ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Malaysia Airlines e-mail: «Εμείς εξαφανίσαμε το αεροπλάνο σας»

Ανάστατες είναι οι Μαλαισιανές αρχές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, το οποίο...
αγνοείται τα τελευταία τρία 24ωρα.

Ένα περίεργο περιστατικό στάθηκε αφορμή να αναβιώσουν μνήμες της 11ης Σεπτεμβρίου, καθώς εικάζεται πως η εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines σχετίζεται με τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με τους επιβάτες, που βρέθηκαν με πλαστά διαβατήρια.

Τη στιγμή, που τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, παραλληλίζοντάς τη με εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου, μια νέα εξέλιξη κάνει τις υποψίες ακόμη εντονότερες.

Το παράξενο συμβάν αφορά σε e-mail που εστάλη στις μαλαισιανές αρχές για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines από την οργάνωση «Ταξιαρχία Κινέζων Μαρτύρων», το οποίο αναφέρει «Εμείς εξαφανίσαμε το αεροπλάνο σας. Σκοτώσατε έναν δικό μας, θα σκοτώσουμε 100 δικούς σας ως αντίποινα».

Ωστόσο, η υπόθεση εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η εγκυρότητα του e-mail, που αφορά στο μοιραίο αεροσκάφος της Malaysia Airlines, καθώς πρέπει να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα φάρσας.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχος, τα ίχνη του αποστολέα είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρεθούν, καθώς ο τρόπος αποστολής του e-mail δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια έρευνας.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: