ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Το χαμένο Boeing μετέφερε 4 τόνους εξωτικά φρούτα -Νέα σενάρια για βόμβες

Προς πάσα κατεύθυνση αναζητούν οι αρχές μία απάντηση για το τι συνέβη στην πτήση 370 των Malaysia Airlines. Γι' αυτό...
τίποτα δεν είναι «αθώο». Ούτε καν ένα φορτίο με εξωτικά φρούτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Μαλαισιανοί εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να είχε τοποθετηθεί βόμβα ανάμεσα σε μαγκοστίν, τα οποία μετέφερε το εξαφανισμένο Boeing. Οι τέσσερις τόνοι από το εξωτικό φρούτο, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ασιατικές χώρες, ήταν το μοναδικό φορτίο που μετέφερε το αεροσκάφος. Πρόκειται για παραγγελία που είχε γίνει από εταιρείες στην Κίνα και πέρασε από τον τυπικό έλεγχο πριν γίνει η φόρτωση.

Ομως, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η αστυνομία ερευνά τώρα αν υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στα εξωτικά φρούτα και την εξαφάνιση του αεροσκάφους. Πηγή από τις μυστικές υπηρεσίες στην Κουάλα Λουμπούρ ανέφερε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο να «θάψει» κανείς μία εκρηκτική συσκευή ανάμεσα στα μαγκοστίν, κάτι που θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στον έλεγχο, ιδιαίτερα αν ήταν τοποθετημένη στο κέντρο ενός κιβωτίου.

Κατά το συγκεκριμένο σενάριο, κάποιος από τους επιβαίνοντες θα μπορούσε να ενεργοποιήσει την εκρηκτική συσκευή εν ώρα πτήσης, προκαλώντας έκρηξη που θα κατέρριπτε τo Boeing. Μάλιστα, κατά τους ειδικούς, ο πυροκροτητής θα μπορούσε να είναι κρυμμένος ακόμη και σε ένα φαινομενικά αθώο κινητό τηλέφωνο.

Ολο αυτό, βέβαια, είναι μία ακόμη θεωρία που εξετάζουν οι αρχές, προσπαθώντας να βρουν μία λογική εξήγηση για το τι συνέβη με το εξαφανισμένο αεροσκάφος. Την ίδια ώρα, οι απελπισμένοι συγγενείς των επιβαινόντων αγωνιούν για κάποιο νέο. Μάλιστα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να κάνουν απεργία πείνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη πληροφόρησης που έχουν.

iefimerida.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: