ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Focus: Απελπισία η Ελλάδα, τζογαδόρος ο Στουρνάρας!!!

Εναντίον όλων είναι το γερμανικό περιοδικό Focus σε πρόσφατο άρθρο του. 
Πέρα από την Ελλάδα και τον Στουρνάρα, το κείμενο... κατακρίνει τόσο τις κινήσεις Ρέντσι στην Ιταλία ενώ κάνει εκτεταμένη αναφορά στο χρέος της Γαλλίας και την μειωμένη ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «συνεχίζεται ο κατήφορος για Ιταλία και Γαλλία ενώ η Ελλάδα παραμένει μια απελπιστική περίπτωση» και τονίζει «οι δήθεν ζηλωτές των μεταρρυθμίσεων, Έλληνες έχουν φθάσει πάλι το χρέος στο 170% του ΑΕΠ».

Σε άλλο σημείο επιτίθεται στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα γράφοντας χαρακτηριστικά: «η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ τα χρέη της. Αυτό το γνωρίζαμε και πριν από την ανάλυση του CEP… Και τι κάνει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών; Ανακοινώνει χωρίς ντροπή -σε συνέντευξή του προς την Handelsblatt- ότι η χώρα του, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014, θα τολμήσει για πρώτη φορά να βγει με ομόλογά της στην αγορά. Ας ελπίσουμε ότι η αγορά θα δώσει στους τζογαδόρους την κατάλληλη απάντηση».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: