ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ: Πήρε το κινητό της για να δει αν τον απατάει και ανακάλυψε ότι…

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας στις ΗΠΑ, όταν πήρε στα χέρια του το κινητό της αγαπημένης του….
Οι υποψίες του πως η καλή του τον απατούσε...
και η περιέργεια του να ανακαλύψει την αλήθεια, τον έφεραν αντιμέτωπο με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα!
Ο υποψιασμένος άντρας σοκαρισμένος, διαπίστωσε βιντεοσκοπημένο υλικό με την 32χρονη σύντροφο του να ασελγεί σε ένα…. 4χρονο κορίτσι!
Τι και αν η παιδόφιλη του ζήτησε να πατήσει delete στα απάνθρωπα βίντεο, ο τυχερός μεσ” την ατυχία του «πρωταγωνιστής» χωρίς δεύτερη σκέψη, κατήγγειλε την κοπέλα του στην αστυνομία.
«Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τα δικά μου παιδιά. Δεν θέλω να συμβεί σε κανενός το παιδί» τόνισε χαρακτηριστικά ο άντρας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Αστυνομικοί συνέλαβαν την Τανάι Φόρτμαν στο Σπρίνγκμπορο του Οχάιο και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες που σχετίζονται με παιδική πορνογραφία.
Εκτός από τα διεστραμμένα γούστα, εντύπωση προκάλεσε ωστόσο και το θράσος της 32χρονης η οποία απέδωσε τις περίεργες ορέξεις της.. στην εργασία της και σε χάπια αδυνατίσματος !
Η Φόρτμαν είπε στην αστυνομία πως εργαζόταν για λογαριασμό ενός ηλεκτρονικού sex shop και πως της είχε ζητηθεί από τους εργοδότες της να τραβήξει τα επίμαχα βίντεο!

Παράλληλα, η Φόρτμαν όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται να κατέγραψε τα βίντεο εξαιτίας… «μεγάλης κατανάλωσης χαπιών για απώλεια βάρους που την άφησαν αναίσθητη.»
Η Φόρτμαν κρατείται στη φυλακή της κομητείας Γουόρεν.

aniwthoi

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: