ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο για το Boeing της Malaysia Airlines

Πολλά έχουν ειπωθεί για την τύχη του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines και για το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνισή του. Τα σενάρια ...
ποικίλουν από αεροπειρατείες και τρομοκρατικές επιθέσεις έως και εκρήξεις στον αέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Business Insider, που επιστράτευσε τις γνώσεις του πρώην πιλότου Chris Goodfellow, το πιθανότερο σενάριο που εξηγεί την εξαφάνιση του boeing της Malaysia Airlines είναι αυτό.

Λίγο μετά την απογείωση του boeing της Malaysia Airlines και την γνωστή πλέον “καληνύχτα” του πιλότου, το πιλοτήριο γέμισε καπνούς, πιθανότατα από κάποια βλάβη στον μπροστινό τροχό. Μόλις έγινε αντιληπτή η βλάβη ο πιλότος κινήθηκε προς ένα ασφαλές αεροδρόμιο για έκτακτη προσγείωση.

Το αεροδρόμιο αυτό, σύμφωνα με το Business Insider, είναι το Pulau Langkawi, κοντά στα νησιά Ανταμάν, επομένως το boeing της Malaysia Airlines κινήθηκε προς τα δυτικά. Ενώ το αεροπλάνο κινούταν με τον αυτόματο πιλότο προς το πλησιέστερο αεροδρόμιο οι πιλότοι προσπάθησαν να εντοπίσουν την εστία του καπνού, κλείνοντας παράλληλα τα ηλεκτρικά κυκλώματα προσπαθώντας να απομονώσουν την πηγή του, ωστόσο, δεν πρόλαβαν και το πιλοτήριο γέμισε με καπνούς προκαλώντας πιθανότατα το θάνατο τους.

Χωρίς πιλότους να κατευθύνουν το αεροπλάνο και με τον καπνό να εξαπλώνεται σε ολόκληρο το αεροσκάφος, δεν υπήρχε κανείς να κατευθύνει το boeing της Malaysia Airlines το οποίο ακολουθούσε την πορεία του προς τον Ινδικό Ωκεανό, περνώντας πάνω από τα νησιά Ανταμάν.

Εν τέλει, ύστερα από τόσες ώρες πτήσης το boeing της Malaysia Airlines έμεινε από καύσιμα και έπεσε στη θάλασσα.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: