ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Χαρούμενος με τον αποκλεισμό του ΟΣΦΠ ο Σαμαράς! Γλίτωσε λέει τα έξοδα της φωταγώγησης του Πειραιά!

Με το στόμα ανοιχτό κυριολεκτικά έμειναν οι συνεργάτες Αντώνη Σαμαρά μόλις αντίκρισαν τον γνωστό για τα Ολυμπιακά του αισθήματα πρωθυπουργό να...
πανηγυρίζει ένθερμα τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το champions league που προκλήθηκε από την ήττα με 3-0 των ερυθρολεύκων από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός προτίμησε να παρακολουθήσει ολόκληρο τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με στενούς συνεργάτες του και σε κάθε γκολ της Μάντσεστερ όπως καταγγέλλουν οι συνεργάτες του δεν έδειχνε να λυπάται ιδιαίτερα όπως όλοι θα περίμεναν.

Και να ήτανε μόνο αυτό; Μόλις έληξε το ματς και ενώ όλοι ήταν σίγουροι πως θα βλέπανε τον Αντώνη Σαμαρά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της αρνητικής έκβασης του αγώνα για τον Ολυμπιακό, αντ’ αυτού τον είδανε έντονα απορημένοι να πανηγυρίζει έξαλλα την νίκη της Μάντσεστερ και τον αποκλεισμό της ομάδας που υποστηρίζει!

Όπως ήτανε φυσικό δεν άντεξαν και ρώτησαν επίμονα τον πρωθυπουργό για ποιόν λόγο πανηγυρίζει την ήττα της ομάδας του, του Ολυμπιακού.

Ο Αντώνης Σαμαράς τότε διέκοψε για λίγο τους πανηγυρισμούς για την νίκη της Μάντσεστερ και απάντησε με χαμόγελο και ανακούφιση στους συνεργάτες του:

«Είμαι Ολυμπιακός και το ξέρετε. Όμως αν σήμερα ο Ολυμπιακός πέρναγε στην επόμενη φάση του champions league, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος (νυν δήμαρχος Πειραιά) θα φωταγωγούσε πάλι την πόλη του Πειραιά για να γιορτάσει την πρόκριση όπως είχε κάνει και μετά την νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς. Θέλατε πάλι να είχαμε περιττά έξοδα; Η χώρα πρέπει να σωθεί. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για σπατάλες. Βάζω το πατριωτικό συμφέρον πάνω από το οπαδικό. Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού σήμερα δίνει μεγάλη ανάσα στην οικονομία της χώρας μας. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που πανηγυρίζω ήττα και αποκλεισμό της ομάδας μου».


komikotragiko

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: