ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Βαλς με δώδεκα θεούς»: Τα νέα επεισόδια (73 - 74 - 75 - 76 - 77)

Η Ρέα κάνει αύξηση στη Μαρίνα, που τη δέχεται με βαριά καρδιά, καθώς συμπίπτει με την...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 17:50

Δευτέρα 24/3


73o επεισόδιο

Η Ρέα κάνει αύξηση στη Μαρίνα, που τη δέχεται με βαριά καρδιά, καθώς συμπίπτει με την απόλυση του Κωστή. Ο Κωστής σε άσχημη κατάσταση επιστρέφει σπίτι. Στην αρχή αποφεύγει να πει στη Ναταλία ότι τον απέλυσαν, αλλά εκείνη τον πιέζει και τελικά της αποκαλύπτει ότι η Ρέα τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. 


Η Ναταλία αρχίζει σιγά-σιγά να προβληματίζεται μήπως τελικά εκείνος δεν έχει ξεπεράσει τη Ρέα. Η Άννα καταστρώνει σχέδιο με τον Λευτέρη, να κάνουν την Ελπίδα να ζηλέψει. Πράγματι ένα βράδυ που η Ελπίδα έχει βγει με τα κορίτσια, εμφανίζεται ο Λευτέρης με την ξαδέλφη του, που παριστάνει τη φιλενάδα του... και το σχέδιο πετυχαίνει! 

Η Βίκυ συνέρχεται από το κώμα, ο Νίκος όμως δε μπορεί να τη δει, αφού έχει συμφωνήσει με τον Θάνο να μείνει μακριά της, διαφορετικά θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του γιου του.

Τρίτη 25/3
74o επεισόδιο

Η Ναταλία λέει στη Μαρίνα ότι θέλει να μιλήσει στη Ρέα γιατί δεν αντέχει να μην ξέρει τι ακριβώς συνέβη μ' αυτήν και τον Κωστή. Παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να την αποτρέψει, φτάνει στην εταιρία και ζητάει από την έκπληκτη Ευγενία να δει τη Ρέα. Από μία σειρά συμπτώσεων δεν τη βλέπει, ενώ... κάποια στιγμή και ενώ η Ρέα είναι έτοιμη να βρεθεί μπροστά στη Ναταλία, εντελώς τυχαία τη βλέπει πρώτη και προλαβαίνει να εξαφανιστεί. 


Η Ναταλία ρωτάει αν αυτή ξέρει τι ακριβώς έγινε... αφού τους είδε. Η Ευγενία έρχεται σε δύσκολη θέση. 
Ο Νικήτας ρωτάει την Έλλη γιατί εξαφανίστηκε έτσι από το σπίτι του. Εκείνη του ομολογεί ότι φοβάται πως θα πληγωθεί, γιατί δεν ταιριάζουν. 

Ο Νικήτας της λέει να μη βγάζει βιαστικά συμπεράσματα, ότι έχει αλλάξει χάρη σ' αυτήν και της ζητάει μια ευκαιρία να της το αποδείξει. Ο Κωστής ψάχνει εναγωνίως για δουλειά, ενώ η Ρέα, αρχίζει να διαδίδει παντού, ότι ο Κωστής την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στη δουλειά της και του κλείνει πόρτες. Η Μαρίνα, ετοιμάζεται να μείνει στο σπίτι της Νάσιας, που θα τη φιλοξενήσει η Ναταλία.

Τετάρτη 26/3
75ο επεισόδιο

Η Ναταλία μάταια προσπαθεί να μιλήσει με τη Ρέα για το θέμα του Κωστή – βλέποντάς την που έρχεται, η Ρέα καταφέρνει να διαφύγει, ώστε να μην συναντηθούν. Την ίδια ώρα εκείνος, προσπαθεί μάταια να βρει δουλειά από τις αγγελίες – σε όποια εταιρία όμως τηλεφωνεί, με διάφορες προφάσεις τον απορρίπτουν. Άθελά της, η Ευγενία, θ' ανακαλύψει σύντομα τους λόγους που συμβαίνει αυτό. 


Παράλληλα μ' αυτά, η Μαρίνα ανακοινώνει στη Ναταλία, ότι σύμφωνα με τη διαθήκη της Νάσιας, είναι η μοναδική κληρονόμος της και πλέον ιδιοκτήτρια του εκδοτικού οίκου στον οποίο δούλευε ως τώρα! Η Ναταλία, όχι μόνο δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα 'ναι πια εκδότρια, αλλά δυσκολεύεται να το πει στον Κωστή, που περνά τις χειρότερες στιγμές του. 

Ταυτόχρονα και παρά τα απεγνωσμένα παρακάλια της μητέρας της, η Μαρίνα μαζεύει και τα τελευταία της πράγματα απ' το πατρικό της, ενώ ξεκαθαρίζει και στον Φίλιππο ότι χωρίζουν οριστικά. Το ίδιο οριστικός δείχνει να 'ναι κι ο χωρισμός του Λευτέρη με την Ελπίδα. Στο μυαλό της βέβαια είναι πάντα ο Λευτέρης, καθώς η ζήλεια της εξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων, δε λέει να κοπάσει. Απρόσμενη εξέλιξη θα 'χει κι η βραδινή έξοδος του Νικήτα με την Έλλη σε μια δεξίωση επιχειρηματιών, καθώς δεν έχει κανείς τους υπολογίσει ότι εκεί θα συναντήσουν τον Θάνο Βασιλειάδη. Και σα να μην έφτανε αυτό – καθώς η Βίκυ ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο απ' το νοσοκομείο, ο μικρός Άρης εντελώς απροσδόκητα την επισκέπτεται...

Πέμπτη 27/3
76o επεισόδιο

Ο Φίλιππος επισκέπτεται τη Μαρίνα στο σπίτι της Νάσιας που τη φιλοξενεί η Ναταλία και της ανακοινώνει πως θα την αφήσει ήσυχη, αφού φεύγει για την Αγγλία. Ο Άρης βλέποντας τον Νίκο σε κακή κατάσταση, πηγαίνει στο νοσοκομείο να βρει τη Βίκυ και να της πει ότι ο πατέρας του την αγαπάει και αναγκάζεται να την αφήσει επειδή φοβάται για τη ζωή του γιου του. 


Η Ελπίδα τον βλέπει όμως και τον εμποδίζει. Τον παρακαλεί να μείνει έξω απ' αυτό, γιατί για τον Νίκο πιο σημαντική είναι η ζωή του παιδιού του. 

Στο μεταξύ η Βίκυ παίρνει εξιτήριο και απογοητευμένη, πιστεύοντας ότι ο Νίκος την ξέχασε, οδηγείται από τον Θάνο στο εξοχικό που ουσιαστικά θα είναι αποκομμένη από τον έξω κόσμο. Ο Θάνος προσποιείται τον μετανιωμένο, αλλά η Βίκυ δεν τον πιστεύει. Ο Κωστής μαθαίνοντας από την Ευγενία τον πόλεμο που του κάνει η Ρέα, ορμάει στο γραφείο της και ζητάει το λόγο έξαλλος. Η Ρέα που για ακόμα μια φορά παίζει τον ρόλο του θύματος, φωνάζει τον σεκιούριτι για να τον διώξουν από την εταιρία. 

Μετά απ' αυτό, η Ναταλία προσπαθεί να βρει τον Κωστή, ο οποίος όμως δεν απαντάει ούτε στα τηλεφωνήματά της και ούτε εμφανίζεται στο σπίτι. 

Ο Νικήτας λέει στην Έλλη να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους και ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί, αφού είναι η πρώτη γυναίκα που τον άλλαξε προς το καλύτερο. Η Έλλη διστάζει και εκπλήσσεται όταν ο Νικήτας της ζητάει να φύγει από το ξενοδοχείο και να μείνει μαζί του στο σπίτι του. Στο μεταξύ ο Βασιλειάδης, επιστρατεύει μια γοητευτική κοπέλα, την Ήβη για να μπορέσει να παγιδέψει τον Νικήτα και να τον ξεκόψει από την Έλλη.

Παρασκευή 28/3
77o επεισόδιο

Ο Νίκος πηγαίνει στο γραφείο όπου η Ευγένεια του εξηγεί τη δικιά της άποψη για το πώς έγιναν τα πράγματα με τον Κωστή και ότι για όλα υπεύθυνη είναι η Ρέα. Την άκουσε μάλιστα να παίρνει τηλέφωνα σε εταιρίες και να τον κατηγορεί για να μη μπορέσει να πιάσει πουθενά αλλού δουλειά. Ο Νίκος δυσκολεύεται να το πιστέψει, αλλά της δηλώνει ότι θα το διερευνήσει. 

Πηγαίνει στο γραφείο της Ρέας και μετά από συζήτηση όπου εκείνη υποκριτικά του παριστάνει την αθώα, της ζητάει να τον συγχωρήσει και να ψάξει να του βρει δουλειά, περιμένοντας να δει την αντίδρασή της. Η Μαρίνα με τη Ναταλία ψάχνουν παντού να βρουν τον Κωστή, αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται πουθενά. Η Αλίκη πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας, εκεί οι τεταμένες σχέσεις μητέρας-κόρης αρχίζουν να μαλακώνουν.

vipnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: