ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δήμαρχος εμπλέκεται σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων!!!

Κατηγορείται ότι πρότεινε σε φτωχούς μετανάστες να τους πληρώσει το ποσό των 40.000 ευρώ για να αγοράσει από εκείνους ένα...
κομμάτι ήπατος, καθώς είχε ανάγκη από μία μεταμόσχευση.

Ο λόγος για έναν 61χρονο εύπορο δήμαρχο από το Λίβανο που συνελήφθη στην Ισπανία, ενώ πρόκειται για την πρώτη απόπειρα διακίνησης οργάνων σε αυτήν την χώρα που θεωρείται πρωτοπόρα στον τομέα των μεταμοσχεύσεων.

«Είναι η πρώτη υπόθεση που έχουμε αναγνωρίσει», εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου ο διευθυντής της εθνικής αστυνομίας, Ιχνάθιο Κοσίδο.

Συνολικά πέντε άνθρωποι συνελήφθησαν. Ο δήμαρχος συνελήφθη στις 3 Ιανουαρίου στο αεροδρόμιο της Βαλένθια και οι υπόλοιποι στο διάστημα των 15 ημερών που ακολούθησε.

Τρεις εκ των συλληφθέντων είναι λιβανικής υπηκοότητας που κατοικούν στην Ισπανία και πρόκειται για πρόσωπα από το περιβάλλον του δημάρχου.

Ο τέταρτος είναι ένας Παλαιστίνιος που επίσης ζει στην Ισπανία εδώ και 48 χρόνια, διευκρίνισε η επικεφαλής των ερευνών, Εστέρ Μαλδονάδο.

Όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και κάποιοι εξ αυτών χρειάστηκε να παραδώσουν τα διαβατήριά τους, προσέθεσε η ίδια.

Σημειώνεται ότι το εμπόριο οργάνων τιμωρείται στην Ισπανία με κάθειρξη 12 ετών.

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: