ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πυρσό Γρεβενών

«Είμαι σοκαρισμένος από εμφάνιση της ΑΕΛ και αποτέλεσμα»
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά τη...

λήξη της αναμέτρησης με τον Πυρσό Γρεβενών, που έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής στο Στάδιο Γρεβενών.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας
«Καλησπέρα καταρχήν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα για την ΑΕΛ άλλα ακόμα πιο άσχημη η εικόνα της ομάδος. Πήρα την ομάδα για πρώτη φορά δεν περίμενα να δω αυτό που είδα. Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος. Ενώ ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, μετά τα 15 πρώτα λεπτά αρχίσαμε χάσαμε τις γραμμές μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κρατήσουμε την μπάλα, κάναμε κάποια πράγματα που για την εμπειρία των παικτών μου δεν μπορώ να το καταλάβω. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε λίγο ζωντάνια με τις αλλαγές στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ρισκάραμε χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες και από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ, από ένα τραγικό λάθος της άμυνας μας και χάσαμε το παιχνίδι. Πραγματικά είμαι λίγο σοκαρισμένος από το αποτέλεσμα, αλλά πιο πολύ το ξαναλέω από την εμφάνιση της ομάδας. Θα πρέπει να συζητήσω πάρα πολύ με τους παίκτες μου δεν ξέρω τι συμβαίνει και να βρούμε τις εστίες και της απόδοσης και των τελευταίων παιχνιδιών και του σημερινού, η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση της. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να βελτιώσουμε τον ψυχισμό μας, τον τσαμπουκά μας τον αγωνιστικό και στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικοί. Δεν μπορώ να μην δεν δώσω συγχαρητήρια στον Πυρσό για τη νίκη του και του εύχομαι καλή συνέχεια.»

Δεν ήταν ίδια η εικόνα των παικτών στις προπονήσεις; Τι φταίει;

«Όχι καθόλου, πραγματικά καθόλου. Φταίει ο αγωνιστικός προσανατολισμός, βλέπω ένα τρομερό άγχος, να πετάν την μπάλα με την μία, να μην την κρατάν στα πόδια, λες και τους κυνηγάει κάποιος, ενώ τους ζητάω να είναι ήρεμοι να έχουν υπομονή στο παιχνίδι μας και να αποφύγουν τα ατομικά λάθη. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, ίσως και από το γήπεδο, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Δεν θεωρώ ότι αυτοί οι παίκτες που έχουμε με την εμπειρία μπορούν να δείξουν αυτό το πρόσωπο.»

Μήπως υποτιμήσατε την ομάδα του Πυρσού;
«Όχι καθόλου, δεν υποτιμήσαμε καθόλου ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι και ο Πυρσός θα μας αντιμετώπιζε αμυντικά και θα μας έκανε κόντρα επιθέσεις, όπως και έγινε. Ελέγξαμε είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και έγινε αυτό το τραγικό λάθος στο τέλος και δεχθήκαμε το γκολ. Από την άλλη όμως δεν είμαι ευχαριστημένος και από την επιθετική μας λειτουργία δεν είχαμε κίνηση χωρίς την μπάλα, δεν είχαμε γρήγορη μετάβαση. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε ένα σημείο που χρειάζεται αρκετή δουλειά να βελτιώσει το πρόσωπο της, τις τελευταίες αγωνιστικές.»


Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Πυρσού Γρεβενών, Πέτρος Τσούκλης

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΠΥΡΣΟΣ - ΑΕΛ 1-0

aelole.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: