ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Lady Gaga: Είναι επίσημο- Έρχεται για συναυλία στην Ελλάδα!

Χαράς Ευαγγέλια για τους Έλληνες θαυμαστές της Lady Gaga, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια έρχεται για μια και μοναδική συναυλία στη χώρα μας.


Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε και επίσημα με ανάρτηση στο official page της διάσημης τραγουδίστριας, ότι η Lady Gaga, θα έρθει στη χώρα μας στις 19 Σεπτεμβρίου για μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Και μόνο στη φημολογία που υπήρχε της προηγούμενες ημέρες, ήταν πολλοί εκείνοι που είχαν ενθουσιαστεί. Τώρα πλέον που είναι επίσημο, είναι δεδομένο ότι θα δημιουργηθεί πανικός για την εξασφάλιση των μαγικών χαρτιών για μια θέση στις κερκίδες του σταδίου για το φαντασμαγορικό σόου που έχει ετοιμάσει η τραγουδίστρια στο πλαίσιο της περιοδείας της «the ARTROP ball».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με δεδομένο ότι πιθανόν να είναι και η μοναδική συναυλία της τραγουδίστριας στην περιοχή, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία και από τις γειτονικές χώρες, κάτι που σίγουρα θα συμβάλει στο να χαρακτηριστεί σύντομα sold out, όπως γίνεται άλλωστε και με τις περισσότερες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα.

Την Τρίτη 1η Απριλίου αναμένεται να διατεθούν τα εισιτήρια στα μέλη του fan club, ενώ η επίσημη προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την προσεχή Παρασκευή, 4 Απριλίου.

vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: