ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι πιο αστείοι νόμοι για το σεξ- Ποιοι είναι και σε ποιες χώρες έχουν ψηφισθεί

Με πολλούς επιθετικούς προσδιορισμούς χαρακτηρίζονται διάφοροι νόμοι που θεσπίζονται κατά καιρούς. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων.

Διαβάστε ποιοι και σε ποιες χώρες έχουν ψηφισθεί ακόμη και από τα Κοινοβούλια οι πιο αστείοι νόμοι που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Στο Μέριλαντ των ΗΠΑ οι μηχανές με κέρματα δεν επιτρέπεται να πωλούν προφυλακτικά εκτός αν βρίσκονται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη ποτέ που προορίζονται για κατανάλωση μέσα στον ίδιο χώρο.
Στην πολιτεία της Γιούτα τα πρώτα ξαδέρφια επιτρέπονται να παντρεύονται με την προϋπόθεση να διανύεις τα 65 χρόνια.
Στην Αϊόβα τα φιλιά απαγορεύεται να διαρκούν πάνω από 5 λεπτά.
Στο Λίβερπουλ, υπάρχει τοπικός νόμος που ορίζει ότι στα καταστήματα με τροπικά ψάρια και μόνο επιτρέπεται να είναι τόπλες οι πωλήτριες.
Στο Σάντα Κρουζ της Βολιβίας ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του και τη μητέρα της ταυτόχρονα.
Στο Μπαχρέιν οι άντρες γυναικολόγοι επιτρέπεται να εξετάσουν μια γυναίκα ασθενή, αλλά δεν επιτρέπεται να κοιτάζει απευθείας τη γυναίκα ή τα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Η εξέταση γίνεται εξολοκλήρου μέσω καθρέφτη.
Οι Μουσουλμάνοι δεν πρέπει να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει, ακόμα και αν είναι νεκροθάφτες. Σε κάθε περίπτωση τα όργανα των νεκρών θα πρέπει να καλύπτονται.
Στην Ινδονησία αν συλληφθεί κάποιος να αυτοικανοποιείται του επιβάλλεται ποινή αποκεφαλισμού.
Στο Χονγκ Κονγκ μια γυναίκα που έχει απατηθεί επιτρέπεται να σκοτώσει τον άντρα της που είναι μοιχός, αρκεί να μη χρησιμοποιήσει κάποιο όπλο. Επιτρέπεται δηλαδή να τον σκοτώσει μόνο με τα χέρια της. Ωστόσο, την ερωμένη μπορεί να την σκοτώσει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: