ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πώς θα είναι ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο;

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάρτιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

ΚΡΙΟΣ
Δεσμευμένοι


Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκαύτης αναμένεται για την ερωτικά σας ο δεύτερος μήνας του 2014. Η παρουσία του Ήλιου, κυβερνήτη της αισθηματικής σας ζωής, στους Ιχθύες προμηνύει προβλήματα, που ακόμα και αν είναι αντιμετωπίσιμα, θα σας πιέζουν και θα σας αγχώνουν. Συγχρόνως, ο Άρης από την 1η του μήνα γυρνά ανάδρομος και ως εκ τούτου ίσως κάποια σχέδια που αφορούν άμεσα στη σχέση σας ματαιωθούν ή ανασταλούν. Η παρουσία του Ερμή ως τις 18/3 και της Αφροδίτη από τις 5/3 στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι η κοινωνική ζωή θα είναι πηγή ανανέωσης τόσο για το πνεύμα σας όσο και για τη σχέση σας. Στις 20/3 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σε μεγάλο βαθμό θα πάρετε τα πάνω σας. Αν σε κάτι αξίζει να επενδύσετε αυτό το μήνα στη σχέση σας είναι η επικοινωνία. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Άρη (14/3), τον Δία (26/3) και τον Πλούτωνα (28/3) μπορούν να βοηθήσουν αυτό τον σκοπό ενώ ευνοούνται ταξίδια και εκδρομές.

Αδέσμευτοι
Με συννεφιές και μπουρίνια αναμένεται ο καιρός τον Μάρτιο όσον αφορά στα αισθηματικά σας. Από τη μία η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες σας ωθεί προς έναν απολογισμό και από την άλλη, η ανάδρομη πορεία του Άρη στο Ζυγό σας βάζει σε μια αναμονή. Η παρουσία του Ερμή ως τις 18/3 και της Αφροδίτης από τις 5/3 δείχνει ότι μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα υπάρχουν ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες ωστόσο θα είναι λογική που θα σας ωθεί να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο παρά το συναίσθημα. Από τις 18/3 που ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ένα πρόσωπο από τα παλιά και πιθανόν σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον τομέα τον σχέσεων να ανάψετε τα φωτά του γυρισμού σε έναν/ μια πρώην. Από τις 20/3 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και ίσως υπάρξουν κάποιες ενδείξεις ότι η άνοιξη έρχεται στη ζωή σας. Η αλήθεια όμως είναι ότι καθυστερεί ακόμα και το μάθημα που καλείστε να πάρετε αυτό το μήνα είναι να πως για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε στον έρωτα πρέπει να αποκτήσετε πιο ισχυρές άμυνες σε αυτό που δεν θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεσμευμένοι

Από τις 5/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα αισθανθείτε πιο όμορφα με την εικόνα σας ενώ το μέγα διεγερτικό σας θα είναι ο έλεγχος και η εξουσία. Σαφώς, και με τον Κρόνο στον Σκορπιό η σχέση σας περνάει κρίση όμως με τον Ήλιο ως τις 20/3 και τον Ερμή από τις 18/3 στο ζώδιο των Ιχθύων θα επιδιώξετε ένα θαύμα. Η Πανσέληνος στις 16/3 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι στα αισθηματικά σας χρειάζεστε πρόγραμμα και πολύ πιθανόν να βάλετε σε σειρά συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Με τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ίσως νιώσετε ότι προβλήματα του/της συντρόφου σας να σας οδηγούν σε ένα αδιέξοδο ή να ταράζουν τις ισορροπίες της καθημερινότητας σας. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 2/3, 11/3, 22/3 και 29/3 ενώ οι πιο ευνοϊκές είναι 14/3, 18/3, 26/3, 29/3.

Αδέσμευτοι
Αισθηματικά είστε από τους πιο ταλαιπωρημένους του ζωδιακού αφού με τον Κρόνο στον οίκο των σχέσεων έχετε κουραστεί να αγαπάτε για δύο και να συγχωρείτε λάθη και πλέον νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι που έπρεπε να είχατε κάνει από καιρό, να γίνετε πιο αυστηροί στις επιλογές σας. Δεν παύει να σας λείπει το «εμείς» και το «μαζί» και με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 16/3 θα αξιολογήσετε κατά πόσο μια ερωτική ευκαιρία μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Με τον Ερμή ως τις 18/3 και την Αφροδίτη από τις 5/3 στον Υδροχόο ίσως ερωτικά σας θέλξει άτομο που είτε η επαγγελματική του ιδιότητα σας γοητεύει είτε που πάει κόντρα στο μέχρι τώρα κοινωνικό σας προφίλ. Από τις 18/3 που ο Ερμής, κυβερνήτης των αισθηματικών σας, εισέρχεται στους Ιχθύες ίσως αρχίσετε να ξανά κάνετε όνειρα για τον έρωτα ή απλά να πλάθετε σενάρια που αν και φανταστικά σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουν ευεργετική επίδραση. Θετικές μέρες για τα αισθηματικά σας είναι 14/3, 18/3, 26/3 και 29/3.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεσμευμένοι

Με τον Άρη στον 5ο οίκο το ηθικό σας στα αισθηματικά είναι ακμαίο. Η ανάδρομή φορά του από τις 1/3 μπορεί κάποιες φορές να φέρνει τα πάνω - κάτω με καθυστερήσεις και αναβολές πιθανόν λόγω μειωμένης ενεργητικότητας, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξανακάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας διασκεδάζουν μέσα στη σχέση σας. Με τον Ήλιο ως τις 20/3 και τον Ερμή από τις 18/3 στους Ιχθύες αντίστοιχα αν έχετε την τάση να ξενοκοιτάτε, τότε είναι καλό να προσέχετε γιατί πιθανόν λάθη και ατασθαλίες ίσως πλήξουν την εικόνα και τη φήμη σας. Από τις 5/3 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, δείχνοντας ότι ταξίδια, βόλτες και εκδρομές που μπορούν να φέρουν ένα αέρα αλλαγής ή ανανέωσης στη σχέση σας θα σας κλείνουν το μάτι. Γύρω στις 22/3 με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως ένα φλερτ γεμίσει με ελπίδα τα όνειρα σας αλλά και με εφιάλτες την πραγματικότητα σας. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 14/3, 26/3, 28/3.

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη ανάδρομο από τις 1/3, υπάρχει η τάση να κάνετε κινήσεις που αν και σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι υποτονικές και γεμάτες αναποφασιστικότητα μπορούν να πετύχουν το στόχο τους που δεν θα είναι άλλος από το να ανοίξετε την πόρτα σε σχέση του παρελθόντος. Με τον Ερμή ως τις 18/3 και την Αφροδίτη από τις 5/3 στον Υδροχόο αντίστοιχα στον έρωτα τον Μάρτιο θα είστε απρόβλεπτοι και ίσως εκπλήξετε ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό σας. Συγνώμες, ωραία λόγια μα κι ανακρίβειες και ψέματα θα ακουστούν από τις 18/3 που ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες. Αποφύγετε να κάνετε κάποια προσέγγιση ή πρόταση γύρω στις 11/3 γιατί καραδοκεί η απόρριψη ενώ γύρω στις 22/3 με τον Ερμή σε σύνοδο σε Ποσειδώνα μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά και προσέχετε μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα σας ρίξουν στα μάτια προσώπων που σέβεστε ή εκτιμάτε. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 14/3, 26/3 και 28/3.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεσμευμένοι

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό στερείστε τον έρωτα ή δεν τον απολαμβάνετε όπως παλιά. Επιπλέον, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β' η σχέση σας υπόκειται σε αργές μα καθοριστικές αλλαγές. Αν και το κλίμα σε γενικές γραμμές είναι βαρύ με τον Ήλιο ως τις 20/3 και τον Ερμή από τις 18/3 στους Ιχθύες υπάρχει η τάση να κάνετε τα στραβά μάτια στα άσχημα και να δείτε πως μπορείτε να πλεύσετε σε πελάγη ευτυχίας. Πολύ πιθανόν να κάνετε ταξίδια και εκδρομές. Η παρουσία τη Αφροδίτης από τις 5/3 στον Υδροχόο δείχνει ότι η σεξουαλική σας ζωή ανανεώνεται και οι ερωτικές σας επιθυμίες είναι πιο σφοδρές. Ενδεχομένως όμως να καταληφθείτε από συναισθήματα ζήλιας και αποκλειστικότητας που θα δυσκολευτείτε να περιορίσετε. Η καλύτερη μέρα του μήνα για εσάς είναι 18/3 ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται γύρω στις 11/3, 22/3 και 29/3.

Αδέσμευτοι
Στις 2/3 ο Κρόνος, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των αισθηματικών σας, γυρνά ανάδρομος ενώ στις 6/3 ο Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιο σας, γυρνά σε ορθή φορά. Ως εκ τούτου αν και αυτόν τον μήνα θα υπάρχει εύνοια σε ανοίγματα επαγγελματικά και πάσης φύσεως νέα ξεκινήματα στον έρωτα πολύ πιθανόν η εκ νέου ανάληψη κάποιων υποχρεώσεων να είναι αιτία για να αποτραβηχτείτε από τον ερωτικό στίβο. Από την άλλη, αν εδώ και καιρό έχετε πει τέρμα στα επιπόλαια φλερτ και τα παιγνίδια στον έρωτα, καθότι σας έχουν κοστίσει ακριβά, ίσως στραφείτε προς άτομο που στο παρελθόν κάτι πήγε στραβά μαζί του επιδιώκοντας μια σοβαρή επανεξέταση. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 5/3 θα είναι έντονη η τάση για πάση φύσεως βολιδοσκοπήσεις, μυστικές σχέσεις και ερωτικές εξομολογήσεις. Πολύ πιθανόν γύρω στις 18/3 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό κάποια πράγματα να γίνουν πιο ξεκάθαρα. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 29/3.

ΛΕΩΝ
Δεσμευμένοι

Την άνοιξη στην σεξουαλική σας ζωή φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται την 1η του μήνα. Χαρά, ηδονή και ανεβασμένη ερωτική διάθεση δείχνει και η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες ως τις 20/3. Συγχρόνως, η Αφροδίτη από τις 5/3 στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθά να ξεκαθαρίσετε θέματα με το έτερο ήμισυ και να νιώσετε καθαρά πόσο σας θέλει. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από την 1/3 δείχνει την τάση να κάνετε ταξίδια σε μέρη που έχετε ξαναπάει αλλά εγκυμονεί εντάσεις και διαφωνίες που θα υποδεικνύουν την ανάγκη εξισορρόπησης αντιθέσεων στον τρόπο που επικοινωνείτε. Από τις 20/3 ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, εισέρχεται στον επίσης πύρινο Κριό και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο έντονο ενώ θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που θερμαίνουν το μεταξύ σας κλίμα. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για εσάς είναι 1/3, 3/3, 13/3 που ο κυβερνήτης σας κάνει ευμενείς όψεις με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο αντίστοιχα.

Αδέσμευτοι
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την 1η του μήνα έρχεται να ζωντανέψει όνειρα κρυφά, να διεγείρει τη λίμπιντο και να ικανοποιήσει ερωτικά απωθημένα. Σε αυτό το σκοπό βοηθά και η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες ως τις 20/3 σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ήλιο (1/3), τον Πλούτωνα (3/3) και τον Κρόνο (13/3). Παράλληλα, η παρουσία της θεάς του έρωτα, της Αφροδίτης, από τις 5/3 στον Υδροχόο σας ωθεί πολύ ξαφνικά και ανέλπιστα να βρείτε το άλλο σας μισό. Ιδιαίτερα ευμενές προς αυτόν τον σκοπό είναι το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στις 18/3. Η ανάδρομή πορεία του Άρη την 1η του μήνα στο Ζυγό ευνοεί να επαναφέρετε στην επικοινωνιακή σας φαρέτρα μηχανισμούς που είχατε αφήσει και συγχρόνως σας δείχνει ότι μέσα από λάθη, δυσκολίες και αμφιβολίες θα βρείτε τον δρόμο στον έρωτα και την αγάπη γιατί είστε γεννημένοι και για τα δυο. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 1/3, 3/3, 13/3, 18/3.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεσμευμένοι

Με τη νεφελώδη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ο Μάρτης κάνει ποδαρικό με μπερδέματα και όνειρα ανοίγοντας την πόρτα στην χαρά μα και στη σύγχυση και την απιστία. Η παρουσία του Ήλιου ως τις 20/3 ευνοεί ευχάριστα γεγονότα μέσα στη σχέση ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Δία (1/3), τον Πλούτωνα (3/3) και τον Κρόνο (13/3) δείχνουν ότι σε μεγάλο βαθμό θα είστε μια χαρά μέσα σε ένα γενικότερο όμως κλίμα ασάφειας και αμφιβολίας για την πορεία της σχέσης σας. Γύρω, στις 22/3 η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα δείχνει απογοητεύσεις στα αισθηματικά σας και καλό είναι να αποφύγετε να ωραιοποιήσετε πρόσωπα και καταστάσεις ή να αναζητήσετε τη φυγή από τα προβλήματα της σχέση σας με τρόπο που τελικά θα τα περιπλέξει περισσότερο. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 14/3, 26/3 και 28/3 ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 11/3 και στις 22/3.

Αδέσμευτοι
Ένας ελπιδοφόρος μήνας είναι ο Μάρτης για εσάς αφού η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στο ζώδιο του Ιχθύες υπόσχεται το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στα αισθηματικά σας. Με τον ανάδρομο Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο τον τομέα των συναισθηματικών σας αποκτημάτων ίσως θελήσετε να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο που έχετε «χάσει» και με τον Ήλιο ως τις 20/3 και τον Ερμή από τις 18/3 στους Ιχθύες αντίστοιχα ίσως νιώσετε ότι τα γεγονότα σας δείχνουν ότι δεν μπορείτε να το ξεχάσετε. Από την άλλη, η παρουσία τη Αφροδίτης από τις 5/3 στον Υδροχόο δείχνει ότι πιθανόν να συναντήσετε τον έρωτα στη δουλειά ή σε μέρος που πηγαίνετε σχεδόν καθημερινά. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και οι συνθήκες να μην βοηθούν για να διαλέξετε ποιο από τα δύο σας ταιριάζει καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση, κινηθείτε διερευνητικά και ιδιαίτερα γύρω στις 22/3 αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί ίσως αποδειχθούν απατηλά.

ΖΥΓΟΣ
Δεσμευμένοι

Συντροφικοί από τη φύση με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι δίπλα στο ταίρι σας μπορείτε να προχωράτε με θάρρος στη ζωή. Η ανάδρομη φορά του ωστόσο από την αρχή του μήνα ίσως φέρει κάποια προβλήματα και για αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και ιδιαίτερα αν αυτές είναι μετά από παρότρυνση του έτερου ήμισυ. Η παρουσία του Ερμή ως τις 18/3 και της Αφροδίτης από τις 5/3 στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου αντίστοιχα υπόσχονται πολλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά με τον/την σύντροφο σας, να διασκεδάσετε και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Ταξίδια, έξοδοι, και η ενασχόληση με χόμπι θα σας ευχαριστήσουν και θα έχουν θετική επίδραση στη σχέση σας. Από τις 20/3 η είσοδος του Ηλίου στον Κριό, φωτίζει τις θετικές πτυχές της σχέσης σας και προοιωνίζει ευχάριστα γεγονότα. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 14/3 και 18/3 ενώ προσοχή απαιτείται γύρω στις 2/3, 22/3 και 29/3.

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο από το Δεκέμβριο δρομολογείτε σχέδια και κάνετε βήματα που σχετίζονται με την αισθηματική ζωή. Ωστόσο από τις 1/3 ως και τις 20 Μαΐου ο Άρης θα είναι ανάδρομος, γεγονός που θα φέρνει δυσκολίες, αναβολές και καθυστερήσεις σε αυτά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην υγεία σας και καλό είναι να μην υποκύψετε στο ενδιαφέρον κάποιου αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για εσάς. Η παρουσία τόσο του Ερμή ως τις 18/3 όσο και της Αφροδίτης από 5/3 στο ζώδιο του Υδροχόου υπόσχεται εκπλήξεις, απρόσμενες γνωριμίες και αναπάντεχα ευχάριστα γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή. Γύρω στις 18/3 το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, με τον Ουρανό, που κυβερνά τα ερωτικά σας προμηνύει έναν έρωτα κεραυνοβόλο ή μια ουρανοκατέβατη αισθηματική χαρά. Τέλος, στις 20/3 ο Ήλιος εισέρχεται στον οίκο των σχέσεων τονίζοντας την επιθυμία να δεσμευτείτε. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 14/3 και 18/3.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεσμευμένοι

Σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, βάρη, ευθύνες, προβλήματα με την εργασία και σε κάποιες περιπτώσεις με την υγεία εξαιτίας των επιρροών που δέχεστε από τον Κρόνο στον Σκορπιό και τον Άρη στον Ζυγό η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα φέρνει χαρά μέσω του έρωτα. Ο 5ο οίκος που σχετίζεται με την ερωτική ζωή, τα παιδιά και τη διασκέδαση αυτόν τον μήνα είναι έντονα ενεργοποιημένος τόσο από την Νέα Σελήνη (1/3), τον Ήλιο (ως τις 20/3) και τον Ερμή (από τις 18/3) στους Ιχθύες. Όμορφες στιγμές και ευτυχή γεγονότα που θα ζήσετε αυτόν τον μήνα θα τα αναπολείτε στον μέλλον με αγάπη και χαρά. Μικροκαβγαδάκια και εντάσεις θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του μήνα ιδιαίτερα γύρω στις 2/3 και 29/3 όπως και κάποιες περίεργες καταστάσεις γύρω στις 22/3 ωστόσο ο Μάρτης στο σύνολο του χρωματίζεται από υπέροχες ερωτικές στιγμές. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 3/3 και 18/3.

Αδέσμευτοι
Είστε επίμονοι, αποφασιστικοί και μπορείτε να σηκώνεστε και να ξεκινάτε πάλι από την αρχή. Αυτό το μήνα θα έχετε την απαιτούμενη δύναμη να διεκδικήσετε τον έρωτα μα και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που πιθανόν να σχετίζονται με θέματα εργασίας ή υγείας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την 1η του μήνα υπόσχεται μια νέα αρχή στο κεφάλαιο «έρωτας» της ζωής σας. Μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία ικανή να σας ταξιδέψει μακριά από τα λάθη του παρελθόντος και τα προβλήματα του παρόντος έρχεται στη ζωή σας. Η παρουσία του Ηλίου ως τις 20/3 στους Ιχθύες αναδεικνύει την αξία του έρωτα στη ζωή σας και κλέβει την προσοχή σας από άλλα θέματα που σας απασχολούν. Στις 18/3 η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες δείχνει ότι το μυαλό σας θα δουλεύει αποκλειστικά για ό, τι σχετίζεται με χαρά, έρωτα και ευτυχία και υποδεικνύει όμορφες γνωριμίες, μαγευτικές βόλτες και ερωτικά ταξίδια. Γύρω στις 22/3 προσέχετε μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα ή παρερμηνεύσετε στάσεις και καταστάσεις. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 3/3,18/3, 26/3 και 28/3.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεσμευμένοι

Νέα ξεκινήματα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας που φέρνουν ελπίδα και χαρά υπόσχεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την 1η του μήνα. Η παρουσία τόσο του Ήλιου (ως τις 20/3) και του Ερμή (από τις 18/3) στους Ιχθύες αντίστοιχα δείχνει την ανάγκη να φτιάξετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο σας και να ζήσετε όμορφες στιγμές σε αυτόν. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 5/3 ευνοεί μέσα από αποκαλυπτικές συζητήσεις, διαφορετικά ενδιαφέροντα και ταξίδια-έκπληξη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να επικοινωνήσετε χωρίς φόβο ή συστολή. Συγχρόνως, από τις 6/3 ο κυβερνήτης σας ο Δίας, που βρίσκεται στον 8ο ηλιακό οίκο, γυρνά ορθόδρομος και υπόσχεται αυξημένη χαρά στον σεξουαλικό τομέα και αισιοδοξία που επηρεάζει θετικά το ταίρι σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Στις 20/3 ο Ήλιος εισέρχεται στον δυναμικό Κριό και η ερωτική σας ζωή γίνεται ακόμα πιο έντονη και φλογερή. Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα για εσάς είναι στις 1/3 και στις 26/3.

Αδέσμευτοι
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την 1/3 δείχνει ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με το σπίτι ή την επαγγελματική εστία και η παρουσία του Ήλιου ως τις 20/3 στους Ιχθύες δείχνει ότι σχετικά θέματα θα απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας. Από την άλλη, η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/3 στον Υδροχόο ευνοεί γνωριμίες, φλερτ και αισθηματικές προσεγγίσεις. Πολύ πιθανόν σε ένα ταξίδι αστραπή ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να γνωρίσετε ένα πρόσωπο και το ενδιαφέρον που θα σας προκαλέσει να γίνει η βενζίνη για να αρχίσει να κινείται το όχημα του έρωτα στη ζωή σας. Επιπλέον, η ορθοδρόμηση του Δία από τις 6/3 δείχνει ότι δεσμευμένοι ή μη, το σεξ δεν θα λείπει από τη ζωή σας, αντίθετα θα είναι πεδίο χαράς και ευτυχίας. Από τις 20/3 ο Ήλιος εισέρχεται στον 5ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει τον αισθηματικό τομέα δείχνοντας ότι το ενδιαφέρον σας από τότε στρέφεται στον έρωτα και μάλιστα με φόρα, ένταση και σφοδρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεσμευμένοι

Στις 3 Μαρτίου ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της χαράς, ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σας, γυρνά σε ορθή φορά. Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για να έρθετε πιο κοντά με το/ την σύντροφο σας και αν είστε σε γάμο, να κάνετε ένα δεύτερο παιδί, να προχωρήσετε σε μια συνεργασία ενώ αν είστε σε σχέση να παντρευτείτε ή να κάνετε οποιαδήποτε βήμα που θα σηματοδοτεί την εξέλιξη της. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης, στον 2ο ηλιακό οίκο, ευνοεί να αποκτήσετε εντελώς απροσδόκητα κάτι μέσα στη σχέση σας που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επιπλέον, αν και με τον Άρη στο Ζυγό και μάλιστα ανάδρομο θα έχετε αυξημένα καθήκοντα και έγνοιες με άτομα ιεραρχικά ή ηλικιακά μεγαλύτερα, με τον Ερμή ως τις 18/3 στους Ιχθύες η επικοινωνία με το ταίρι σας θα σας βοηθά να ηρεμείτε και κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας. Ευνοούνται ταξίδια αναψυχής και μίνι εκδρομές.

Αδέσμευτοι
Πολλά πράγματα στη ζωή σας, αντίθετα από ό, τι θα θέλατε, δεν κυλούν ρολόι. Τον Μάρτιο με τον Άρη και τον Κρόνο σε ανάδρομη φορά από τις 1/3 και 2/3 αντίστοιχα καίριοι τομείς για τη ζωή σας όπως είναι η καριέρα, η κοινωνική σταδιοδρομία και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες θα συναντούν δυσκολίες, καθυστερήσεις και εμπόδια. Σε αντιδιαστολή, η ορθοδρόμηση του Δία στις 6/3, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων δείχνει ότι πατάτε συμπλέκτη, αφήνετε την όπισθεν και βάζετε πρώτη για σχέση. Σε αυτό το σκοπό βοηθά και η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την 1/3 που δείχνει ότι επικοινωνιακά θα κάνετε ένα νέο άνοιγμα, το οποίο θα υποστηριχθεί από την παρουσία του Ηλίου (ως τις 20/3) και του Ερμή (από τις 18/3) στους Ιχθύες. Φλερτ, γνωριμίες και επαφές θα γίνονται με άνεση ενώ περίεργες συμπτώσεις και σημάδια θα σας δείχνουν το δρόμο για τον έρωτα. Προσοχή χρειάζεται στις 11/3, 22/3 και 29/3.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεσμευμένοι

Αν και επίσημα η άνοιξη αρχίζει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20 Μαρτίου, εντούτοις σχεδόν ολόκληρος ο Μάρτης λογίζεται για εσάς ανοιξιάτικος όσον αφορά τα αισθηματικά και αυτό γιατί η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη από τις 5/3 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Ο έρωτας και η σχέση σας γίνεται το πεδίο που θα θελήσετε να φέρετε αέρα αλλαγής και να κάνετε πράγματα που θα σπάσουν τη ρουτίνα και θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον για το ταίρι σας ζωντανό. Η Πανσέληνος στις 16/3 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι σχετικά με τη σεξουαλική ζωή θα πάρετε αποφάσεις που υπαγορεύει η λογική, προκειμένου αυτή να βελτιωθεί. Η ανάδρομη φορά του Άρη από τις 1/3 στο Ζυγό δείχνει την τάση να πάρετε πρωτοβουλίες για να επαναφέρετε τη σχέση σας στο δρόμο που θέλετε και αν και θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες, προβληματισμοί και δυσκολίες ωστόσο μπορείτε να πετύχετε ισορροπίες και να μην καλυφθείτε μέσα σε ουτοπίες και αδιέξοδες καταστάσεις. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 14/3, 18/3 και 26/3. Προσέχετε γύρω στις 11/3 και 22/3.

Αδέσμευτοι

Ο μήνας ξεκινά με τον Κρόνο στις 2/3 να γυρνά ανάδρομος και να φέρνει προβλήματα στον ήδη επιβαρυμένο τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας εξέλιξης, αυτό όμως δεν σας σταματά από το να διεκδικήσετε τον έρωτα. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 5/3 δείχνετε ότι είστε διαθέσιμοι για καινούργιες ερωτικές εμπειρίες και νέες ιστορίες ξεκινούν. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό σε ανάδρομη φορά από τις 1/3 ίσως σε κάποιες περιπτώσεις μπλοκάρει τις κινήσεις σας και νιώθετε ότι δεν είστε σίγουροι για κάποια βήματα προσέγγισης σας. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας ως τις 18/3 βοηθά να αναπληρώσετε κάποιες αδυναμίες σας μέσα από την άνεση σας στην επικοινωνία. Προσέχετε τις ενέργειες σας γύρω στις 2/3, στις 11/3, στις 22/3 και στις 29/3 γιατί ίσως απογοητευτείτε. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 14/3, 18/3, 26/3 και 28/3.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεσμευμένοι

Αυτό τον μήνα γιορτάζετε! Πολλοί έχετε γενέθλια μα συγχρόνως γιορτάζετε γιατί έχετε στη ζωή σας το ταίρι σας. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την 1η του μήνα ο Μάρτης ξεκινά με εύθυμη μουσική και χαρά για μια νέα αρχή. Θέλετε τα όνειρα σας να κάνετε πραγματικότητα και μια - μια τις ευχές σας να δείτε να ζωντανεύουν μπροστά σας. Σε ό, τι σχετίζεται με έρωτα, παιδιά και διασκέδαση ο Δίας ανάβει πράσινο φώς αφού από τις 6/3 γυρνά σε ορθή φορά και παίρνετε φόρα και πάτε για πράγματα όμορφα και μεγάλα. Η παρουσία του Άρη στον 8ο οίκο δείχνει ότι η σεξουαλική ζωή είναι έντονη και ενεργή όμως λόγω της ανάδρομης της φοράς του από την 1/3 ίσως σε σχέση με πριν να είναι λιγότερο ζωηρή. Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης από τις 5/3 στον Υδροχόο δείχνει ότι για κάποια θέματα που αφορούν την αισθηματική σας πότε θα αγχώνεστε και πότε θα τα παίρνετε πιο χαλαρά. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 14/3, 26/3 και 28/3. Προσοχή στις 11/3 και 22/3.

Αδέσμευτοι
Με την Νέα Σελήνη την 1η Μάρτη ανοίγει μια περίοδος στη ζωή σας που υποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για θαύματα. Αν ακόμα χαραμίζετε τα δάκρυα σας για άτομα που δεν αξίζουν τίποτα ή που γκρέμισαν τις άμυνες σας με τον Δία σε ορθή φορά από τις 6/3 μπορείτε να βρείτε κάποιο άλλο άτομο να αγαπήσετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ο Δίας σας παρέχει εύνοια, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σε ανάδρομή φορά ίσως κάποιο άτομο επανέλθει στη ζωή σας είτε μόνο για το σεξ είτε γιατί υπάρχει κάποια μοιραία έλξη. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 5/3 δείχνει ότι τον Μάρτιο χρειάζεται να βάλετε τέλος σε ό, τι σας περιορίζει. Πολύ πιθανόν να κλείσετε μια πόρτα που σχετίζεται με το παρελθόν εντελώς ξαφνικά, εκεί που νομίζατε ότι μπορούσατε να προχωρήσετε μια χαρά. Οι πιο ευνοϊκές μέρες του μήνα είναι 14/3, 26/3 και 28/3. Προσέχετε ιδιαίτερα στις 11/3 που καιροφυλακτεί η απογοήτευση και στις 22/3 που τα ψέματα θα είναι στις επάλξεις.

astrology.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: