ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Λευτέρης Ελευθερίου: τι απάντησε για το αν είναι gay [video]

Ποιος είναι ο Λευτέρης Ελευθερίου και τι απάντησε για το αν είναι gay ή straight; 
Δείτε το βίντεο.
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου στο Your face sounds familiar, ο ηθοποιός έγινε πρώτο θέμα στις συζητήσεις για το ταλέντο, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Στο πρωινό του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όμως βαλθηκε να τον τσιγκλίσει.

Με αφορμή μια παλιότερη δήλωση του ηθοποιού που είχε πεί πως του αρέσει το γυναικείο φύλο και που του θύμισε ο παρουσιαστής, ο Λευτέρης Ελευθερίου δήλωσε κατηγοριματικά πως είναι straight. Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε αν έχει δοκιμάσει και αστειελυτηκαν έτσι για λίγα λεπτά.

«Έχεις πει ότι σου αρέσει το γυναικείο φύλο…», είπε ο παρουσιαστής. «Είμαι straight, εντάξει…», παραδέχτηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου για να δεχθεί την επόμενη ερώτηση: «Έχεις δοκιμάσει να δεις αν είσαι ή αν δεν είσαι»;

Αφού αστειέυτηκαν μεταξύ τους για μερικά λεπτά, ο Λευτέρης Ελευθερίου σημείωσε: «Η σεξουαλικότητα σε κρατάει ζωντανό. Ένας άντρας όταν ξέρει ότι περνάει η μπογιά του, αυτό τον κρατάει ζωντανό. Είναι σαν την αγορά. Αν δεν βρεις να αγοράσεις αυτό που θες από την οικογένειά σου θα πας να το ψάξεις αλλού».
 
Ο χαρισματικός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου πρόσφατα απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει μίλησε σε συνεντεύξεις του τόσο για την σύζυγο του όσο και για τα παιδιά του. Εκτός από πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, είναι και ερωτευμένος σύζυγος αλλά και πολύ τρυφερός μπαμπάς.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου φρόντισε λοιπόν να τονίσει και κατά τη διάρκεια του YFSF οτι πρόσφατα καλωσόρισε το δεύτερο παιδάκι του για να δώσει τέλος στις παρεξηγήσεις.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: