ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τα παιχνίδια της ζωής: Ότι κάνει στο σίριαλ, κάνει και στην ζωή της!!!

Ένα μεγάλο έρωτα με... προδοσία βίωσε και στην ζωή της η τηλεοπτική Καρολάιν, όπως δηλαδή και στο τουρκικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Η Γερμανίδα καλλονή...
Wilma Elles πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο τουρκικό σίριαλ «Προδοσία» και έχει καταφέρει να κάνει τον τουρκικό Τύπο να αναφέρεται συνεχώς στην προσωπική της ζωή.
Κι αυτό γιατί η τηλεοπτική πέτρα του σκανδάλου που στο σίριαλ ο πρωταγωνι¬στής εγκαταλείπει τη σύζυγο του για χάρη της, έτσι και στην πραγματικότητα, εγκατέλειψε τον τότε σύντροφο της, εξαιτίας ενός άλλου άντρα και μάλιστα πολύ ισχυρού. Αποτελούσε ένα από τα πιο πολυφωτογραφιζόμενα ζευγάρια της Τουρκίας με τον αθλητικογράφο, Levent Ozcelikten, μέχρι που στην ζωή της μπήκε ο Kerem Gogus, ένας Τούρκος μεγιστάνας.
Η «Καρολάιν» αποφάσισε να τινάξει όλη την προηγούμενη ζωή της στον αέρα και να ξεκινήσει μια νέα με τον Τούρκο μεγιστάνα δίνοντας στον Τύπο το μέγα σκάνδαλο.

Ποιος είναι ο Τούρκος μεγιστάνας που της «άλλαξε» τη ζωή; 
Γόνος και συνεχιστής μιας από τις ευυπόληπτες οικογένειες της Τουρκίας, που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως στον χώρο των Real Estates και όχι μόνο. Μορφωμένος, με σπουδές και μεταπτυχιακά στα καλύτερα πανεπιστήμια της Τουρκίας, της Αμερικής αλλά και της Ευρώπης.

Πηγή: Ciao
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: