ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Γωγώ Φαρμάκη: Η μία εκ των kisterss οραματίζεται έναν κόσμο πολύχρωμο και έντονο! (video)

«Βαρέθηκα τις δήθεν καινοτομίες»
«Η αγάπη μου για τη μόδα είναι εκείνη που με ώθησε στη δημιουργία ενός fashion blog ονόματι kisterss μαζί με την αδερφή μου και...
σιγά- σιγά προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να εξελισσόμαστε…»

«Η αδελφή μου είναι ενεργό μέλος στο ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ και δεν θα μπορούσαμε παρά να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και εμείς στην προσπάθεια του»

Το ταλέντο είναι χάρισμα...από το Θεό, οι άνθρωποι όμως που διαθέτουν πολλά ταλέντα είναι ευλογημένα… 

Η Γωγώ Φαρμάκη είναι μια νεαρή κοπέλα η οποία όχι απλά αναδεικνύει τα ταλέντα της, αλλά τα καλλιεργεί και πέραν τούτου κρατάει χαμηλό προφίλ. Δεν ψωνίζεται από τα φώτα της δημοσιότητας, ούτε πατάει στο όνομα της αδερφής της (σ.σ Όλγας), αντιθέτως κάνει δικά της βήματα και κάποια μάλιστα από αυτά τα κάνει κοινού με την αδερφή της.
Τι και αν έχουν ξοδευτεί τόνοι μελανιού στις gossip στήλες οι οποίες γράφουν για τις κακές σχέσεις τους, εγώ όταν τις συνάντησα διέκρινα την αγάπη που έχουν μεταξύ τους η οποία μάλιστα καθρεφτίζεται στο να βοηθάνε και ανθρώπους που είναι δίπλα τους. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα με τις κινήσεις που κάνουν από κοινού για το ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ.
Η Γωγώ στην συνέντευξη της στο Πινάκιο μιλάει για όλους και για όλα…Για την πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στο θέατρο, για την εμπειρία της στην Νέα Υόρκη, για τις kisterss, αλλά και για τα όνειρα της…

Πραγματικά αν η λάμψη που εκπέμπει η Γωγώ Φαρμάκη αντικατοπτρίζει την νεολαία αυτή την στιγμή…τότε θα μιλάμε για μια γενιά που θα γκρεμίσει τα σάπια κατεστημένα και θα χτίσει έναν κόσμο πολύχρωμο και έντονο…
Γωγώ keep walking

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο
Είναι πολλά αυτά που θέλω να σε ρωτήσω (καθώς είσαι και πολύκροτη προσωπικότητα) αλλά θα αρχίσω με την εμφάνιση σου στο θέατρο… «Στο ασανσέρ» του Σταυριανού Κιναλακόπουλου…πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;


Η πρώτη της θεατρικη δουλειά
«Με τον Σταυριανο γνωριζομαστε αρκετα χρονια καθως ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή. Η σχέση μας στο σανίδι είχε δοκιμαστεί από τότε. Συνεννοούμαστε με το βλέμμα και γελάμε συνεχώς χωρίς να μας καταλαβαίνουν οι άλλοι. Και μια μέρα, έχοντας στο νου αυτή μας τη σχέση, χτυπάει το τηλέφωνο για να μου προτείνει να κλειστούμε μαζί σε ένα ασανσέρ! Μόλις διάβασα το κείμενο είπα αμέσως ΝΑΙ! Ο ρόλος (τετραπλός) είναι εκπληκτικός και δεν είναι τυχαίο ότι το έργο βραβεύτηκε από την UNESCO».

Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνεις το θεατρικό σανίδι, πως είναι τα συναισθήματα σου λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα;
«Η αληθεια ειναι πως ειμαι πολυ αγχωμενη...νομιζω πως θα τα ξεχάσω όλα μόλις βγω στην σκηνή. Μέχρι τότε όμως…»

Τι θα δούμε στο συγκεκριμένο έργο;
«Να κάνω 4 διαφορετικούς ρόλους. Από μια ελληνική εκδοχή της Paris Hilton μέχρι μια κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού. Κωμωδία και τραγωδία μαζί! Και αυτή είναι και η καινοτομία του έργου».

Φαίνεται ότι την υποκριτική την αγαπάς πάρα πολύ, το γεγονός αυτό το μαρτυρά ότι βρέθηκες στο NY Film Academy…τι εφόδια πήρες από εκεί;

Στην Νέα Υόρκη

«Αν δεν το αγαπούσα δεν θα ασχολούμουν από τα 16 μου μ’ αυτό. Αγαπώ όμως και απίστευτα και τη Νέα Υόρκη οπότε ήταν το ιδανικό πάντρεμα για μενα! Εμαθα ότι είχα πιο ευέλικτα όρια απ’ ότι πίστευα σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός. Αυτά τα δύο αναπτύσσονται μαζί. Σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Οι αρετές που αποκτάς στο ένα, όπως η επιμονή ή έκφραση των συναισθημάτων, συμπληρώνουν και το άλλο».

Πόσο καιρό έκατσες στην Νέα Υόρκη; Θα έμενες μόνιμα;
«Έκατσα 7 μήνες, έπειτα γύρισα για καλοκαίρι Ελλάδα και ξαναπήγα για δυο μήνες! Αν και οι δυσκολίες σε αυτή τη χώρα είναι πολλές Θα έμενα και μάλιστα ΑΝΕΤΑ»!
Το ταξίδι σου στην υποκριτική πως το έχεις ονειρευτεί; Τι «διαδρομές» θες να χαράξεις; Που θες να φτάσεις;
«Δεν το ονομάζω υποκριτική. Το ονομάζω ηθοποιία. Και αυτό θέλω να πετύχω. Το να φτάσω να ποιώ ήθος επί σκηνής».

Τελικά η τέχνη… της υποκριτικής είναι έρωτας;
«Ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης….αυτό όχι».

Υπάρχουν στιγμές που το life-style σε έχει ενοχλήσει; Έχεις νιώσει πως «εισβάλλουν» στην ζωή σου χωρίς λόγο και αιτία;
«Υπάρχει κάποιος που δεν το έχει νιώσει; Το θέμα πάντα όμως δεν είναι η πράξη αλλά ο τρόπος της πράξης».

Αλήθεια το life-style έχει κανόνες και αν ναι, τηρούνται;
«Κανόνες έχει. Αρνούμαι όμως να τους μάθω και να μάθω κι αν τηρούνται. Νομίζω πως έτσι χάνεις την αυθεντικότητά σου».

Αν ήσουν αρχισυντάκτρια ενός life-style περιοδικού πως θα το έστηνες; Τι θέματα θα έβαζες; Από ποιους θα έπαιρνες συνεντεύξεις;

Σε ρολο φωτορεπόρτερ...

«Βαρέθηκα τις δήθεν καινοτομίες. Θα έκανα κάτι πιο κλασικό. Θα έψαχνα τις παλιές εκδόσεις του Vogue και θα προσπαθούσα να κρατήσω το κλασικό εκείνο στήσιμο σε μια πιο σύγχρονη γραμμή. Θα έπαιρνα συνεντεύξεις από άτομα που θα μου τραβούσαν την προσοχή έξω στο δρόμο. Πλέον αυτοί δείχνουν τις τάσεις».

Πέρα από την υποκριτική σχεδιάζεις και ρούχα…πως προέκυψε αυτή η δεξιότητα;
«Η αγάπη μου για τη μόδα είναι εκείνη που με ώθησε στη δημιουργία ενόςfashion blog ονόματιkisterss μαζί με την αδέρφη μου και σιγά- σιγά προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να εξελισσόμαστε! Η αρχή έγινε με μια συνεργασία του μπλοκ μας με το ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ όπου μέρος των εσόδων από τα 100 μπλουζάκια που σχεδιάσαμε θα δοθούν για παιδιά που είναι ηλεκτρονικά εθισμένα».

Ποια είναι η διεύθυνση του site και τι μπορούμε να δούμε μέσα σε αυτό;

«Είναι www.kisterss.com . Πρόκειται για ένα καθημερινό ημερολόγιο δικό μου και της Όλγας στο οποίο δείχνουμε ιδέες για οικονομικά αλλά στυλάτα ντυσίματα! Κάνουμε διαγωνισμους, δινουμε δωρα, συννομιλουμε με ολα τα κοριτσια που μας στελνουν μηνυμα και τις βοηθαμε για το καθημερινο τους ντυσιμο».


Τι απήχηση έχει από τον κόσμο η προσπάθεια αυτή;
«Δόξα τω Θεώ πάει καλά..ξεκίνησε καθαρά για τις προσωπικές μας φίλες και επειδή η επισκεψιμότητα αυξανόταν διαρκώς είπαμε να το κάνουμε πιο επαγγελματικό»!
Είναι όμως πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα…
«Πρωτοποριακό ήταν πριν λίγα χρόνια. Τώρα πια όλοι έχουν μπλοκ! Στην Αμερική το να έχεις μπλοκ είναι σαν να έχεις facebook»!

Έχετε φτιάξει και μπλουζάκια τα οποία θα παραχωρήσετε για έναν κοινωφελή σκοπό για το ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ… Η κίνηση αυτή δείχνει άνθρωπο με ευαισθησίες…;

Η Γωγώ και η Όλγα Φαρμάκη στηρίζουν το ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ

«Η αδερφή μου είναι ενεργό μέλος στο ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ και δεν θα μπορούσαμε παρά να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και εμείς στην προσπάθεια του!!!! Και στην προσωπική μας ζωή , όπου μπορούμε βοηθάμε όποιον συνάνθρωπο μας το έχει ανάγκη»!

Στην Ελλάδα θεωρείς πως υπάρχει χώρος για ένα πολυτάλαντο νέο κορίτσι σαν κι εσένα;

«Πιάνεις μια μεγάλη κουβέντα που δεν εξαντλείται σε μια συνέντευξη. Όλοι φωνάζουν πως όχι. Εγώ επιμένω πως ναι. Και παρότι φεύγω ξανά για Αμερική, το μυαλό μου είναι πάντα εδώ. Θέλω να κάνω μια σειρά πραγμάτων στη Νέα Υόρκη, ώστε αργότερα με κάποια εφόδια στα χέρια, να γυρίσω και να κάνω τα αληθινά μου όνειρα εδώ».

Με τι χρώματα θα ζωγράφιζες τις ημέρες που θα έρθουν;
«Αν και μου αρεσουν τα γηινα χρωματα...στη ζωη μου θελω εντονα , χαρουμενα και αισιοδοξα χρωματα! Μου δινουν ενέργεια, με κάνουν χαρούμενη».

Τέλος κάντε like στην σελίδα των κοριτσιών εδώ

Δείτε εικόνες του kisterss











Από την εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε τις στο 38:20

pinakio.blogspot.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: