε και νούμερα και εντυπώσεις, ότι μου τηλεφώνησαν από τον Ant1 για συγχαρητήρια, ότι πηγαίνουμε όλοι στα γυρίσματα με μεγάλο κέφι, ότι συνεργάζομαι με μια ισχυρή ομάδα ικανότατων ηθοποιών και ότι φτιάξαμε μια ευπρόσωπη ελληνική σειρά σε μια εποχή που τα εγχώρια σίριαλ είναι πια ελάχιστα».

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι είναι το κλουβί στο κεφάλι της Μοσχούλας στο Κάτω Παρτάλι.

«Προς το παρόν, να κάνετε πως δεν το βλέπετε, όπως δεν το βλέπουμε κι εμείς. Ένα μυστικό το οποίο θα αποκαλυφθεί, δεν είναι κάτι που πρέπει τώρα να του δώσουμε ιδιαίτερη σημασία», εξήγησε ο Τάσος Χαλκιάς που πρωταγωνιστεί στο Κάτω Παρτάλι στο Super Tv και συνέχισε: «Επί τη ευκαιρία, πολλοί ζωόφιλοι, ιδιαίτερα πτηνόφιλοι, νομίζουν ότι έχουμε φυλακισμένο αυτό το καναρίνι, το οποίο όμως είναι ευτυχές, διότι έχει νιώσει πολλά χάδια. Την τελευταία στιγμή που είναι να γίνει το πλάνο, το βάζουμε στο κλουβάκι. Μαζί με το κεφάλι της Βίκυς και το περπάτημά της πεταρίζει και αυτό και είναι χαρά του. Δεν το βασανίζουμε».

Η αλήθεια είναι οτι πολλά περίεργα συμβαίνουν στο Κάτω Παρτάλι και η σκηνή της Βίβιαν με τους «μασκαράδες» από το Scary Movie και τον Freddy Krueger παρέπεμπαν σε κάτι εντελώς μη ρεαλιστικό. Το ίδιο και η απίθανη ατάκα της Ελένης Φιλίνη: «Μαμά, ο μπαμπάς είναι σκληρός» «Εντάξει παιδί μου, θα στον κόψω μπουκίτσες» (!) Τέλος, δεν είναι τυχαίο οτι όλες οι επίμαχες σκηνές έχουν δύο κοινούς παρονομαστές: τη Βίβιαν-Νάντια Κοντογεώργη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: